fbpx

Naaktrecreatie

prettig bloot label

VOEL JE PRETTIG BLOOT

op locaties met het Prettig Bloot-label

Je komt op een mooie camping, accommodatie of strandtent waar het Prettig Bloot-gevelbord aan de muur prijkt. Of je zoekt in onze locatievinder BlootKompas! via de zoekcriteria naar een ‘Prettig Bloot-locatie’. Dan kom je op een plek waar jij je bloot altijd vrij en op je gemak voelt.

Als beginner, als doorgewinterde blootganger, alleen of met een gezin met kinderen. Iedereen vindt zijn of haar draai op een Prettig Bloot-locatie! NFN Open & Bloot heeft namelijk eenduidige afspraken gemaakt met locaties die het Prettig Bloot-label voeren. Locaties met dit label streven de volgende kernwaarden na:

Deze locaties hebben hierover afspraken gemaakt met NFN Open & Bloot. Zo kan iedereen op een prettige manier bloot recreëren. Bij Nederlandse naturistenverenigingen, die zijn aangesloten bij NFN Open & Bloot, is het NFN-veiligheidsprotocol van toepassing. Bij de buitenlandse locaties gelden dezelfde afspraken ten aanzien van de Prettig Bloot-kernwaarden, alleen is het veiligheidsprotocol niet van toepassing omdat het op de Nederlandse wetgeving is gebaseerd. Zo weet je op alle Prettig Bloot-locaties waar jij aan toe bent!

Prettig_Bloot_2022_-_jaartal

Direct naar alle Prettig Bloot-campings

Direct naar alle Prettig Bloot-accommodaties

brochure prettig bloot

Ga je op vakantie of een dagje recreëren op een Prettig Bloot-locatie, lees dan in de onderstaande brochure wat je hier mag verwachten en hoe we met elkaar de Prettig Bloot-waarden in stand houden.

nfn_prettig_bloot_2020_1-1.jpg

vragen of opmerkingen?

Als je vragen of opmerkingen over het naleven van de afspraken op de locatie van jouw keuze hebt, dan kun je ons mailen via [email protected] of je bericht achterlaten via het contactformulier. Maar bespreek ter plaatse jouw eventuele klachten of vragen altijd eerst met iemand van het bestuur of de directie. Dan wordt er over het algemeen snel en kundig een oplossing gezocht.

Questions

word een prettig bloot-locatie

Ben je een beheerder of eigenaar van een blootlocatie en kom je graag in aanmerking voor een Prettig Bloot-label? Stuur dan een aanvraag naar [email protected]. NFN stuurt je de benodigde informatie en neemt na het indienen van de aanvraag contact op om te bespreken of de Prettig Bloot-voorwaarden en de locatie goed bij elkaar passen.  

laat een review achter

Ook belangrijk: deel je ervaringen over hoe je prettig bloot hebt kunnen recreëren op een locatie! Dit kun je laten weten via een review op locatievinder BlootKompas!. Geef hiervoor een rapportcijfer bij het beoordelingscriterium ‘’Prettig Bloot recreëren’’. Hiermee help je locaties om deel te mogen (blijven) uitmaken (of juist niet) van Prettig Bloot en geef je nog niet aangesloten organisaties een kans om in aanmerking voor dit kwaliteitslabel te komen!

BlootKompas

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu