Word Lid!

BlootGewoon!

Jij loopt gewoon af en toe graag in je blootje. Jij doet waar je zelf zin in hebt. Jij hoeft anderen niet te overtuigen. Bloot mag, maar het hoeft niet. Het is veel belangrijker dat je even een moment voor jezelf hebt. Rust en ontspanning. Bezinning en bewustwording. Jij bepaalt! Sta jij er ook zo in? Mooi, dan passen we bij elkaar!

Word lid van BlootGewoon!

Wat kun je van BlootGewoon! verwachten?

Jij kunt op ons rekenen als het gaat om het behoud en de uitbreiding van naaktstranden en alle andere mooie openbare plekken waar je bloot van de zon kunt genieten. BlootGewoon! is namelijk belangenbehartiger voor alle bloteriken.  Sluit je aan en met één klik draag jij eraan bij  dat je bloot kunt blijven genieten op de mooiste plekjes van Nederland.  Bij BlootGewoon!  hebben we respect voor de keuzes die mensen maken en we willen zorgen voor een Nederland waarin bloot maatschappelijk geaccepteerd is. Draag je hieraan bij, dan kan jij profiteren van aantrekkelijke voordelen bij sauna’s, campings en accommodaties, op leuke producten en nog véél meer! Ook organiseren we vaak leuke evenementen waar je aan mag deelnemen en bovendien  ontvang je vier keer per jaar ons magazine UIT! en Bloot!

Vrijheid begint vandaag. Word lid!

“Beauty begins the moment you decide to be yourself”, zo verwoordde Coco Chanel het gevoel dat wij jou zo graag willen laten ervaren. Deze iconische uitspraak hebben wij vrij vertaald in ‘Echte vrijheid begint het moment dat jij besluit om jezelf te zijn’. Gooi letterlijk alles van je af en kies voorvrijheid. Want dat voelt goed! Lid worden van BlootGewoon! doe je voor maar € 29,30 per jaar, een bedrag dat je met alle voordelen zo weer terugverdient. Vul snel het formulier hieronder in en doe mee!

Echte vrijheid

Najaarsactie

Najaarsactie

Geniet jij ook graag bloot van de zon en word je blij van het gevoel van water en wind op je hele blote huid? Houd jij er bovendien van om lekker te ontspannen in de sauna of ken je iemand die dat graag doet? Dan is nú de perfecte tijd om lid te worden van BlootGewoon!

Word nu lid en ontvang je lidmaatschap voor de rest van 2018 gratis!

Als je nu (in ieder geval vóór 20 december) lid wordt voor 2019, dan ontvang je het resterende lidmaatschap van 2018 gratis! Dat betekent dat je gebruik kunt maken van alle ledenvoordelen die je vindt op onze Ledenvoordeelpagina. Zo krijg je korting bij veel sauna’s en blootlocaties en kan je meedoen met leuke evenementen.

Je bent al lid voor minder dan €2,50 per maand!

Het lidmaatschap voor BlootGewoon! bedraagt in 2019 € 29,75. Hiervoor krijg je:

  • Een enthousiaste en gedreven behartiger van jouw blote belangen
  • Een persoonlijke ledenpas die je ook veel korting oplevert
  • 4 keer per jaar het magazine Bloot! of UIT!
  • Deelname aan of korting bij leuke evenementen van BlootGewoon!

Wij waarderen onze leden

Daarom hebben we kortingen geregeld bij een groot aantal campings, sauna’s, vakantielocaties en verenigingsterreinen. Wist je trouwens dat jij als lid van BlootGewoon! met je ledenpas terecht kunt bij alle naaktlocaties ter wereld? En in onze webshop vind je allerlei leuke artikelen waar je als lid extra korting op krijgt. Je hebt je lidmaatschap er dus zo weer uit!

Menu