Nationale Toplessdag 23 juni 2019

Nationale Toplessdag 2018 - Cartoon

Twintig, dertig jaar geleden wisten we niet beter… Het bikinitopje bleef thuis en het boek ging in de strandtas. Nu is dat boek een tablet geworden en het topje… dat gaat dit keer wel mee! Wat dat betreft is het er niet makkelijker op geworden. Time for change! Blote borsten op het strand horen bij Nederland! Streeploos bruin, geen gedoe en niet meer moeilijk doen met omkleden; we bundelen onze krachten tijdens de NATIONALE TOPLESSDAG.

Hoe cool is dat? Op 23 juni 2019 trekken vrouwen weer massaal hun topje uit! Op het strand, bij het meer, op de camping of gewoon in de achtertuin: de keuze is aan jou.

Dag witte strepen, hallo egaal bruine borsten!

En als er één bikinitopje over de dam is… Jong of oud, blond of bruin, dik of dun, sproetjes of rode blos, rond of peervormig, iedereen kan meedoen. Respect voor ieders keuze vinden wij heel belangrijk. Dus sluit vooral aan als jij je er ook goed bij voelt! Je kunt volkomen jezelf zijn. Wij hopen dat je lekker met ons meedoet!

Wat gaan we doen?

Op zondag 23 juni gunnen we met zoveel mogelijk andere vrouwen onze borsten de vrijheid. Natuurlijk is het de bedoeling dat op zoveel mogelijk stranden in Nederland weinig topjes meer te bekennen zijn.

Toplessdag

#toplessdag

Dus spread the word (#toplessdag), trommel je vriendinnen, je moeder en de buurvrouw op om mee te doen en zoek toploos je favoriete strandje op! Doen we dit met zijn allen, dan vormen blote borsten op het strand binnen de kortste tijd weer net zo’n normaal en geaccepteerd beeld als bijvoorbeeld blote benen en schouders. Want zeg nou zelf… hoe bijzonder is het nu eigenlijk?!

Toplessdag 2018 in de media

De eerste toplessdag vond plaatst op 26 augustus 2018 – en er werd toen een heleboel over geschreven over het onderwerp ‘topless zonnen’. Zeker in de extreem warme zomer van 2018 kwamen we er achter dat het nog niet voor iedereen duidelijk is dat het topje uit mag waar het kan. Op deze speciale pagina vind je alle nieuwsartikelen die de met toplessdag 2018 te maken hebben.

Topless Topics in de media
Menu