fbpx

blootgewoon!
blog

FLOOR

Floor

Even voorstellen

Ik ben Floor Nusink. In april 2017 ben ik met mijn gezin in Frankrijk gaan wonen en werken. We zijn nu twee-en-een-half jaar verder en inmiddels hebben we Domaine de la Gagère overgenomen. We wonen met veel plezier in een klein paradijsje, 10 kilometer van het dichtstbijzijnde dorp, aan het eind van een smalle kronkelweg. Hier genieten we in de winter van de rust en de natuur en in de zomer van de bedrijvigheid en gezelligheid die alle gasten met zich meebrengen.

Voordat we naar Frankrijk verhuisden werkte ik als kennismanager bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds 2014 schrijf ik blogs op floraweblog.nl en ik ben bezig een roman te schrijven. 

blogs floor

Blog Floor een winterse sauna ervaring

Een winterse sauna ervaring

Vijftien centimeter kraakverse sneeuw lag op Floor haar blote, verwarmde lichaam te wachten. In deze blog vertelt zij over haar winterse sauna ervaring.

BlootGewoon Blog een volle camping in coronatijd

een volle camping in coronatijd

Afgelopen seizoen was voor Floor niet makkelijk. Benieuwd hoe zij haar Franse blootcamping coronaproof maakte en alsnog kon genieten van een heerlijke zomer?

BlootGewoon blog Floor (5)

'Confinement' op 5 hectare camping

Floor zit met haar gezin in thuisisolatie op hun Franse blootcamping. Hoewel ze geniet van de lentepracht, voelt een camping zonder vakantiegangers als een gemis!

Blote voeten wandelen

Se promener nu (bloot lopen)

Op een blootcamping loop je toch altijd in je blootje? Dat zou je denken, maar dit ligt net even iets genuanceerder. Floor legt het uit in haar nieuwe blog.

Blog 4 3

Op bloot-vakantie: even bijkomen

Floor gaat na een druk vakantieseizoen met haar gezin op een heerlijke blootvakantie in Portugal. 

BlootGewoon blog Floor (3)

mijn favoriete locatie

Wat maakt dat een plek jouw favoriete locatie is? Floor haalt herinneringen op aan haar eerste keer bloot kamperen en vertelt over een bijzondere ontmoeting met een Engelsman.

blog floor IMG_0912

blootcamping runnen

Floor woont met haar gezin op Domaine de la Gagère. Hier genieten ze in de winter van de rust en de natuur en in de zomer van de bedrijvigheid en gezelligheid van alle gasten. 

Menu