fbpx

Ledenvoordeel

Als lid van NFN Open & Bloot help je ons bij de belangenbehartiging voor alle Nederlanders die wel eens bloot recreëren. En je helpt om bloot meer maatschappelijk geaccepteerd te krijgen. Je ontvangt 4x per jaar ons magazine en met je jaarkaart krijg je toegang tot alle blootlocaties in de hele wereld! Benieuwd naar al ons ledenvoordeel? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Met ons ledenvoordeel verdien je jouw lidmaatschap snel terug!

BlootKompas

blootlocaties

Met jouw NFN-jaarkaart krijg je korting bij heel veel blootlocaties zoals sauna’s, campings en accommodaties. Bekijk op onze locatievinder BlootKompas! alle locaties wereldwijd waar je korting krijgt op de entree of je verblijf.

Badjas velours BlootGewoon

webshop

In de webshop vind je reisgidsen, onze magazines, strandartikelen en nog veel meer. Neem snel een kijkje!

BlootGewoon! strand

reisorganisaties

In Nederland zijn er enkele reisbureaus die gespecialiseerd zijn in blote vakantiebestemmingen.

Heilbron verzekering BlootGewoon

zorgcollectief

Het Heilbron Zorgcollectief laat leden kiezen tussen zes zorgverzekeraars, zodat je onder meer profiteert van korting op de premie.

welvaere

Ervaar het ultieme luxe wellness gevoel in je eigen hottub of sauna. Speciaal voor NFN-leden: Gratis opbouw bij aankoop van een Tønsauna (excl. Tønsauna 160).

Simpel Zeep Ledenvoordeel foto

simpel zeep

Bij Simpel Zeep worden alleen natuurlijke, biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten gebruikt. Wil jij een zeep die 100% natuurlijk, vegan, dierproef- en plasticvrij is? Tot en met 31-12-2021 ontvang je 20% ledenvoordeel in de webshop met de code: BLOOTGEWOON20.

Pulzzz ledenvoordeel foto 2

Pulzzz ipl ontharen

Pulzzz is gespecialiseerd in definitief ontharen en het effectief behandelen
van ongewenste beharing of overbeharing bij zowel vrouwen als mannen. Op vertoon van je ledenpas ontvang je 10% korting. Bekijk op de website van Pulzzz het overzicht van alle vestigingen in Nederland.

Ledenvoordeel Frank Ong-Alok

Frank Ong-Alok CD

NFN-leden kunnen de CD van Frank Ong-Alok bestellen voor €15,- incl. verzendkosten in plaats van voor €20,-. Dat is een voordeel van 25%! Bestellen kan via e-mail: [email protected]. Informatie over de betaling ontvang je ook via e-mail.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu