BlootGewoon! Blog

Welkom op het BlootGewoon! Blog. Hier lees je de leukste blogartikelen over bloot ontspannen, wellness, vakantie en meer!

Reviews locaties wereldreis

BlootGewoon! bloggers Jos & Savanna gaan samen op wereldreis en nemen je mee naar de mooiste (blote) plekjes. Hier lees je welke locaties zij bezochten en wat zij hiervan vonden. 

Jos & savanna

Khapunkaaaaa, Viphavadeee Soi Jeeeesip

De dag van vertrek is aangebroken. Op naar Brussel Airport. Na 54 uur reizen komen Jos & Savanna aan in in Auckland (Nieuw-Zeeland). Ze pakken de campervan naar Auckland Outdoor Naturist Club. 

Jos & savanna – 31 oktober 2019

een blootcamping runnen

Floor woont met haar gezin op Domaine de la Gagère. Hier genieten ze in de winter van de rust en de natuur en in de zomer van de bedrijvigheid en gezelligheid van alle gasten. 

Floor – 28 oktober 2019

BBBB = ‘blote billen B&B'

Tessa is trotse eigenaar van Moulin de Chez Joyeux. In deze kleinschalige Franse B&B ontvangen zij volwassenen die bloot vakantie vieren. Zij blogt over hun avonturen!

Tessa – 15 oktober 2019

De pauzeknop ingedrukt

Als we vertellen dat we op wereldreis gaan, is vaak de eerste vraag: waarom?! Waarop wij altijd hetzelfde antwoord geven: waarom niet?! Hoe we op het idee kwamen? Dat lees je in dit blog!

Jos & Savanna – 30 september 2019

Een enkeltje Nieuw-Zeeland

Maak kennis met BlootGewoon! bloggers Jos & Savanna! Zij gaan samen 9 maanden op wereldreis en nemen je mee naar (blote) plekjes aan de andere kant van de wereld.

Jos & Savanna – 23 september 2019

Jos & Savanna

bloggers

Tessa

blogger

Floor

blogger

Ook bloggen voor BlootGewoon!?

Heb jij een vlotte pen en wil je ook graag een bijdrage leveren aan het BlootGewoon! blog? We maken graag kennis met je! Stel jezelf aan ons voor en schrijf een proefartikel van ongeveer 400 woorden.  

Menu