Word lid Blootgewoon

De kosten voor een lidmaatschap in 2021 zijn
€ 30,20.  Op deze actie zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook?  Sluit je dan aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

0
leden gingen je voor!

BlootGewoon! staat voor vrijheid, ervaren en genieten. Bij BlootGewoon! hebben we respect voor keuzes. Bloot mag, maar het hoeft niet. We zetten ons in voor een Nederland waarin bloot gewoon is én blijft. Draag hieraan bij en word lid! Je krijgt dan viermaal per jaar onze magazines BlootGewoon! en UIT!. Je profiteert van exclusief voordeel bij sauna’s, campings, onze webshop en meer! Ook organiseren we leuke evenementen. 

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot; de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Je kunt op ons rekenen als het gaat om de promotie van naaktrecreatie en behoud en uitbreiding van naaktstranden en andere mooie openbare recreatieplekken. Sluit je met één klik aan bij NFN Open & Bloot – zo kun je bloot blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland.

Dat is slechts € 2,50 per maand!

Lees hieronder alles over een jaarlidmaatschap!

Belangenbehartiging

NFN Open & Bloot is de belangenbehartiger voor naakt recreërend Nederland.

Maatschappelijke acceptatie

Ons doel is meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland. Dat bloot gewoon is én blijft!

Kenniscentrum

Vragen over bloot recreëren? Je kunt bij ons altijd terecht voor informatie en advies.

cover blootgewoon magazine 7 nfn

BlootGewoon!

BlootGewoon Magazine! is hét lifestyleblad voor iedereen die graag naar de sauna, het naaktstrand of de blootcamping gaat (of daar nieuwsgierig naar is!). Als lid van NFN Open & Bloot krijg je het magazine thuisgestuurd. 

Het lidmaatschap loopt een kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten van € 20,- binnen europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu