Dit doet BlootGewoon!

Wij zorgen ervoor dat jij fijn bloot kunt (blijven) recreëren in Nederland

Dit doen we

voor alle Nederlanders
die graag bloot
recreëren!

Previous
Next

Over NFN Open & Bloot

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot.

Wij behartigen de belangen van Nederlanders die graag bloot recreëren en zetten ons in voor de maatschappelijke acceptatie, kwaliteit en veiligheid. Word lid van NFN Open & Bloot – dan draag je bij aan de acceptatie van bloot en heb je op veel manieren een streepje voor!

Dit doen wij voor jou!

bELANGENBEHARTIGING


Wij zijn de belangenbehartiger voor bloot recreërend Nederland. We zijn in gesprek gemeentes, overheden en ondernemers over de toegevoegde waarde van plekken voor blootrecreatie.

MAATSCHAPPELIJKE ACCEPTATIE


Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor blootrecreatie in Nederland.
Dat bloot gewoon is én blijft. We zoeken daarom ook continu de media op om ons verhaal te blijven vertellen.

aDVIES & INFORMATIE

We zijn er voor iedereen die graag voor de ontspanning bloot zont, zwemt, naar de sauna gaat of bloot op vakantie gaat. We adviseren en ondersteunen organisaties en verenigingen op het gebied van naaktrecreatie. Op wereldwijde locatievinder BlootKompas! vind je jouw perfecte blootlocatie en via onze media informeren we je over alles wat met naaktrecreatie te maken heeft.

Onze producten en diensten

magazines

We geven prachtige lifestyle magazines boordevol inspiratie uit! Twee keer per jaar BlootGewoon! en twee keer per jaar UIT!

evenementen

We organiseren leuke evenementen zoals het BlootGewoon! festival, wellness-relaxdagen en blootzwemdagen in het Tikibad.

ledenvoordeel

Als lid profiteer je van flinke kortingen bij diverse sauna's, b&b's, hotelletjes, vakantiewoningen, blootcampings en natuurlijk in onze webwinkel.

jaarkaart

Met de NFN-jaarkaart met het internationale zegel krijg je toegang tot alle blootbestemmingen wereldwijd.

Openbare naaktrecreatie is in Nederland bij wet vastgelegd en wordt in de praktijk gereguleerd door gemeenteraden, recreatieschappen en andere strandbeheerders. Zij bepalen of een naaktstrand een officiële status krijgt.

Samen met jou bouwen we aan veiligheid, vrijheid, respect en aan een wereld waarin iedereen zijn eigen keuzes kan maken. Als lid draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van blootrecreatie in Nederland.

0
LEDEN
Word lid Blootgewoon

De kosten voor een lidmaatschap in 2021 zijn
€ 30,20.  Op deze actie zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook?  Sluit je dan aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd.  Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor de verzending van de magazines van € 20,- binnen Europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu