Magazine BlootGewoon! editie 7

Wellness-editie

De gloednieuwe editie van ons magazine BlootGewoon! ligt vanaf 5 oktober bij onze leden op de deurmat en is vanaf 10 oktober te koop in onze webshop en bij de grotere tijdschriftenwinkels, zoals Primera, Bruna, Readshop, Libris en AKO. Zie je hem niet liggen, informeer er dan naar bij de winkelier. Het magazine kan altijd nabesteld worden!

2e persoon gratis naar de sauna

Op vertoon van magazine BlootGewoon! #7 of je NFN-jaarkaart kun je met z’n tweetjes voor de prijs van één naar één van de zeven vestigingen van BLUE Wellness Resorts. Hoe je kunt reserveren lees je op pagina 79 van het magazine. Geldig t/m 31 januari 2021.

Lees de coronamaatregelen van BLUE Wellness Resorts.

Kies uit de sauna's in:

uitgelichte artikelen

Geliefd, gehaat, geroemd; iedereen heeft een mening over Giel Beelen. Boven alles is hij een audioman in hart en nieren. Presentator en dj op de radio, gastheer in zijn eigen zelfontwikkelingspodcast Kukuru. Giel staat meer dan ooit in zijn blootje. We trokken de natuur in voor een gesprek.

Sauna’s zijn er in vele soorten en maten: van kleine charmante zweethokjes tot over-the-top luxueuze wellnesscomplexen. De tien door bezoekers bestgewaardeerde sauna’s op locatievinder blootkompas.nl staan in het magazine op een rij.

Reisreportages

Van blootcamping Arnaoutchot, een verborgen parel met veel wellnessfaciliteiten aan de Atlantische oceaan. Tot reisbestemming Sauerland, een betoverend winterwonderland waar
je aan het eind van een koude buitendag heerlijk bloot kunt bijkomen in een gemütliche sauna.

BlootGewoon! sauna-aanbiedingen

Het is niet meer zo vanzelfsprekend dat sauna’s en wellnesscentra in deze voor hen moeilijke tijden korting geven. Maar voor onze leden en lezers hebben we toch een aantal mooie aanbiedingen kunnen regelen. Benieuwd naar de sauna’s en hun aanbiedingen? Koop en lees BlootGewoon!, reserveer en neem je magazine of NFN-jaarkaart mee naar de sauna van jouw keuze! Ontspan, geniet en relax!

Met z’n tweetjes voor de prijs van één naar BLUE Wellness Haamstede, Helmond, Leiden, Mill, Sittard, Stadspark of Trivium. Geldig van 1 oktober t/m 31 januari 2021.

Lees de coronamaatregelen van BLUE Wellness Resorts.

Ontdek Top Alivio met extra voordeel. Als BlootGewoon!-lezer
boek je onderstaand verwenarrangement niet voor € 73,50, maar voor € 57,50.

Inbegrepen:

Entree met hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten;

Een ontspanningsmassage van 25 minuten;

Een grote maaltijdsalade naar keuze.

Update 20/10/2020: Top Alivio is tijdelijk gesloten.

Geniet zelf van De LeeuwerikHoeve met het speciale BlootGewoon! arrangement voor maar € 69,95 i.p.v. € 95,50. Geldig t/m 30/11/2020.

Inbegrepen 

Entree met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten;

Een ontspanningsbehandeling naar keuze:
– Hammam (35 min)
– Massage (40 min)
– Gezichtsbehandeling (40 min)

Een tweede behandeling naar keuze:
– Rasul kleibehandeling
– Zonne-/collageenbank

Update 19/10/2020: De LeeuwerikHoeve is geopend, m.u.v. de horeca.

Lezers van BlootGewoon! ontvangen 50 procent korting op een must have arrangement bij Wellnessresort Goes. Je betaalt geen € 42,70, maar € 21,35.

Inbegrepen: 

Entree vanaf 10.30 uur met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten;

Een kop koffie, cappuccino of thee;
Gebak;
Badslippers.

*16-10-2020: Wellnessresort Goes is 4 weken dicht i.v.m. de coronamaatregelen. De lezersactie wordt verlengd met de periode dat ze gesloten zijn.

Blue Wellness aanbieding blootgewoon

En nog veel meer:

Wellness in je achtertuin

Slapen als een marmot

Blader door het inkijkexemplaar

Blootgewoon! is o.a. te koop bij:

Lees ook de eerdere edities

BlootGewoon magazine
Bloot magazine omslag
Word nu lid en betaal in 2021!
Word lid Blootgewoon

*Deze actie is geldig t/m uiterlijk 31 december 2020. De kosten voor een lidmaatschap in 2021 zijn
€ 30,20.  Op deze actie zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Word nu lid, betaal pas in 2021 en ontvang twee handige digitale brochures helemaal gratis!

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook?  Sluit je dan aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! Maak t/m 31 december 2020 gebruik van onze aantrekkelijke eindejaarsactie!

Word lid voor de rest van 2020 én heel 2021 en ontvang:

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor de verzending van de magazines van € 20,- binnen Europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu