fbpx

magazine blootgewoon!

editie 15

BlootGewoon! is hét lifestyleblad over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Bomvol artikelen over thema’s als wellness, reizen, opinie en zelfbewustzijn. Steeds meer mensen het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen!

De vijftiende editie van BlootGewoon! wordt in de week van 20 juni bezorgd bij onze leden. In de losse verkoop is hij vanaf 22 juni verkrijgbaar bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop, via onze eigen webshop, bij magvilla.nl en bol.com.

In dit nummer lees je onder meer ons interview met Ellen ten Damme, de veelzijdige muzikante en actrice die nooit bang geweest is om zich bloot te geven in films en reclames. En ook in haar vrije tijd bloot graag bloot ontspant. Maar is dat niet lastig als BN’er?

Een ander verhaal waar wij zeer trots op zijn: vrouwen die vertellen over de relatie die zij met hun borsten hebben. Klein, groot, dik, dun, appel- of peervormig, of littekens op de plek waar ze ooit zaten, iedere borst mag het zonlicht zien!

Het dossier staat dit keer in het teken van veilig bloot recreëren, waarvoor NFN Open & Bloot het Prettig Bloot-label voert. Waar staat dit label voor en welke rol hebben naaktrecreanten zelf in het bevorderen van veiligheid en een prettige sfeer op blootlocaties?

Laat je verder ook deze keer inspireren door onze reisverslagen. Met road-trips door Noord-Italië, Duitsland en Denemarken, of dichterbij: we vertellen je over de verborgen parels van Amsterdam. Plus: is het een feit of een fabel dat blootcampings duurder zijn dan textielcampings?

En mis ook de saunareportages niet. Dit keer bezochten wij twee mooie, hele verschillende sauna’s: Thermen Binnenmaas en Blue Wellness Stadspark. Grote kans dat je er hierna zelf een kijkje wil nemen.

Dit alles en nog veel meer lees je in het nieuwste zomernummer van BlootGewoon! magazine!

uitgelichte artikelen

Interview ellen ten damme

Alleskunner Ellen ten Damme schittert – al radslagen makend, springend, dansend – in de theaters met Barock, een zeer persoonlijke show over haar leven. Wat is haar relatie met bloot (recreëren) en hoe kijkt zij naar haar eigen lijf?

10 vragen over saunabezoek

Mag je als je zwanger bent naar de sauna? Wat zijn opgietingen eigenlijk? Welke soorten sauna’s zijn er en wat voor sauna-etiquettes zijn er om rekening mee te houden? Wij hebben antwoorden op veelgestelde saunavragen voor je. 

Prettig en
veilig bloot

Zonder kleren kun je je extra kwetsbaar voelen. Daarom is het zo belangrijk dat iedereen op een veilige manier bloot kan recreëren. We vertellen hoe NFN hier met het Prettig Bloot-label aan bijdraagt en wat je als naaktrecreant zélf kan doen.

En nog veel meer

groepsaccommodatie

accommodaties voor groepen

Sauna afkoelen

Saunaparels en zweetdruppels

borstverhaal

elke borst heeft een verhaal

safaritent blog 3 SASSO CORBO

Roadtrips en reisverslagen

Verder lezen?

Bestel het volledige magazine in onze webshop!

Lees ook de eerdere edities

BG!-14 Mockup-5

Editie 14

BG13-mockup-cover

Editie 13

BG12-Cover

Editie 12

BlootGewoon! Magazine

Editie 11

magazine blootgewoon 10

Editie 10

Magazine 9 BlootGewoon!

Editie 9

Magazine BlootGewoon!

Editie 8

BlootGewoon! Magazine

Editie 7

BlootGewoon magazine

Editie 6

Bloot magazine omslag

Editie 5

23_4-blootgewoon-magazine_1200_1200

Editie 4

BlootGewoon! nr 3 NFN Open en Bloot

Editie 3

Blootgewoon magazine cover 2

Editie 2

Blootgewoon cover magazine 1

Editie 1

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu