fbpx

Tips voor de beginner

zo vind je blote vrienden

Ben je op zoek naar iemand die ook bloot recreërt en met wie jij samen kan optrekken? Met onze tips vind je vast iemand!

Bron: magazine BlootGewoon! #11  oktober 2022 – Illustraties: Studio Stunner

M/V zoekt vrienden

De contactadvertentie mag al bijna driehonderd jaar bestaan – een van de vroegste krantenvoorbeelden stamt uit 1729 –, het korte berichtje werkt nog als een tiet. Ook onder bloteriken. Kijk maar naar de rubriek Uitkijkjes in de magazines en bijlagen en op de website van NFN. Zelf je hengel uitslaan in de contactvijver? Kijk op nfn.nl/advertenties en klik op ‘Plaats een rubrieksadvertentie’.

Singlesreis

In je eentje op pad maar toch samen: op een singlesreis doe jij geheid nieuwe connecties op. Onderweg leer je je reisgenoten steeds beter kennen, je maakt samen leuke herinneringen en je bezoekt de mooiste oorden. Enne… Als jij op dag vijf echt even iets voor jezelf wilt doen, kan dat natuurlijk prima. Onder meer reisorganisaties Internatuur en Naturistenbusreizen bieden singlesreizen voor naaktrecreanten aan.

Chatmaatjes

Op social media zijn een aantal groepen te vinden waar bloteriken ervaringen en bevindingen met elkaar uitwisselen. Neus even rond om groepen te vinden of neem zelf het initiatief om een online community rondom jouw woonplaats of favoriete naaktstrand op te richten. In veel van deze groepen voeren mannen wel een beetje de boventoon. Ben jij een vrouw en vind je het interessant om met andere vrouwen van gedachten te wisselen, kijk dan eens bij onze ‘Zonnen in je blootje’-Facebookgroep, exclusief voor vrouwen.

Wees open en bloot

Gelijkgestemden vinden is makkelijker als jij open en bloot voor je voorkeur durft uit te komen. Laat in gesprekken nu en dan vallen dat zwemtextiel niet aan jou besteed is; misschien ontdek je dat jouw gesprekspartner er net zo over denkt. En anders inspireer je diegene misschien wel om het eens te proberen. Dat kan dan uitstekend samen met jou.  

Kom in actie

BlootGewoon! organiseert met regelmaat leuke activiteiten voor NFN-leden. Dit zijn dé gelegenheden om andere blootontspanners te ontmoeten. Meld je aan, maak een praatje en ontdek wie nog lege regels in zijn adressenboekje heeft. Kijk op blootgewoon.nl/activiteiten voor de meest actuele activiteitenkalender.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu