fbpx

magazine blootgewoon!

editie 14

magazine BlootGewoon! editie 14

BlootGewoon! is hét lifestyleblad over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Bomvol artikelen over de thema’s: wellness, reizen, opinie en zelfbewustzijn. Steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen.

De veertiende editie van BlootGewoon! wordt in de week van 28 maart 2024 bezorgd bij onze leden. In de losse verkoop is hij vanaf 30 maart 2024 verkrijgbaar bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop, via onze eigen webshop, bij magvilla.nl en bol.com.

Het eerste BlootGewoon! magazine van 2024 is uit en telt weer ruim 80 pagina’s!  Wat lees je zoal in deze bomvolle editie vol blote thema’s?

De sauna’s die we voor deze uitgave hebben bezocht, lopen in elk geval zeer uiteen. Van luxe waterwalhalla’s zoals Thermen Maarssen tot aan Badhuis Da Costa, waar jouw saunabezoek ervoor zorgt dat een dakloos persoon kan douchen. 

Natuurlijk hebben we ook weer volop reisinspiratie voor je. We reisden met de camper door Zweden en  zochten de rust op bij het Spaanse landhuis Finca Johanna. Dichter bij huis gingen we op ontdekkingstocht in Zuid-Limburg, heel gezellig!

We spraken daarnaast de eigenaren van de Franse blootcamping Le Couderc, waar inmiddels de derde generatie  aan het roer staat. Hoezo, naaktrecreatie vergrijst? Daarover gesproken: de manier waarop we als samenleving tegen naaktrecreatie aankijken nemen we in dit nummer ook onder de loep.  

Laten we tenslotte ook de vele tips niet vergeten. Lees hoe je als beginnende naaktrecreant van je koudwatervrees afkomt, ontdek tien heerlijke hotels mét sauna en lees antwoorden op veelgestelde vragen over bloot.

Dit en nog veel meer lees je in deze gloednieuwe editie van BlootGewoon!.

uitgelichte artikelen

open over bloot: 10 vragen

Kun je zomaar naar elke willekeurige blootlocatie toe? Wat doe je als je ongesteld bent en hoe zit het met de ‘blootregels’ als het weer omslaat? Wij hebben de antwoorden op 10 veelgestelde vragen over bloot voor je.

jouw ultieme blootmoment

De eerste keer na een eindeloze winter weer het naaktstrand bezoeken, de eerste warme lentedag van het jaar, ronddobberen in het zwembad van een prachtig vakantie-appartement… lezers delen hun  ultieme blootmoment!

uniek: badhuis da costa

In hartje Amsterdam ligt een sauna met een bijzondere historie en een belangrijke dubbelfunctie: Badhuis Da Costa. Hier zorgt een saunabezoek er indirect voor dat een dak- of thuisloze een douche kan nemen. (Fotocredit: Elke Smit)

En nog veel meer:

le-couderc-groep

Frisse wind op
Le Couderc

bloot-door-de-tijd

veranderende kijk op naaktrecreatie

finca-johanna

rustig aan bij finca johanna

thermen-maarssen

Saunaparels: thermen maarssen

Lees ook de eerdere edities

BG13-mockup-cover

Editie 13

BG12-Cover

Editie 12

BlootGewoon! Magazine

Editie 11

magazine blootgewoon 10

Editie 10

Magazine 9 BlootGewoon!

Editie 9

Magazine BlootGewoon!

Editie 8

BlootGewoon! Magazine

Editie 7

BlootGewoon magazine

Editie 6

Bloot magazine omslag

Editie 5

23_4-blootgewoon-magazine_1200_1200

Editie 4

BlootGewoon! nr 3 NFN Open en Bloot

Editie 3

Blootgewoon magazine cover 2

Editie 2

Blootgewoon cover magazine 1

Editie 1

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu