fbpx

Activiteiten

blootgewoon! Zwemfeest

23 maart 2024

Sluit op zaterdag 23 maart de winter lekker af met een spetterende blote plons in Zwemparadijs De Scheg tijdens het BlootGewoon! Zwemfeest. Duik in een van de vele glijbanen, daag jezelf uit bij diverse aquasport activiteiten of ga lekker vrij baantjes trekken. Ontspannen doe je vervolgens in de verschillende sauna’s en de bubbelbaden in ‘Het IJslands badhuis’ of tijdens een workshop ‘wateryoga’.

Het BlootGewoon! Zwemfeest is een uniek evenement, exclusief voor iedereen met een persoonlijke digitale of papieren NFN-jaarkaart (NFN-leden en verenigingsleden met een NFN-jaarkaart). Dankzij de goede afspraken die NFN met de Belgische Federatie heeft gemaakt zijn leden van de FBN met een persoonlijke jaarkaart met INF-zegel, ook van harte welkom.

Het bad is dit keer extra lang exclusief voor ons geopend tussen 17:30 en 22:30 uur. Om de bezoekersstroom goed te verdelen en de wachttijden bij het inchecken zo kort mogelijk te houden zijn er twee soorten tickets te koop: een vroege incheck tussen 17.30 en 19.00 uur en een latere incheck tussen 19.00 en 20.00 uur.

Er is in de Scheg genoeg te beleven voor jong en oud: denk aan verschillende spectaculaire glijbanen, een wildwaterbaan, wateryoga, family fun op muziek, een spelparcours en een uitgebreide wellness-area met sauna’s, stoom- en bubbelbaden. Op deze pagina vind je alle praktische informatie rond dit spetterende evenement. 

De ticketverkoop voor deze editie is inmiddels gesloten.

TICKETS ZWEMFEEST 23 MAART 2024​
18,95
p.p.
  •  

EXCLUSIEF VOOR HOUDERS VAN EEN PERSOONLIJKE NFN-JAARKAART OF EEN FBN-JAARKAART MET INF-ZEGEL

praktische informatie

Op een rijtje

Dit kun je sowieso verwachten:

Wildwaterbaan

De Gletsjer Slide is een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter en stroomt met een reuzenvaart naar beneden, door scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten.

Zwembad De Scheg wildwaterbaan

IJslands badhuis

Ontspannen doe je in het IJslands badhuis 4-Elements met diverse sauna’s, bubbelbad en een stoombad. Afkoelen doe je in het dompelbad. Of kies voor de belevingsgrot waarin het voelt alsof je vlak langs een grote waterval loopt!

Glijbanen

De Northern Light Slide is een reuzeglijbaan van 80 meter lang en slingert je in volle vaart rond het zwemparadijs. De suppersnelle familieglijbaan Lava Slide laat je in een turbosnelheid in het water plonsen.

 

Zwembad De Scheg glijbaan zonder mensen

Wateryoga

Wateryoga zonder de knellende badkleding. Klinkt dat niet als de ultieme vorm van ontspanning? Doe mee met de yogales van ervaren docent Berry Steenbruggen en ervaar zelf hoe fijn het is voor lichaam en geest. Voordeel is ook dat door het water je heupen, knieën, enkels en rug minder belast worden bij het bewegen.

Locatie & bereikbaarheid

Zwemparadijs De Scheg
Piet Van Donkplein 1
7422 LW Deventer

  • De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate
  • Stadsbussen 5, 6 en 160 stoppen bij De Scheg.
  • Stadsbus 1 stopt bij halte Fonteinkruid (2 minuten lopen)

 

Algemene aandachtspunten en voorwaarden

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu