fbpx

magazine blootgewoon!

editie 11

magazine BlootGewoon! editie 11

De elfde editie van BlootGewoon! wordt in de week van 5 oktober 2022 bezorgd bij onze leden en is vanaf 8 oktober ook verkrijgbaar in de tijdschriftenwinkels zoals AKO, Bruna, Libris, Primera en The Readshop en via onze eigen webshop (v.a. 8 oktober 2022)

De herfst is ingetreden. Valt er dan nog veel over naaktrecreatie te melden? Jazeker! Deze editie van BlootGewoon! staat er weer bomvol mee. Een tipje van de sluier: Bloot op de foto: iets voor jou? Voor zijn fotoboek Naked The Hague fotografeerde Leon Schröder 250 mensen met en zonder kleren De ontroering die de foto’s bij deelnemers veroorzaken, laat zien dat realistische lichaamsvoorbeelden hard nodig zijn.

We schamen ons nog te vaak voor hoe we eruitzien. Waar komt dat toch vandaan? In de rubriek Dossier geven twee sociologen daar hun mening over. Echte lijven zie je gelukkig genoeg in de sauna, waar we deze herfst weer lekker bij de kachel kruipen. Met de leuke lezersaanbiedingen in deze editie geven we je alle reden om dat ook te doen. Ben jij in gedachten alweer bij je volgende vakantie? Doe dan inspiratie op met de reisreportages over Kroatië en een treinreis door Europa. Laat lichaamsschaamte je in ieder geval niet tegenhouden als je er bloot op uit wil. Als schaamte kan worden aangeleerd, dan kan het ook weer worden afgeleerd.

BlootGewoon! Magazine

uitgelichte artikelen

Bloot Schaamte Opener

Van-alles-wat-schaamte

Laat lichaamsschaamte je in ieder geval niet tegenhouden als je er bloot op uit wil. Als schaamte kan worden aangeleerd, dan kan het ook weer worden afgeleerd.

Naturisten B&B Ilmatar

KLEINSCHALIGe locaties

Wil je er even tussenuit en graag ook nog een sauna of hottub tot je beschikking hebben? We zetten tien plekken in binnen- en buitenland op een rij waar dat heel goed kan!

Blote vrienden zwemmen

zo doe jij blote vrienden op

Ben je op zoek naar iemand die ook graag bloot recreëert, bijvoorbeeld om activiteiten mee te ondernemen of gewoon om af te spreken? We hebben vijf tips hoe je dat kan aanpakken.

En nog veel meer:

saunaparels

Vier Saunareportages met mooie aanbiedingen

Kampren in Kroatie

Eerste blootvakantie in Istrië

Zelfacceptatie door fotoproject

Saunakaartje

Handig! Saunakaart van Nederland

inkijkexemplaar

Lees ook de eerdere edities

magazine blootgewoon 10

Editie 10

Magazine 9 BlootGewoon!

Editie 9

Magazine BlootGewoon!

Editie 8

BlootGewoon! Magazine

Editie 7

BlootGewoon magazine

Editie 6

Bloot magazine omslag

Editie 5

23_4-blootgewoon-magazine_1200_1200

Editie 4

BlootGewoon! nr 3 NFN Open en Bloot

Editie 3

Blootgewoon magazine cover 2

Editie 2

Blootgewoon cover magazine 1

Editie 1

Lees ook de eerdere edities

Lees ook de eerdere edities

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu