Persbericht Bloot! Magazine #4

Bloot! magazine - zelfbewust genieten in je adams- of evakostuum

11 juni 2019

Bloot! magazine is er weer! De vierde editie van hét lifestyleblad voor al die 2 miljoen mensen die graag naar de sauna, het naaktstrand of de blootcamping gaan – of daar nieuwsgierig naar zijn! – ligt vanaf 8 juni 2019 in de winkels. In Bloot! magazine lees je hoe en waar je zelfbewust geniet in je adams- of evakostuum.

Wellness, reizen, opinie, zelfbewust
Vrijheid – ontspannen – lekker in je vel zitten? Dat wil toch iedereen! Steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Juist anno 2019 – voor velen best een hectische tijd – is het broodnodig om bewust de batterij op te laden. Bloot! magazine staat bomvol artikelen over bloot recreëren. Superhip ontstressen in een gloednieuw wellnessresort, eilandhoppen door Kroatië of skinnydippen tijdens een stedentrip. Bloot! magazine is te koop in de kiosk of via www.blootgewoon.nl.

Bloot op het world wide web
Je blootfoto’s op Instagram… Het klinkt als een nachtmerrie, maar niet voor Stella Cordes – beter bekend als ‘A Naked Girl’. Ruim 250.000 volgers wachten dagelijks op een kiekje van deze Friese schone. In Bloot! magazine vertelt zij hoe ze op haar geheel eigen manier haar brood verdient met bloot en mensen helpt met de acceptatie van hun eigen lijf.

Duurzaam en vakantie
Als je er bewust voor kiest om bloot te recreëren, ga je vaak ook bewust om met het milieu. Afval scheiden, biologisch eten, elektrische auto’s. Maar als het op vakanties aankomt maken we vaak heel andere keuzes. We gaan vaak, ver en het liefst goedkoop. Bloot! magazine onderzocht onze houding en de consequenties van onze vakantiekeuzes.

Hop-hop-hop door Kroatië
Het land leent zich er prima voor. Talloze eilanden, eindeloos veel prachtig gelegen baaien, een prima zomers klimaat en een hele relaxte houding ten aanzien van bloot ontspannen. Bloot! magazine ging al eilandhoppend kamperen in Kroatië. We namen het tentje mee, maar de zwembroek bleef thuis…

Nationale Toplessdag 2019
Streeploos bruin, lekker vrij en geen gedoe met omkleden… Zonnen zonder topje? Dat moet gewoon kunnen, toch? Blote borsten horen op het strand bij Nederland. BlootGewoon! organiseert daarom op Nationale Toplessdag op 23 juni 2019 een recordpoging topless zonnen. Alles draait op deze dag om de keuzevrijheid van vrouwen.

Meer weten? www.blootgewoon.nl
BlootGewoon! biedt een platform vol informatie: de mooiste locaties waar je bloot mag recreëren, reviews over vakantiebestemmingen, stranden en sauna’s en blootgewone evenementen. Verder kun je op ons rekenen als het gaat om het behoud en de uitbreiding van naaktstranden en alle andere mooie openbare plekken om bloot van de zon te genieten.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Beeldmateriaal

Download hier beeldmateriaal dat bij dit persbericht hoort. 

Online Pressroom NFN Open & Bloot

In de online pressroom van NFN Open & Bloot vind je contactinformatie, het laatste nieuws over naaktrecreatie, persberichten, factsheets en de mooiste beelden…

Menu