fbpx

Inspiratie

tips en tops

De 10 beste naaktstranden van Nederland

Nederland kent prachtige naaktstranden, zowel aan de kust als in het binnenland. We zetten de beste 10 voor je op een rij. Vijf stranden die door de bezoekers van onze locatievinder BlootKompas! het best gewaardeerd worden en vijf tips van onze redactie!

sauna top 10 van nederland

Sauna’s zijn er in vele soorten en maten: van kleine charmante zweethokjes tot over-the-top luxueuze wellness-complexen. Dit zijn volgens bezoekers de tien best gewaardeerde sauna’s in Nederland op onze locatievinder blootkompas.nl

TIP 10: SKINNYDIP OP JE STEDENTRIP

Reisje naar een stad op de planning staan? Dit zijn de 10 bijzonderste stekjes om ontspannen uit de kleren te gaan. Níét het weggestopte naaktstrand, wél de plekken waar de locals er zelf ook uitgebreid aan meedoen. Zo hoef je je nooit ongemakkelijk of betrapt te voelen!

de 10 beste naaktstranden van europa

Droom jij wel eens over een onbewoond tropisch eiland in de Stille Zuidzee? Om daar al je kleren uit te doen en bloot onder een palmboom naar de kabbelende zee te kijken? Als dit je wel goed in de oren klinkt, dan hebben we goed nieuws voor je! Dit gevoel is ook dichter bij huis te krijgen! We hebben het voor je uitgezocht. 

TIP 10: DE MOOISTE WARMWATERBRONNEN

Verscholen in mistige bossen of juist zomaar midden in de stad: dit zijn de 10 mooiste warmwaterbronnen om zonder zwembroek in te dobberen.

TIP 10 BLOOTLOCATIES VOOR BEGINNERS

Voelt bloot nog wat onwennig? Of ben jij al om, maar heeft je partner nog koudwatervrees? Dan is het fijn als je je eigen tempo kunt bepalen. We tippen 10 blootlocaties voor de beginnende blootrecreant.

Menu