fbpx

Over BlootGewoon!

BlootGewoon! – waarom moeilijk doen met kleren, als het makkelijk kan zonder

Lekker in je blootje zwemmen en je vervolgens laten opdrogen door de zon en de wind…  Ontspannen in de sauna… Er zijn 2,5 miljoen Nederlanders die dat heerlijk – én heel erg praktisch – vinden en zo nu en dan zonder kleding relaxen, zonnen, zwemmen of op vakantie gaan.  Ben jij er één van?

Een vrije keuze

BlootGewoon! staat voor vrijheid, ervaren en genieten. Zo nu en dan bloot je vrije tijd doorbrengen geeft je nét dat stukje extra ontspanning. Het helpt je om bewust even uit de hectische wereld te stappen. Om even offline te zijn en tot jezelf komen. Samen met het gezin, met een paar vrienden of heerlijk rustig alleen. Jij hoeft anderen niet te overtuigen. Bloot mag, maar het hoeft niet. Rust, ontspanning, gemak, bezinning en bewustwording zijn veel belangrijker. Jij bepaalt! Sta jij er ook zo in? Mooi, dan passen we bij elkaar!

Fijne bestemmingen, evenementen en aanbiedingen

BlootGewoon! biedt een platform vol informatie: de mooiste locaties waar je bloot mag recreëren, reviews van anderen over vakantiebestemmingen, stranden en wellnesscentra, tips over de fijnste sauna’s, blootgewone evenementen en aantrekkelijke aanbiedingen. Verder kun je op ons rekenen als het gaat om het behoud en de uitbreiding van naaktstranden en alle andere mooie openbare plekken waar je bloot van de zon kunt genieten.

Voeten uit auto LR
sauna LR

Bewust en gezond

Bloot recreëren is praktisch, geeft je een heerlijk vrij gevoel – en is ook nog eens hartstikke gezond. In een blote omgeving krijg je vrijwel automatisch meer respect voor elkaar en accepteer je jezelf ook nog eens meer. Goed voor de geest! Mensen die bloot recreëren hebben vaak net wat meer oog voor de leefomgeving.  Geen strand zo schoon als een naaktstrand!  Adem de frisse buitenlucht in… Voel de warme zon op je lijf… Geniet van de mooie omgeving… Laat je ballast los… En ontspan!

BlootGewoon! magazine

BlootGewoon! is hét magazine over vrijheid, gezondheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Bijna iedereen weet wel hoe fijn het voelt om bloot te zwemmen en steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. In het magazine BlootGewoon! lees je tips voor beginnende bloteriken, leuke reisreportages, uitgebreide wellnessverslagen en tips en tricks die passen bij een ontspannen en gezonde leefstijl.

iStock-155138143 LR

Merk van NFN

Bij BlootGewoon! hebben we respect voor de keuzes die mensen maken. Bloot of niet. Hiermee dragen we bij aan een Nederland waarin bloot maatschappelijk nog beter geaccepteerd is. BlootGewoon! is een merk van NFN; belangenbehartiger, kenniscentrum, ledenorganisatie en initiatiefnemer voor naaktrecreatie in Nederland. Wil jij ook bijdragen aan een Nederland waarin bloot gewoon is?

Je bent al lid slechts € 2,50 per maand!

Het lidmaatschap bedraagt in 2020 € 30,20. Een bedrag dat je met alle voordelen zo weer terugverdient:

  • Een enthousiaste en gedreven behartiger van jouw blote belangen.
  • Je helpt mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden.
  • Een persoonlijke jaarkaart – die je ook korting oplevert bij vakantielocaties, sauna’s en in onze webshop.
  • Je ontvangt 4 keer per jaar de magazines BlootGewoon! en UIT!.
  • Vaak korting bij leuke evenementen van BlootGewoon!.
Menu