fbpx

Activiteiten

Blootgewoon! Wellnessdag

Houd je van sauna’s, opgietingen en wellness? Op zaterdag 3 juni 2023 organiseren NFN Open & Bloot en vakantiepark Flevo Natuur de allereerste BlootGewoon! Wellnessdag! Exclusief voor houders van een geldige NFN-jaarkaart en voor verblijfsgasten van Flevo Natuur. Heb je zin in een compleet ontspanningsweekend? Overnacht dan op Flevo Natuur! 

Vanwege de kleinschaligheid zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Zorg dat je er bij bent!

tickets Blootgewoon!
Wellnessdag 2023
27,50
p.p.
  •  

Wat beleef je op de wellnessdag?

De BlootGewoon! Wellnessdag wordt een dag om lekker te ontspannen, maar ook om actief deel te nemen aan diverse (groeps)activiteiten of je heerlijk te laten kneden op een van de vele massagetafels. En natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet, je hebt hier volop keuze om de maag te vullen en de dorst te lessen!


Inbegrepen bij ticket


Tegen extra betaling van schappelijke prijzen

Locatie & bereikbaarheid

Flevo Natuur
Wielseweg 3
3896 LA Zeewolde

Parkeren
Er is een groot parkeerterrein bij het vakantiepark en ook langs de toegangsweg kun je parkeren.

Openbaar vervoer
Vanaf de bushalte aan de Wielseweg Zeewolde is het een half uur lopen.

Overnachten
Als je wilt maak jij er een compleet ontspannen weekend van door op Flevo-Natuur te overnachten. Boek rechtstreeks via flevonatuur.nl.

 

Bij onvoldoende belangstelling of onvoorziene omstandigheden zoals extreem weer, behouden wij ons het recht voor de BlootGewoon! Wellnessdag te annuleren. Reeds gekochte tickets worden dan terugbetaald (minus de administratiekosten).

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu