fbpx

over BlootGewoon!

Merk van NFN

visie & missie

Bloot Gewoon! is een merk NFN Open & Bloot

visie

NFN Open & Bloot zet zich in voor een Nederland waarin iedereen de keuze heeft om op zijn of haar manier in alle vrijheid bloot te recreëren en waarin anderen die keuze respecteren.

missie

NFN Open & Bloot initieert, ondersteunt en faciliteert initiatieven, in een leidende rol, op het gebied van naaktrecreatie. Met waardering en respect voor ieders invulling hiervan. We inspireren en verbinden mensen die in alle vrijheid naakt (willen) recreëren.

Kernwaarden

Waardeert diversiteit

Iedereen geeft zijn/haar eigen invulling aan bloot recreeëren en dat iets om te omarmen! Op deze manier blijven we ook steeds nieuwe ideeën op doen.

Onderneemt

We nemen een initierende rol, ontwikkelen innovatieve diensten en houden een open blik om mogelijkheden tot vernieuwing te zien en te grijpen.

Luistert & verbindt

We faciliteren en inspireren naaktrecreanten. We zijn onderdeel van een maatschappij waar bloot de normaalste zaak van de wereld is.

past blootgewoon! bij mij?

Lekker in je blootje zwemmen en je vervolgens laten opdrogen door de zon en de wind… Ontspannen in de sauna… Er zijn 2,5 miljoen Nederlanders die dat heerlijk – én heel erg praktisch – vinden en zo nu en dan zonder kleding relaxen, zonnen, zwemmen of op vakantie gaan.

BlootGewoon! staat voor vrijheid, ervaren en genieten. Zo nu en dan bloot je vrije tijd doorbrengen geeft je nét dat stukje extra ontspanning. 

Het helpt je om bewust even uit de hectische wereld te stappen. Om even offline te zijn en tot jezelf komen. Samen met het gezin, met een paar vrienden of heerlijk rustig alleen. Jij hoeft anderen niet te overtuigen. Bloot mag, maar het hoeft niet. Rust, ontspanning, gemak, bezinning en bewustwording zijn veel belangrijker. Jij bepaalt! Sta jij er ook zo in en zie jij bloot als een fijne en relaxte recreatievorm? Mooi, dan passen we bij elkaar!

NFN open & bloot en haar merken

NFN Open & Bloot is de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland en werkt met twee merken: BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN. Zo kunnen de 58.000 mensen die lid zijn van NFN Open & Bloot kiezen waar ze zich het meest thuisvoelen én dragen zo hun steentje bij aan de acceptatie en het voortbestaan van naaktrecreatie in ons land.

Belangenbehartiger
1

NFN Open & Bloot is dé belangenbehartiger voor bloot recreërend Nederland.

Merken
2

BlootGewoon! is net als Natuurlijk! NFN een van de twee merken van NFN Open & Bloot

Leden
0

NFN Open & Bloot heeft 55.000 leden (rechtstreeks bij NFN aangesloten en/of lid bij een bij NFN aangesloten vereniging) en duizenden volgers.

Zorgt dat bloot gewoon is én blijft

NFN Open & Bloot is dé belangenbehartiger van alle Nederlanders die graag bloot recreëren. Dat zijn er zo’n 2,5 miljoen! Wij zetten ons in voor de maatschappelijke acceptatie, kwaliteit en veiligheid rondom blootrecreatie. Als je lid wordt van NFN Open & Bloot draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor! Omdat wij heel goed weten dat niet elke naaktrecreant hetzelfde is, communiceert NFN Open & Bloot vanuit twee merken; BlootGewoon! en Natuurlijk! NFN. Deze twee merken dragen vanzelfsprekend de kernwaarden uit van NFN Open & Bloot, maar je zult al snel merken dat jouw manier van bloot beleven ervoor zorgt dat jij je bij één van de twee meer thuis voelt.

blootgewoon!

Voor wie bloot ontspannen gewoon lekker vrij voelt

BlootGewoon! is er voor iedereen voor wie bloot ontspannen vooral een fijne, praktische en recreatieve vrijetijdsbesteding is. Gewoon om te genieten van het vrije gevoel van bloot zonnen, zwemmen en relaxen. Met respect voor jezelf, voor elkaar en voor ieders keuze. Wanneer jij je aansluit bij BlootGewoon! ben je automatisch lid van NFN Open & Bloot.

Voor wie bloot méér betekent dan alleen een recreatievorm

Natuurlijk NFN is er voor iedereen voor wie bloot méér betekent dan alleen een recreatievorm: je ervaart bloot als een belangrijke levenswaarde. Bewust leven, sociale gelijkheid en verbondenheid met elkaar en met de natuur zijn belangrijke kernwaarden. Wanneer jij je aansluit bij Natuurlijk! NFN ben je automatisch lid van NFN Open & Bloot.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd.  Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor de verzending van de magazines. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden

Menu