fbpx

Activiteiten

blootgewoon! Zwemfeest

30 september 2023

Voor de derde keer organiseren we samen met zwemparadijs De Scheg te Deventer het BlootGewoon! Zwemfeest. Een uniek evenement exclusief voor iedereen met een persoonlijke NFN-jaarkaart (NFN-leden en verenigingsleden met een NFN-jaarkaart). Koop nu je ticket(s) en sluit je zomer lekker af met een spetterende blote plons op zaterdagavond 30 september 2023! 

Het zwembad is van 19:00 tot 22:00 uur exclusief voor ons beschikbaar. Er is genoeg te beleven voor jong en oud: denk aan verschillende spectaculaire glijbanen, een wildwaterbaan, wateryoga, family fun op muziek, een spelparcours en een uitgebreide wellness-area met sauna’s, stoom- en bubbelbaden. 

tickets zwemfeest 30 september 2023

Exclusief voor NFN-Leden
en voor leden van naturistenverenigingen
17,95
p.p.
  •  

praktische informatie

Op een rijtje

Dit kun je sowieso verwachten:

Wildwaterbaan

De Gletsjer Slide is een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter en stroomt met een reuzenvaart naar beneden, door scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten.

Zwembad De Scheg wildwaterbaan

IJslands badhuis

Ontspannen doe je in het IJslands badhuis 4-Elements met diverse sauna’s, bubbelbad en een stoombad. Afkoelen doe je in het dompelbad. Of kies voor de belevingsgrot waarin het voelt alsof je vlak langs een grote waterval loopt!

Glijbanen

De Northern Light Slide is een reuzeglijbaan van 80 meter lang en slingert je in volle vaart rond het zwemparadijs. De suppersnelle familieglijbaan Lava Slide laat je in een turbosnelheid in het water plonsen.

 

Zwembad De Scheg glijbaan zonder mensen

Wateryoga

Wateryoga zonder de knellende badkleding. Klinkt dat niet als de ultieme vorm van ontspanning? Doe mee met de yogales van ervaren docent Berry Steenbruggen en ervaar zelf hoe fijn het is voor lichaam en geest. Voordeel is ook dat door het water je heupen, knieën, enkels en rug minder belast worden bij het bewegen.

Locatie & bereikbaarheid

Zwemparadijs De Scheg
Piet Van Donkplein 1
7422 LW Deventer

  • De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate
  • Stadsbussen 5, 6 en 160 stoppen bij De Scheg.
  • Stadsbus 1 stopt bij halte Fonteinkruid (2 minuten lopen)

 

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu