fbpx

MAGAZINE BLOOTGEWOON!

EDITIE 10

magazine BlootGewoon! editie 10

De tiende editie van BlootGewoon! is enkel nog verkrijgbaar via onze eigen webshop.

Zomer! Voor blootaanbidders is er geen fijner seizoen. Lange dagen wegslapen op het naaktstrand, zweten aan het zwembad en de grens over naar avontuurlijker oorden. In editie 10 van magazine BlootGewoon! nemen we je mee naar de Alentejo in Portugal en lees je alles over ecotoerisme. We tippen tien groene bestemmingen, ontleden het thema cancel culture en laten je kennismaken met SPA Parel in ’t Groen. Ook bijzonder is het interview met choreograaf Isabelle Beernaert: zij stond de afgelopen maanden op de planken met haar choreografie Naakt. Natuurlijk lees je in editie 10 ook een heleboel persoonlijke verhalen, interessante ontwikkelingen, lezersaanbiedingen en tips. Zo vind je bijvoorbeeld een overzichtskaart van alle Nederlandse naaktstranden in dit nummer! Je kunt hier vast een kijkje nemen of het magazine meteen bestellen. 

magazine blootgewoon 10 interview isabelle beernaert

uitgelichte artikelen

Sasso Corbo

10x ecofriendly

Is naaktrecreatie en milieubewust leven voor jou een vanzelfsprekende combinatie? Dan hebben we tien ecovriendelijke blootlocaties voor je in de aanbieding. Was je kleren in een tobbe, geniet van lokale producten, vang of pluk je eigen eten of overnacht in een ecologisch gebouwd huis van strobalen, hennep en zand.

blootgewoon 10 sleutelen aan jezelf

reis naar binnen

De monnik Siddharta gebruikte 500 jaar voor Christus al yogahoudingen om zich voor te bereiden op zijn langste meditatiesessie ooit. Na 45 dagen mediteren raakte hij verlicht en werd bekend als de Boeddha. Terwijl hij daar zo zat, had hij nooit kunnen weten dat 2.500 jaar later yoga hipper dan ooit is… 

Blootgewoon 10 Tips voor de beginner

reken af met vooroordelen

“Wat vies dat iedereen met z’n blote gat overal op gaat zitten!” en “Ben je niet bang voor glurende mannetjes?” Niet iedereen begrijpt het als je vertelt dat je graag bloot recreëert. Zo leg jij vijf vaak gehoorde misvattingen over naaktrecreatie op een positieve manier uit. 

En nog veel meer:

inkijkexemplaar

Lees ook de eerdere edities

Magazine 9 BlootGewoon!

Editie 9

Magazine BlootGewoon!

Editie 8

BlootGewoon! Magazine

Editie 7

BlootGewoon magazine

Editie 6

Bloot magazine omslag

Editie 5

23_4-blootgewoon-magazine_1200_1200

Editie 4

BlootGewoon! nr 3 NFN Open en Bloot

Editie 3

Blootgewoon magazine cover 2

Editie 2

Blootgewoon cover magazine 1

Editie 1

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu