fbpx

Contact

voor de pers

PERSBERICHT

WINNAARS BLOOTKOMPAS! AWARDS 2021 ONLINE BEKEND GEMAAKT

De BlootKompas! Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën

14 april 2021

Van 8 tot en met 12 april reikte acteur en tv-presentator Koert-Jan de Bruijn iedere dag een BlootKompas! Award uit. De BlootKompas! Awards geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in vijf categorieën: camping, accommodatie, sauna, verenigingsterrein en naaktstrand. Op BlootKompas.nl, dé locatievinder en reviewsite voor blootlocaties wereldwijd, werden de winnende blootlocaties het hoogst gewaardeerd door hun gasten.

BlootKompas! Awards winnaars 2021

Categorie camping

1.         El Zorro, Spanje
2.        Le Coteau de l’Herm, Frankrijk
3.        Le Couderc, Frankrijk

Categorie accommodatie

1.         Lavinia Naturist Resort, Spanje
2.        Grottamiranda, Italië
3.        The Natural Curaçao

Categorie sauna

1.         Sauna Centre du Lac, Pijnacker
2.        Spa One, Oosterhout
3.        Thermen Berendonck, Wijchen

Categorie verenigingsterrein

1.         De Peelrand, Zeeland (NB)
2.        Athena Helios, Meerbeek (BE)
3.        De Vrije Vogels, Midwoud

Categorie naaktstrand

1.         Naaktstrand Engelermeer, Den Bosch
2.        Naaktstrand Domburg, Zeeland
3.        Naaktstrand Bussloo, Voorst

Feestelijke online uitreiking door Koert-Jan de Bruijn

In vijf feestelijke filmpjes maakte acteur en TV–presentator Koert-Jan de Bruijn de winnaars bekend. Christine Kouman, directeur van NFN Open & Bloot: ‘Dit jaar zat een live-uitreiking er niet in, maar met de online uitreikingen door Koert–Jan zetten we de winnaars in het welverdiende zonnetje. We feliciteren alle winnaars! Zij hebben prachtige reviews ontvangen van hun gasten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de awards netjes bij de locaties worden bezorgd!’

Over de BlootKompas! Awards

De BlootKompas! Awards zijn publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde blootlocaties in de wereld. Door gasten een review te laten schrijven op blootlocatievinder blootkompas.nl maken alle blootlocaties in binnen- en buitenland jaarlijks kans op een Award. Voor meer informatie en alle uitreikingsvideo’s ga je naar blootkompas.nl/awards.

Over BlootGewoon!

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot, de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Wij hebben ruim 58.000 leden en zijn een deskundig gesprekspartner voor overheden, media, naaktrecreanten en andere belanghebbenden. We zoeken actief de publiciteit en mengen ons in interessante maatschappelijke debatten. Zo voorzien we onze gesprekspartners van kennis en informatie ten aanzien van naaktrecreatie en luisteren we naar de behoeften.

Menu