fbpx

Naaktrecreatie

mijn eerste keer bloot

verhalen

Twijfel? Spanning? heel Herkenbaar!

Bijna iedereen die graag bloot ontspant kan zich nog goed de eerste keer dat ze bloot gingen herinneren. Hoe het ook begon: op de camping, in een blote B&B, op het naaktstrand of tijdens een dagje sauna, dat maakt niet uit! Iedereen heeft een begin en hier vind je verschillende ‘uit-het-leven-gegrepen’ ervaringsverhalen over de eerste keer bloot. 

De verhalen zijn ingezonden naar aanleiding van onze oproep om eerste keer-verhalen met ons te delen. We kregen massaal reactie!

We hebben de leukste eerste keer-verhalen verzameld, waarin mensen beschrijven welke drempel(s) ze over moesten, waar ze onzeker over waren of over twijfelden en vooral ook wat het hen heeft gebracht. Want daar is bijna iedereen het over eens ;-). De verhalen zijn voor velen misschien wel erg herkenbaar, of ze helpen je juist over de drempel te stappen om ook bloot te gaan!

De eerste keer bloot

Man in sauna

Sauna met ÉÉn grotE KLEEDRUIMTE

Alexander is niet met bloot opgegroeid. “Toen ik als late twintiger het huis uitging, leek het mij al heerlijk om zonder kleren te zonnen.” Je kunt zijn verhaal hier lezen.

Opgieting sauna

De eerste keer bloot voor mijn partner

Normaal ging Nadia met een vriendin naar de sauna, maar dit keer vroeg ze haar partner mee. Hij gaat nooit naar de sauna, dus zijn reactie was: “Uhhhh”, en hij keek haar met met grote ogen aan. “Naar de sauna?”.

thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Blote Donderdag?!

Op vakantie in eigen land besloten Kasper en zijn vriendin om zich voor het eerst zonder badkleding te wagen en bezochten de ‘’blootdag’’ van de lokale spa.

Eerste keer naaktstrand

De eerste keer naaktstrand

Twee collega’s willen tijdens een filmfestival even naar het strand. Alleen beseffen ze dat ze geen zwemkleding bij zich hebben. Dus kiezen ze voor het naaktstrand.

Top 10 locaties voor het eerst uit de kleren BlootGewoon!

Bloot naar de baguettes

Bloot vakantievieren, is dat niet raar? Nee dus, aldus Inge die de sprong waagde en zelfs de liefde van haar leven op de blootcamping vond.

image

Verrassing: Bloot op Texel

Isa boekt als verrassing een vakantie naar Texel. Alle campings zaten vol, behalve de blootcamping.

image (1)

Onverwacht Bloot in spanje

Loes waagde samen met een vriendin de stap en ging bloot en zou nu nooit meer anders willen!

bloot hangmat istrie

per ongeluk op de blootcamping

Henk kwam met zijn hele gezin per ongeluk op een blootcamping terecht en ze waren niet de enigen.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu