fbpx

magazine blootgewoon!

editie 12

magazine BlootGewoon! editie 12

De twaalfde editie van BlootGewoon! wordt in de week van 27 maart 2023 bezorgd bij onze leden. In de losse verkoop is hij vanaf 1 april verkrijgbaar bij veel vestigingen van tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera, The Readshop, via onze eigen webshop en bij bol.com.

De eerste BlootGewoon! van 2023 is uit! Omdat een nieuw jaar een fris begin is, hebben we de opmaak van het magazine ook weer eens opgefrist.

De BlootGewoon! Wellnessdag op zaterdag 3 juni is een perfecte dag om ook lekker op te frissen. Lees in deze editie meer over dit nieuwe evenement.

Fris en nieuw is ook SpaSereen Maastricht, waar we een bezoekje brachten. Een blik  achter de schermen van het saunatoneel namen we bij Wellnesresort De Waterlelie. Wat zo’n heerlijke saunadag je tegenwoordig gemiddeld kost, zochten we ook uit! En wanneer je je laat verwennen met een hete wappersessie van de wereldkampioen opgieten, heb je pas écht behoefte aan een opfrissertje. Ze vertelt er alles over in een uitgebreid interview. 

Allesbehalve fris is het op zoneiland Gran Canaria. Lees er ons reisverslag over. En zoek je nog een leuke doe-tip in de buurt, dan is ‘de gezondste stad van Nederland’ een aanrader: het mooie Groningen waaiden we voor deze editie aan.

Dit en nog veel meer lees je in deze gloednieuwe BlootGewoon!.

 

uitgelichte artikelen

Het ene bloot is het andere niet

het ene bloot is het andere niet

Naakt recreëren en swingen zijn twee totaal verschillende blote bezigheden. Toch leeft bij sommige ‘textielers’ het idee dat veel naaktrecreanten
een open relatie hebben. In dit dossier gaan we dieper op dit onderwerp in.

 

lidmaatschap

Waarom NFN-lid worden?

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot, dé belangenbehartiger voor  naaktrecreanten in Nederland. Als NFN-lid draag je er aan bij dat bloot recreëren gewoon is én blijft, want dat is zeker niet zo vanzelfsprekend. Hoe dit zit en welke voordelen er nog meer zijn, lees je in dit artikel.

Peelrandje

Kamperen met kinderen

Ga je op vakantie met je (jonge) kinderen, dan is het natuurlijk leuk als er op de blote terreinen ook genoeg voor ze te doen is. We tippen tien kindvriendelijke campings in Nederland en Frankrijk. Boeken maar!

 

 

En nog veel meer:

DSC_2629-2

Op reis naar altijd zomers Gran Canaria

Opgiet-1

Een kijkje achter de schermen bij de sauna

Wereldkampioen opgieten Laura Lenders vertelt

SpaSereen Maastricht is 'wellness de luxe' op hoogte

inkijkexemplaar

Lees ook de eerdere edities

BlootGewoon! Magazine

Editie 11

magazine blootgewoon 10

Editie 10

Magazine 9 BlootGewoon!

Editie 9

Magazine BlootGewoon!

Editie 8

BlootGewoon! Magazine

Editie 7

BlootGewoon magazine

Editie 6

Bloot magazine omslag

Editie 5

23_4-blootgewoon-magazine_1200_1200

Editie 4

BlootGewoon! nr 3 NFN Open en Bloot

Editie 3

Blootgewoon magazine cover 2

Editie 2

Blootgewoon cover magazine 1

Editie 1

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu