fbpx

blootgewoon!
blog

Blogger Bas Sasso Corbo BlootGewoon!

bas

Even voorstellen

Ik ben Bas Boon. In 2010 emigreerde ik samen met mijn vrouw Domenica en onze vier zonen naar Toscane, om daar onze droom te realiseren. We lieten ons sportmanagementbedrijf achter ons en waagden de sprong in het diepe. We kochten een oude boerderij met 23 hectare grond, om daar de eerste blootcamping van Toscane te realiseren: Sasso Corbo. In 2012 gingen de deuren open!

Voor BlootGewoon! post ik af en toe een blog met leuke anekdotes, over bijvoorbeeld de eerste blootervaringen van onze gasten. Verder begeleid ik als coach mensen die ook het roer willen omgooien en een wending aan hun leven willen geven.

blogs bas

het echte verhaal achter onze camping

Bas heeft een boek geschreven over het echte verhaal achter het ontstaan van de eerste blootcamping van Toscane, Sasso Corbo. Hoe ging dat schrijfproces?

Blog 7 dame pool blog Duits gezin

blootcamping? even overleggen!

Het gebeurt regelmatig, toeristen die de hotsprings van Saturnia bezoeken en Bas bellen, niet wetende dat Sasso Corbo een blootcamping is. Dat levert bijzondere gesprekken op!

Blog Bas Een hele bijzondere camper

een hele bijzondere camper

In deze blog vertelt Bas over een wel hele bijzondere camper: “Je wilt niet weten waar onze nieuwe gasten vandaag mee zijn gekomen. “Je gelooft het niet, dit hebben we nog niet eerder op onze camping gehad.”

Blog Sasso Corbo

EEN STREEPJE VOOR

Bas heeft op zijn Italiaanse blootcamping een turfsysteem voor het kopen van drinken, eten en snacks. En dat levert vaak leuke gesprekken met gasten op! 

Maurizio bij Sasso Carbo BlootGewoon!

BI'er OP DE CAMPING

Beroemde Italiaanse artiest zet zijn eerste blote stapjes op de camping!

safaritent blog 3 SASSO CORBO

AVETE BUNGALOW?

In deze blog vertelt Bas over een ervaring met Italianen en zijn blootcamping.

blootgewoon blog bas en domenica sasso corbo italie toscane

the best mistake ever!

Een jong stel komt per ongeluk op de Italiaanse blootcamping van Bas terecht in Italië. 

sasso corbo blootgewoon blog blootcamping naturistencamping italie toscane

DE eerste BLOOTCAMPING IN TOSCANE!

Bas is samen met zijn vrouw Domenica en hun vier zonen de trotse oprichter en eigenaar van blootcamping Sasso Corbo in Italië. 

Menu