fbpx

Inspiratie

mijn eerste keer

Echte verhalen over allereerste blootervaringen

Spontaan bloot in spanje

Loes was een jaar of 30 en alleen naar Spanje afgereisd om daar enkele weken te vertoeven. Daar had ze afgesproken met een goede vriendin die samen met een reisgenote een kortere vakantie in Spanje doorbracht. Ze ontmoetten elkaar op een camping vlakbij Barcelona. Het bleek druk, vol en niet echt mooi weer.

‘Helemaal in het uiterste puntje bevond zich een camping op een prachtige plek aan een baai tussen de rotsen. Maar…. dan moesten we wel uit de kleren….’

Uit de kleren

We besloten naar het zuiden af te reizen. Helemaal in het uiterste puntje bevond zich een camping op een prachtige plek aan een baai tussen de rotsen. Maar…. dan moesten we wel uit de kleren….  

Zon, zwemmen en gezelligheid

Zo gezegd, zo gedaan. Wat was dat heerlijk! Lekker in ons blootje de zee in duiken, niet nadenken over kleding als we de tent uit kwamen. De camping was inderdaad prachtig gelegen, de sfeer was prettig en gemoedelijk. We vonden direct aansluiting. Toen de andere dames verder reisden ben ik nog enkele dagen alleen gebleven. Ik had tevoren nooit bedacht dat ik me daar comfortabel bij zou voelen.

De verrijking

En nu ik een vriend heb die dit ook heerlijk vindt zoeken we alleen nog maar blootcampings en naaktstranden op. Voor ons is dit een echte verrijking.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu