fbpx

Contact

voor de pers

PERSBERICHT

Skinny dippen in het grootste glijbanenparadijs van de Benelux!

27 november 2019

Jaarlijkse blootzwemdag Tikibad warm bad voor naaktrecreant

Zondag 15 december 2019 organiseert BlootGewoon! (merk van NFN Open & Bloot) haar jaarlijkse blootzwemdag in het Tikibad van Duinrell in Wassenaar. Het is alweer de 11e editie van het zwemevenement in het grootste glijbanenparadijs van de Benelux, waar jaarlijks honderden liefhebbers van naaktzwemmen op af komen. “Deze dag is het Tikibad exclusief open voor onze leden”, legt Christine Kouman (directeur van BlootGewoon!) uit. “De blootzwemdag wordt altijd druk bezocht door mensen uit het hele land. Wie wil er nou niet met blote billen van de glijbaan? Dan ga je extra hard!”.

Steeds populairder

Het evenement staat landelijk in de belangstelling en is trending op social media. Niet zo gek, als je je bedenkt dat er in Nederland zo’n 2,5 miljoen mensen zijn die zo nu en dan naakt recreëren. Entree is wel exclusief voor leden van NFN Open & Bloot en hun introducés. Interesse? Meld je aan als lid of kom met één van de leden mee!

Meer informatie over de blootzwemdag in het Tikibad vind je op www.blootgewoon.nl/tikibad of op social media via #blootzwemdag.

– Noot voor de redactie, niet voor publicatie –

BlootGewoon!
Er zijn zo’n 2,5 miljoen Nederlanders die het prettig vinden om zonder kleding te ontspannen. Lekker zonnen, zwemmen of relaxen op vakantie, het naaktstrand, in de eigen achtertuin of de sauna. Het merk BlootGewoon! staat voor vrijheid, ervaren en genieten. Even bewust uit de hectiek van je drukke leven stappen. Met het gezin, een paar vrienden of rustig alleen. Bloot mag, maar het hoeft niet. Rust, ontspanning, gemak en bewustwording zijn belangrijker.

Kijk voor meer informatie op www.blootgewoon.nl of neem contact op via [email protected] of 033 – 253 30 50.

Online Pressroom NFN Open & Bloot

BlootGewoon! is onderdeel van NFN Open & Bloot. De belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Wij hebben ruim 58.000 leden en zijn een deskundig gesprekspartner voor overheden, media, naaktrecreanten en andere belanghebbenden. We zoeken actief de publiciteit en mengen ons in interessante maatschappelijke debatten. Zo voorzien we onze gesprekspartners van kennis en informatie ten aanzien van naaktrecreatie en luisteren we naar de behoeften.

In de online pressroom van NFN Open & Bloot vind je contactinformatie, het laatste nieuws over naaktrecreatie, persberichten, factsheets en de mooiste beelden…

Menu