fbpx

Inspiratie

reizen en vakantie

TIP 10: SKINNYDIP OP JE STEDENTRIP

Reisje naar een stad op de planning staan? Dit zijn de 10 bijzonderste stekjes om ontspannen uit de kleren te gaan. Níét het weggestopte naaktstrand, wél de plekken waar de locals er zelf ook uitgebreid aan meedoen. Zo hoef je je nooit ongemakkelijk of betrapt te voelen!

de 10 beste naaktstranden van europa

Droom jij wel eens over een onbewoond tropisch eiland in de Stille Zuidzee? Om daar al je kleren uit te doen en bloot onder een palmboom naar de kabbelende zee te kijken? Als dit je wel goed in de oren klinkt, dan hebben we goed nieuws voor je! Dit gevoel is ook dichter bij huis te krijgen! We hebben het voor je uitgezocht. 

TIP 10: DE MOOISTE WARMWATERBRONNEN

Verscholen in mistige bossen of juist zomaar midden in de stad: dit zijn de 10 mooiste warmwaterbronnen om zonder zwembroek in te dobberen.

DUURZAAM REIZEN

Als je er bewust voor kiest om zonder kleren te recreëren, dan ga je meestal ook bewust om met de natuur. Je scheidt je afval, probeert zo veel mogelijk biologisch te kopen en rijdt een zuinige auto. Maar roomser dan de paus ben je allerminst. Want als het op je vakantie aankomt, dan wil je naar de zon. Voor een prikkie graag en zo snel mogelijk. Dan kom je al gauw op het vliegtuig… Hoe schadelijk is dat nou precies? En hoe kun je wél duurzaam reizen? BlootGewoon! zocht het voor je uit.

single reizen

Er zijn in Nederland steeds meer mensen single. Dat betekent dat we onafhankelijker worden, maar ook dat we vaker alleen zijn. Ook op vakantie, want vind maar eens iemand die samen met jou bloot op reis wil. Daarom worden er sinds een paar jaar blote singlereizen aangeboden – en dat is een doorslaand succes. Het kan namelijk ontzettend lekker zijn om alles helemaal zelf te bepalen op reis.

clothing optional

Wil je eens een blootvakantie proberen? Of heb je een en partner die best open staat om een keer op een blote vakantie te gaan, maar het toch nog wel spannend vindt? Dan is een clothing optional locatie misschien wel een idee! Het woord zegt het al: de kleren mogen uit, maar het hoeft niet. Doe waar je je fijn bij voelt! Hierbij een selectie van leuke clothing optional vakantieadressen over de hele wereld.

Menu