fbpx

Activiteiten

blootgewoon! Zwemfeest

24 september 2022 UITVERKOCHT

Exclusief voor NFN-leden en leden van bij NFN aangesloten naturistenverenigingen en voor leden die aangesloten zijn bij de Belgische FBN. Sluit je zomer lekker af met een spetterende blote plons op zaterdag 24 september van 19.00 uur tot 22.00 uur! Samen met zwemparadijs De Scheg organiseren we na de zomervakantie het BlootGewoon! Zwemfeest. Er is genoeg te beleven voor jong en oud: denk aan verschillende spectaculaire glijbanen, een wildwaterbaan, diverse aquasporten en een uitgebreide wellness-area met sauna’s, stoom- en bubbelbaden.

tickets zwemfeest 24 september 2022

Exclusief voor NFN-Leden
en van buitenlandse federaties aangesloten bij inf
14,50
p.p.
  •  

praktische informatie

Op een rijtje

Dit kun je sowieso verwachten:

Wildwaterbaan

De Gletjser Slide is een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter en stroomt met een reuzevaart naar beneden, door scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten.

Zwembad De Scheg wildwaterbaan

IJslands badhuis

Ontspannen doe je in het IJslands badhuis 4-Elements met diverse sauna’s, bubbelbad en een stoombad. Afkoelen doe je in het dompelbad. Of kies voor de belevingsgrot waarin het voelt alsof je vlak langs een grote waterval loopt!

Glijbanen

De Northern Light Slide is een reuzeglijbaan van 80 meter lang en slingert je in volle vaart rond het zwemparadijs. De suppersnelle familieglijbaan Lava Slide laat je in een turbosnelheid in het water plonsen.

 

Zwembad De Scheg glijbaan zonder mensen

Locatie & bereikbaarheid

Zwemparadijs De Scheg
Piet Van Donkplein 1
7422 LW Deventer

  • De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate
  • Stadsbussen 5, 6 en 160 stoppen bij De Scheg.
  • Stadsbus 1 stopt bij halte Fonteinkruid (2 minuten lopen)

 

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu