Voor de pers

Voor de pers

In deze online pressroom van NFN Open & Bloot vind je het laatste nieuws over naaktrecreatie, persberichten, factsheets en de mooiste beelden...

NFN Open & Bloot

Onze officiële naam is NFN Open & Bloot. Wij zijn belangenbehartiger, kenniscentrum, ledenorganisatie en initiatiefnemer voor naaktrecreatie in Nederland.

2 miljoen naaktrecreanten

Herhaaldelijk onderzoek heeft uitgewezen dat er in Nederland zo’n 2 miljoen mensen zijn die zo nu en dan naakt recreëren.

Ons doel

Het verkrijgen van meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland. Dat bloot gewoon is én blijft!

Plekken in nederland

In Nederland kun je bloot recreëren op zo’n 500 plekken; van naaktstranden en campings tot b&b’s en wellnessresorts.

Factsheet

Download hier de factsheet van NFN Open & Bloot met veelgestelde vragen over naaktrecreatie in Nederland. 

PERSBERICHTEN 2019

​De Nationale Toplessdag is écht nodig – dat is gisteren bewezen! Tijdens de Nationale Toplessdag van BlootGewoon! op 23 juni 2019 is een recordpoging topless zonnen gedaan. 

Blote borsten op het strand horen bij Nederland! Toch zien we op onze stranden steeds minder topless zonnende vrouwen. Daarom heeft BlootGewoon! de Nationale Toplessdag in het leven geroepen. In 2019 is dat op zondag 23 juni. 

Bloot! Magazine #4

11 juni 2019

In Bloot! magazine lees je hoe en waar je zelfbewust geniet in je adams- of evakostuum. De vierde editie ligt vanaf 8 juni 2019 in de winkels.

BlootKompas!

20 mei 2019

Vanaf vandaag heeft naakt recreërend Nederland een nieuwe favoriete website! Op www.blootkompas.nl staan ruim 1.500 locaties over de hele wereld om in je blootje te relaxen.

Contact
Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een interview contact op met NFN Open & Bloot.

033 - 253 3050 of communicatie@nfn.nl

Menu