fbpx

Activiteiten

blootgewoon! Zwemfeest

Sluit je zomer lekker af met een spetterende blote plons! Samen met zwemparadijs De Scheg organiseren we na de zomervakantie het BlootGewoon! Zwemfeest. Er is genoeg te beleven voor jong en oud: denk aan verschillende spectaculaire glijbanen, een wildwaterbaan, diverse aquasporten en een uitgebreide wellness-area met sauna’s, stoom- en bubbelbaden.

De datum wordt hoogstwaarschijnlijk zaterdagavond 24 september. De tijden zijn nog niet bekend, dus houd deze pagina in de gaten voor meer info, alle activiteiten en het kopen van tickets. De locatie heeft gratis parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Dit kun je sowieso verwachten:

Wildwaterbaan

De Gletjser Slide is een wildwaterbaan van maar liefst 80 meter en stroomt met een reuzevaart naar beneden, door scherpe bochten, draaikolken en andere verrassende effecten.

Zwembad De Scheg wildwaterbaan

IJslands badhuis

Ontspannen doe je in het IJslands badhuis 4-Elements met diverse sauna’s, bubbelbad en een stoombad. Afkoelen doe je in het dompelbad. Of kies voor de belevingsgrot waarin het voelt alsof je vlak langs een grote waterval loopt!

Glijbanen

De Northern Light Slide is een reuzeglijbaan van 80 meter lang en slingert je in volle vaart rond het zwemparadijs. De suppersnelle familieglijbaan Lava Slide laat je in een turbosnelheid in het water plonsen.

 

Zwembad De Scheg glijbaan zonder mensen

Locatie & bereikbaarheid

Zwemparadijs De Scheg
Piet Van Donkplein 1
7422 LW Deventer

  • De Scheg ligt naast het NS-station Deventer-Colmschate
  • Stadsbussen 5, 6 en 160 stoppen bij De Scheg.
  • Stadsbus 1 stopt bij halte Fonteinkruid (2 minuten lopen)

 

Menu