BlootGewoon! Blog

BLOOTGEWOON! BLOG

Welkom op het BlootGewoon! Blog. 
Hier lees je de leukste blogartikelen over bloot ontspannen, wellness, vakantie en meer!

Koudwatervrees door Natasja Maas BlootGewoon!

Koudwatervrees

Natasja Maas over haar eerste keer naar de sauna.

NATASJA MAAS – 8 december 2020

EEN BI'er OP ONZE CAMPING

Beroemde Italiaanse artiest zet zijn eerste blote stapjes op de camping!

BAS – 12 november 2020

avete bungalow?

In deze blog vertelt Bas over een ervaring met Italianen en zijn blootcamping.

BAS – 8 oktober 2020

The best mistake ever!

Een jong stel komt per ongeluk op de Italiaanse blootcamping van Bas terecht. 

 

 

 

BAS – 11 augustus 2020

DE EERSTE BLOOTCAMPING IN TOSCANE! ​

Bas is samen met zijn vrouw Domenica en hun vier zonen de trotse oprichter en eigenaar van blootcamping Sasso Corbo in Italië. Dit is zijn eerste blog en hij stelt zichzelf dan ook graag even voor! 

BAS – 30 juli 2020

'Confinement' op 5 hectare camping

Floor zit met haar gezin in thuisisolatie op hun Franse blootcamping. Hoewel ze geniet van de lentepracht, voelt een camping zonder vakantiegangers als een gemis!

floor – 13 mei 2020

LaatsTe Blog: INdonesië

Het allerlaatste blog van Jos en Savanna! Corona gooide roet in hun reisplannen en ze keerden terug naar Nederland. Hun laatste bestemming: Indonesië! Hier konden ze niet overal bloot, maar vonden ze gelukkig ook plekjes waar dat wél kon. 

jos en savanna – 15 april 2020

Top 10 (bloot)plekjes in nieuw-zeeland

Jos en Savanna hebben Nieuw-Zeeland verlaten, maar niet zonder een top 10 van mooie (bloot)plekjes voor ons samen te stellen! 

jos en savanna – 26 maart 2020

Se promener nu (bloot lopen)

Op een blootcamping loop je toch altijd in je blootje? Dat zou je denken, maar dit ligt net even iets genuanceerder. Floor legt het uit in haar nieuwe blog.

floor – 16 maart 2020

Zelfvoorzienend

In de ‘middle of nowhere’ in Australië is het superhandig als je campervan zelfvoorzienend is. Jos en Savanna genieten volop van hun reis ‘down under’. Maar dan breken de bosbranden uit en moeten ze hun reisplannen hals over kop wijzigen. 

jos en savanna – 20 februari 2020

gesprek met een insider

Martin woont al 5 jaar in Nieuw-Zeeland en komt graag op blootlocaties. Tijdens hun wereldreis leerden Jos & Savanna hem kennen en vroegen hem het hemd van het lijf. 

 

jos en savanna – 4 februari 2020

Op blootvakantie: even bijkomen

Floor gaat na een druk vakantieseizoen met haar gezin op een heerlijke blootvakantie in Portugal

floor – 27 januari 2020

Bloot Hiken

Nieuw-Zeeland heeft een aantal fantastische wandelroutes, waarvan je een groot gedeelte bloot kunt bewandelen. Bloggers Jos & Savanna liepen er een aantal en delen hun ervaringen. 

jos & savanna – 9 januari 2020

13 'excuses' om niet bloot op vakantie te gaan

Als eigenaar van Moulin de Chez Joyeux Tessa praat vaak met mensen over bloot recreëren. Ze hoort vaak dezelfde vragen en veronderstellingen. In dit blog zet ze de 13 meest gehoorde ‘excuses’ op een rij. 

tessa – 19 DECEMBer 2019

mijn favoriete locatie

Wat maakt dat een plek jouw favoriete locatie is? Floor haalt herinneringen op aan haar eerste keer bloot kamperen en vertelt over een bijzondere ontmoeting met een Engelsman.

 

 

Floor – 17 december 2019

Blote Billen weer

Het weer maakt het voor Jos & Savanna wat moeilijker om uit de kleren stappen in Nieuw-Zeeland. De seizoenen zijn precies tegenovergesteld aan die in Nederland. Herfst is lente, winter is zomer.

Jos & savanna – 4 DECEMBer 2019

270 kilometer en 983 bochten

De blote wereldreis van Jos & Savanna gaat verder naar het zuiden van Nieuw-Zeeland. Ze maken een uitdagende rit over één van Nieuw-Zeeland’s meest verraderlijkste wegen​.

Jos & savanna – 27 november 2019

Khapunkaaaaa, Viphavadeee

De dag van vertrek is aangebroken. Op naar Brussel Airport. Na 54 uur reizen komen Jos & Savanna aan in in Auckland (Nieuw-Zeeland). Ze pakken de campervan naar Auckland Outdoor Naturist Club. 

Jos & savanna – 31 oktober 2019

blootcamping runnen

Floor woont met haar gezin op Domaine de la Gagère. Hier genieten ze in de winter van de rust en de natuur en in de zomer van de bedrijvigheid en gezelligheid van alle gasten. 

 

Floor – 28 oktober 2019

BBBB = ‘blote billen B&B'

Tessa is trotse eigenaar van Moulin de Chez Joyeux. In deze kleinschalige Franse B&B ontvangen zij volwassenen die bloot vakantie vieren. Zij blogt over hun avonturen!

Tessa – 15 oktober 2019

De pauzeknop ingedrukt

Als we vertellen dat we op wereldreis gaan, is vaak de eerste vraag: waarom?! Waarop wij altijd hetzelfde antwoord geven: waarom niet?! Hoe we op het idee kwamen? Dat lees je in dit blog!

Jos & Savanna – 30 september 2019

Een enkeltje Nieuw-Zeeland

Maak kennis met BlootGewoon! bloggers Jos & Savanna! Zij gaan samen 9 maanden op wereldreis en nemen je mee naar (blote) plekjes aan de andere kant van de wereld.

Jos & Savanna – 23 september 2019

Natasja Maas

blogger

Floor

blogger

Bas

blogger

Jos & Savanna

bloggers

Tessa

blogger

Ook bloggen voor BlootGewoon!?

Heb jij een vlotte pen en wil je ook graag een bijdrage leveren aan het BlootGewoon! blog? We maken graag kennis met je! Stel jezelf aan ons voor en schrijf een proefartikel van ongeveer 400 woorden.  

Menu