fbpx

blootgewoon!
blog

jos & Aline

Even voorstellen

Wij zijn een eigenwijs, spontaan, zorgzaam koppel dat dol is op reizen. Het liefst zijn wij altijd onderweg. Op zoek naar gekke avonturen, lekkere biertjes (of wijntjes) en nieuwe mensen. Wij zijn altijd in voor gezelligheid en maken overal een feestje van. Genieten zit in de kleine dingen, toch?

We zijn beide twintigers en student. Na een paar jaar lange afstand relatie gingen we samenwonen in een knus studentenhuis. Helaas nemen we nu afscheid van ons fijne plekje, maar niet voordat we een dik afscheidsfeest hebben gegeven! We nemen namelijk de grote stap en zetten ons drukke studentenleventje tijdelijk stop voor een nieuw avontuur. Een wereldreis!

blogs Jos & Aline

IMG_4857 bij blog 10

LaatsTe Blog: INdonesië

De allerlaatste blog van Jos en Aline! Corona gooide roet in hun reisplannen en ze keerden terug naar Nederland. Hun laatste bestemming: Indonesië! Hier konden ze niet overal bloot, maar vonden ze gelukkig ook plekjes waar dat wél kon. 

blog Lake Pukaki

Top 10 (bloot) plekjes in nieuw-zeeland

Jos en Aline hebben Nieuw-Zeeland verlaten, maar niet zonder een top 10 van mooie (bloot)plekjes voor ons samen te stellen! 

Brand_Na_30_min_rijden_blog_zelfvoorzienend-min

Zelfvoor-zienend

In de ‘middle of nowhere’ in Australië is het superhandig als je campervan zelfvoorzienend is. Jos en Aline genieten volop van hun reis ‘down under’. Maar dan breken de bosbranden uit en moeten ze hun reisplannen hals over kop wijzigen. 

Blog interview auckland.jpg min

gesprek met een insider

Martin woont al 5 jaar in Nieuw-Zeeland en komt graag op blootlocaties. Tijdens hun wereldreis leerden Jos & Aline hem kennen en vroegen hem het hemd van het lijf. 

Blog Blote hike

Bloot Hiken

Nieuw-Zeeland heeft een aantal fantastische wandelroutes, waarvan je een groot gedeelte bloot kunt bewandelen. Bloggers Jos & Aline liepen er een aantal en delen hun ervaringen. 

Picton

Blote Billen weer

Het weer maakt het voor Jos & Aline wat moeilijker om uit de kleren stappen in Nieuw-Zeeland. De seizoenen zijn precies tegenovergesteld aan die in Nederland. Herfst is lente, winter is zomer.

Campervan blootgewoon blog

270 kilometer en 983 bochten

De blote wereldreis van Jos & Aline gaat verder naar het zuiden van Nieuw-Zeeland. Ze maken een uitdagende rit over één van Nieuw-Zeeland’s meest verraderlijkste wegen.

Blootgewoon blog Auckland

Khapunkaaa, Viphavadeee

De dag van vertrek is aangebroken. Op naar Brussel Airport. Na 54 uur reizen komen Jos & Aline aan in in Auckland (Nieuw-Zeeland). Ze pakken de campervan naar Auckland Outdoor Naturist Club. 

world travel

De pauzeknop ingedrukt

Als we vertellen dat we op wereldreis gaan, is vaak de eerste vraag: waarom?! Waarop wij altijd hetzelfde antwoord geven: waarom niet?! Hoe we op het idee kwamen? Dat lees je in dit blog!

Bootgewoon blog enkeltje nieuw-Zeeland

Een enkeltje Nieuw-Zeeland

Maak kennis met BlootGewoon! bloggers Jos & Aline! Zij gaan samen 9 maanden op wereldreis en nemen je mee naar (blote) plekjes aan de andere kant van de wereld.

Menu