fbpx

Inspiratie

mijn eerste keer

Echte verhalen over allereerste blootervaringen

VERRASSING! bloot Naar Texel OP VAKANTIE

In de zomer van 2016 kwam er een week aan van schitterend zomerweer in ons eigen kikkerlandje. Dat bracht Isa op het idee haar man te verrassen met een weekje weg met de caravan en wel naar Texel.

’s Avonds was mijn man heel enthousiast over ons weekje uit…. tot hij hoorde wat de bedoeling was.’

Volle kampeerplaatsen

Na een telefoontje bleek dat de kampeerplaatsen op Texel centraal geregeld werden en dat de campings helaas allemaal overvol zaten, op de blootcamping na dan, werd mij verteld. Ik reageerde spontaan dat ik het niet erg vond om op een blootcamping te kamperen en dat ik me niet stoorde aan bloot om me heen.

Bloot boeken

De mevrouw aan de telefoon maakte duidelijk dat het dan wel de bedoeling was, dat wij dan ook uit de kleren zouden gaan. Mij maakte dat inmiddels niet meer uit, ik was dolblij met een kampeerplaats en boekte. ’s Avonds was mijn man heel enthousiast over ons weekje uit…. tot hij hoorde wat de bedoeling was.

Toch maar proberen...?

Hij verklaarde mij voor gek en was echt niet van plan om bloot te gaan kamperen en ik moest maar annuleren. Het heeft even geduurd, voordat hij “om” was, maar we zijn gegaan! Het was een beetje onwennig, maar heerlijk. Sindsdien hebben we het blootkamperen omarmd en hebben we al veel nederlandse terreinen bezocht.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu