fbpx

Ledenvoordeel

Als lid van NFN Open & Bloot help je ons bij de belangenbehartiging voor alle Nederlanders die wel eens bloot recreëren. En je helpt om bloot meer maatschappelijk geaccepteerd te krijgen. Je ontvangt 4x per jaar ons magazine en met je jaarkaart krijg je toegang tot alle blootlocaties in de hele wereld! Benieuwd naar al ons ledenvoordeel? We hebben het voor je op een rijtje gezet.

Met ons ledenvoordeel verdien je jouw lidmaatschap snel terug!

BlootKompas

blootlocaties

Met jouw NFN-jaarkaart krijg je korting bij heel veel blootlocaties zoals sauna’s, campings en accommodaties. Bekijk op onze locatievinder BlootKompas! alle locaties wereldwijd waar je korting krijgt op de entree of je verblijf.

Badjas velours BlootGewoon

webshop

In de webshop vind je reisgidsen, onze magazines, strandartikelen en nog veel meer. Neem snel een kijkje!

BlootGewoon! strand

reisorganisaties

In Nederland zijn er enkele reisbureaus die gespecialiseerd zijn in blote vakantiebestemmingen.

Leisurepas Leisurelands Naaktstrand

Leisurepas parkeerkaart leisurelands

Vijf recreatiegebieden van Leisurelands beschikken over een naaktstrand, namelijk Berendonck, Bussloo, Hilgelo, Rhederlaag en Stroombroek. T/m 31 augustus 2021 koop je de parkeerkaart voor € 39,50 i.p.v. € 49,50. Deze Leisurepas is geldig tot 1 mei 2022.

Heilbron verzekering BlootGewoon

zorgcollectief

Het Heilbron Zorgcollectief laat leden kiezen tussen zes zorgverzekeraars, zodat je onder meer profiteert van korting op de premie.

Boots Ledenvoordeel

boots apotheken

Met meer dan 170 jaar ervaring is Boots hét toonaangevende health en beauty merk in Engeland. In Nederland heeft Boots 59 apotheken en een online platform. 

karsten tenten

€ 100,- korting op een Karsten Blueline naar keuze. Geldig op vertoon van de NFN-jaarkaart.

logo-groot

menstruatiecups

Herbruikbare menstruatiecups zijn een gezond, goedkoop en milieuvriendelijk alternatief voor tampons en wegwerpmaandverband.

15% korting met de code NFN2020. Geldig t/m eind 2021.

welvaere

Ervaar het ultieme luxe wellness gevoel in je eigen hottub met een bubbelsysteem. Speciaal voor NFN-leden: bij aanschaf van een houtgestookte hottub  ontvang je een gratis bubbelsysteem t.w.v € 795,-*. Geldig t/m eind 2021. 

Gekleurd naakt logo - klein

gekleurd naakt

€ 50,- korting op een bodypaintsessie t.w.v. € 600,-. Inclusief fotografie en één bewerkte digitale foto.

Simpel Zeep Ledenvoordeel foto

simpel zeep

Bij Simpel Zeep worden alleen natuurlijke, biologische en duurzaam geproduceerde ingrediënten gebruikt. Wil jij een zeep die 100% natuurlijk, vegan, dierproef- en plasticvrij is? Tot en met 31-12-2021 ontvang je 20% ledenvoordeel in de webshop met de code: BLOOTGEWOON20.

Pulzzz ledenvoordeel foto 2

Pulzzz ipl ontharen

Pulzzz is gespecialiseerd in definitief ontharen en het effectief behandelen
van ongewenste beharing of overbeharing bij zowel vrouwen als mannen. Op vertoon van je ledenpas ontvang je 10% korting. Bekijk op de website van Pulzzz het overzicht van alle vestigingen in Nederland.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

*Deze actie is geldig tot 4 oktober 2021 voor iedereen die een betaald lidmaatschap afsluit. Er zijn voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap.

Menu