fbpx

magazine blootgewoon!

editie 13

magazine BlootGewoon! editie 13

De dertiende editie van BlootGewoon! wordt in de week van 8 juni 2023 bezorgd bij onze leden. In de losse verkoop is hij vanaf 10 juni verkrijgbaar bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop, via onze eigen webshop en bij bol.com.

Het tweede BlootGewoon! magazine van 2023 is uit!  Wat lees je zoal in deze zomerse editie vol blote thema’s?

Op 21 juni vieren we de Nationale Toplessdag en daar sluit het achtergrondartikel Topless door de tijd goed bij aan. Geen lichaamsdeel is maatschappelijk zo omstreden als de blote vrouwenborst en dat blijkt al eeuwenlang zo te zijn. 

Ook reuze-interessant, ons interview met emeritus hoogleraar psychologie Liesbeth Woertman over schoonheidsidealen: waarom hechten we daar zoveel waarde aan? En wat is de relatie hierin met naaktrecreatie?

Mis verder de reisreportages niet! Met een rondje Caraïben op de Big Nude Boat, een bezoek aan de  de Zeeuwse naaktstranden en een rondreis langs Thaise blootresorts. Ook tippen we tien blootlocaties die aan zee liggen. 

Krijg je de kriebels van zand tussen je billen? Vlij je deze zomer dan neer op de ligweides van Thermen La Mer en Hezemeer, sauna’s waarover je in het magazine sfeerverslagen leest. Lees daarnaast ook alles over de eeuwenoude traditie van de rooksauna, die zijn oorsprong in Estland heeft.

Dit en nog veel meer lees je in deze gloednieuwe editie van BlootGewoon!.

uitgelichte artikelen

Dossier: Topless door de tijd

Van zondig symbool tot lucratief melkkoetje en wapen in de strijd om gelijkheid. Geen lichaamsdeel heeft zoveel verschillende gezichten als de blote vrouwenborst. Hoe heeft dit zich ontwikkeld?

eerste HUlp bij onthaasten

Vakantie! Even helemaal tot rust komen. Dat is het plan. Maar het duurt soms lang voor je écht de dagelijkse hectiek van je hebt afgeschud. Vijf tips om te onthaasten en sneller in de vakantiemodus te komen.

Blote vakantie aan het strand

Vind jij het gras altijd groener aan zee en rol je het liefst direct vanuit je tent of accommodatie het strand op? Op deze tien blootlocaties lig je in een mum van tijd met je tenen in het zand. Boeken maar!

En nog veel meer:

Elke-Smit-Photography-89

In de fuik van het uiterlijk

Eilandhoppen in de zeeuwse delta

eeuwenoude saunatraditie

Elke-Smit-Photography-91

Uit de kleren in Almere

inkijkexemplaar

Lees ook de eerdere edities

BG12-Cover

Editie 12

BlootGewoon! Magazine

Editie 11

magazine blootgewoon 10

Editie 10

Magazine 9 BlootGewoon!

Editie 9

Magazine BlootGewoon!

Editie 8

BlootGewoon! Magazine

Editie 7

BlootGewoon magazine

Editie 6

Bloot magazine omslag

Editie 5

23_4-blootgewoon-magazine_1200_1200

Editie 4

BlootGewoon! nr 3 NFN Open en Bloot

Editie 3

Blootgewoon magazine cover 2

Editie 2

Blootgewoon cover magazine 1

Editie 1

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu