fbpx

Inspiratie

mijn eerste keer

Echte verhalen over allereerste blootervaringen

De eerste keer bloot voor mijn partner

Zo’n 23 jaar geleden had Nadia een kortingsbon voor een sauna gekregen. Niet lang daarna ging ze verhuizen, dus alle spullen waren ingepakt en de verhuizing begon. Na die verhuizing had ze wel zin en behoefte om naar de sauna te gaan, lekker ontspannen na zo’n drukke periode. Ze dacht aan die kortingsbon. Maar ja, in welke verhuisdoos zit die ook alweer? “Je schrijft niet alles op wat er in een doos zit, dus die kortingsbon spoorloos.”

Gevonden!

“Maanden later zocht ik iets anders en wat vind ik? Die kortingsbon voor de sauna! En die was zowaar nog een maand geldig. Dus ik: yes, gevonden!”

Wanneer Nadia naar de sauna gaat, dan gaat ze altijd met een vriendin. Maar dit keer vroeg ze haar vriend om mee te gaan. Hij gaat nooit naar de sauna, dus zijn reactie was: “Uhhhh”, en hij keek haar met met grote ogen aan. “Naar de sauna?”. “Ja, laten we dat nou gewoon doen. Vroeger als klein jochie vond je het heerlijk om in je blote kont rond te lopen. Probeer het eens, misschien bevalt het wel weer.”

“Vroeger als klein jochie vond je het heerlijk om in je blote kont rond te lopen. Probeer het eens, misschien bevalt het wel weer.” – Nadia

Samen bloot zijn is fijn

Nu 23 jaar later gaan Nadia en haar vriend nog regelmatig samen naar de sauna. Sinds een aantal jaren voegen ze daar ook naaktstranden aan toe en de laatste paar jaar hebben ze ook naturistische vakantielocaties ontdekt. “We zijn onder andere naar Italië geweest en naar de Algarve. Ik ben zo blij dat ik hem toen heb kunnen overhalen, want hoe fijn is het om samen te relaxen met je partner? Het is heerlijk om dat samen te delen.”

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu