fbpx

Naaktrecreatie

prettig bloot label

VOEL JE PRETTIG BLOOT

op locaties met het Prettig Bloot-label

Je komt op een mooie camping, accommodatie of strandtent waar het Prettig Bloot-gevelbord aan de muur prijkt. Of je zoekt in onze locatievinder BlootKompas! via het filter ‘’Prettig Bloot-locatie’’ naar een locatie met het Prettig Bloot-label. Je vind dit filter onder het kopje ‘Diversen’ bij campings en accommodaties. Dan kom je op een plek waar jij je bloot altijd vrij en op je gemak voelt.

Als beginner, als doorgewinterde blootganger, alleen of met een gezin met kinderen. Iedereen vindt zijn of haar draai op een Prettig Bloot-locatie! NFN Open & Bloot heeft namelijk eenduidige afspraken gemaakt met locaties die het Prettig Bloot-label voeren. Locaties met dit label streven de volgende kernwaarden na:

Deze locaties hebben hierover afspraken gemaakt met NFN Open & Bloot. Zo kan iedereen op een prettige manier bloot recreëren. 

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu