fbpx

remi en sandra
blogs en vlogs

Remi en Sandra bloggen en vloggen voor BlootGewoon!. Ze zegden hun huur en hun banen op en vertrokken naar Italië op zoek naar de ideale locatie om een blootcamping te beginnen. Hier vind je de laatste updates!

Italiaanse lentekriebels

In deze elfde blog blikken Sandra en Remi o.a. terug op het afgelopen jaar, waarin hun plannen voor het starten van een eigen blootcamping telkens concreter werden. Ondertussen is de Italiaanse lente volop in gang.

vlog: tour over terrein

Sandra geeft in deze vlog een korte rondleiding over het terrein van hun toekomstige camping en vertelt welke plannen zij ermee hebben. Het prachtige uitzicht is er in elk geval al!

Camping heeft een naam!

In deze tiende blog vertellen Sandra en Remi o.a. over de naam die zij hebben gekozen voor hun camping – Campeggio Naturista INSIEME – en waar die voor staat. Wat zijn nu de volgende stappen?

vlog: kijkje in ons leven

Remi en Sandra zijn uitgenodigd voor een Italiaanse verjaardag en dat gaat toch net even anders dan in Nederland! Ook in deze vlog: de adembenemende vergezichten die in de buurt van het campingterrein te vinden zijn.

plannen presenteren

In deze negende blog vertellen Sandra en Remi onder meer over de presentatie die zij gaven aan de gemeente waarin zij hun blootcamping willen starten.

vlog: langs bij de gemeente

Een spannend moment voor Remi en Sandra: ze gaan hun plannen presenteren bij de gemeente waarin zij hun blootcamping willen realiseren.

Italiaans integreren

In deze achtste blog dompelen Sandra en Remi zich helemaal onder in de Italiaanse cultuur en ontdekken onder meer dat olijven plukken heel hard werken is!

vlog: Wonen in Italië

Remi en Sandra hebben een mooi huisje gevonden om in te verblijven terwijl ze Italië verder ontdekken. Van olijven plukken tot inspiratie opdoen tijdens een lokale vakantiebeurs!

Franse inspiratietour

In deze zevende blog vertellen Sandra en Remi onder meer over de campings die zij in Frankrijk bezochten om inspiratie op te doen voor. En geven zij antwoord op de vraag: zetten zij het project in Toscane nog door, of gaan ze verder zoeken?

Even een stapje terug

In deze zesde blog vertellen Sandra en Remi over hun verblijf op het Toscaanse terrein en waarom ze het tijd vonden om even afstand van deze locatie te nemen.

vlog: Wonen op de camping

Remi en Sandra wonen sinds kort op de camping waarvan zij de nieuwe eigenaren willen worden, om alvast de sfeer te proeven. In deze video geven ze een korte rondleiding en brengt de zus van Sandra een bezoekje!

vlog: Camping in zicht!

Sandra en Remi zaten om tafel met de huidige eigenaren van het terrein dat zij op het oog hebben om hun eigen blootcamping op te beginnen. Ook ontdekten zij na wat klimmen en klauteren een prachtig naaktstrandje in de buurt.

veelbelovende ontmoeting

Sandra en Remi hebben een eerste kennismaking met de eigenaar van het terrein dat zij op het oog hebben. In deze blog vertellen ze hoe dat gesprek afliep. Ook verkennen ze de omgeving verder, wat is er in de buurt zoal te beleven?

vlog: goede voorbereiding

Sandra en Remi zijn stiekem best een beetje verliefd geworden op een campingterrein in Toscane, dat wel wat boven budget is. In deze vlog vertellen zij over de  aanloop naar een kennismakingsgesprek met de huidige eigenaren van de locatie.

Op verkenning in toscane

Met de nieuwsgierigheid in volle bloei en het verlangen om de eerder gevonden locatie nader te ontdekken, zijn Remi en Sandra vastberaden om de nog onbekende paden van dit terrein verder te verkennen.

vlog: italiaanse lessen

Sandra en Remi hebben weer een aantal bezichtigingen achter de rug en praten je bij over vergunningen en de Italiaanse vakantiecultuur. 

Toscaans uitzicht

De zoektocht van Sandra en Remi gaat door! Hun oog is nu gevallen op een prachtige plek in Toscane; wat boven budget, maar oh oh dat uitzicht… 

De perfecte locatie

Het zoeken naar de ideale locatie voor hun Italiaanse blootcamping begint steeds meer vorm te krijgen. Welke lessen hebben ze inmiddels geleerd?

vlog: de zoektocht begint

De eerste bezichtigingen zitten er inmiddels op! Sandra en Remi hebben een aantal terreinen bezocht en vertellen er in deze vlog alles over.

Op zoek naar la dolce vita

Sandra en Remi namen ontslag, zegden hun huur op en gingen hun droom achterna: een blootcamping beginnen in Italië.

In blogs en vlogs volgen we hun avonturen de komende tijd op de voet. In deze eerste blog vertellen ze over hun eerste stappen.

vlog: even voorstellen

Remi en Sandra stellen zich aan je voor! Wie zijn ze en wat zoeken ze precies in Italië? 

Menu