Prettig Bloot locaties

Voel je Prettig Bloot! Ook in het buitenland.

0
Landen
0
Accreditaties
0
Keurmerken

Je komt op een mooie camping, accommodatie of strandtent waar het Prettig Bloot-gevelbord aan de muur prijkt. Of je zoekt in onze locatievinder BlootKompas! via de zoekcriteria naar een ‘Prettig Bloot-locatie’. Dan kom je op een plek waar jij je bloot altijd vrij en op je gemak voelt.

Als beginner, als doorgewinterde blootganger, alleen of met een gezin met kinderen. Iedereen vindt zijn of haar draai op een Prettig Bloot-locatie! NFN Open & Bloot heeft namelijk eenduidige afspraken gemaakt met locaties die het logo Prettig Bloot voeren. 

Locaties met dit label streven de kernwaarden: veiligheid, vrijheid, respect, openheid en gastvrijheid nadrukkelijk na. Zo kan iedereen op een prettig manier bloot recreëren. 

Locaties in het buitenland krijgen een accreditatie. Locaties in Nederland krijgen een keurmerk.

Locaties met Prettig Bloot-accreditatie

Op vakantie of een dagje weg

Ga je op vakantie of een dagje recreëren op een buitenlandse Prettig Bloot-locatie, lees dan in de onderstaande brochure wat je hier mag verwachten en hoe we met elkaar de Prettig Bloot!-waarde in stand houden.

 

Accreditatie of keurmerk

Wil je meer weten over de verschillen tussen het Prettig Bloot keurmerk en de accreditatie, of ben je zelf eigenaar of beheerder van een mooie blootlocatie en wil je graag een Prettig Bloot-locatie worden?

Menu