fbpx

Word lid

lid werft lid actie

Wie maak jij lid?

Samen lid zijn is leuker! Ken jij iemand die net als jij graag bloot ontspant, maar is diegene nog geen lid van NFN Open & Bloot!? Je partner, een goede vriend?  Tip hem of haar dan om via jou lid te worden. Je ontvangt dan zelf een kortingscode van € 5,- voor in onze webshop.

Lid werft lid actie

Alle nieuwe leden verzamelen

Dus verzamel al je buren, familie, vrienden of kennissen en spread the word: wie wil er lid worden!? Wat je ze dan vertelt? Nou, dat weet jij het beste! Als lid van NFN Open & Bloot heb je op veel manieren een streepje voor. Zo draag je bij aan de promotie, acceptatie en de imagoverbetering van bloot in onze maatschappij. Met het lidmaatschap help je ons mee om al die prachtige blootlocaties in Nederland te laten voortbestaan en uit te breiden. Daarbovenop profiteren leden ook van talloze ledenvoordelen, genieten ze van leuke evenementen en ontvangen ze vier keer per jaar onze magazines. Genoeg stof om iemand te overtuigen om lid te worden toch?

hoe werkt het?

1. Laat iemand die jij kent lid worden van NFN Open & Bloot

Er zijn meerdere varianten om lid te worden. Je kan ons standaardlidmaatschap afsluiten of kiezen voor het zomeractielidmaatschap. Het maakt niet uit welk lidmaatschap er wordt afgesloten door degene die je aandraagt. 

2. Laat deze persoon jouw gegevens vermelden bij de aanmelding

Laat degene die je aandraagt zich registeren als nieuw lid van NFN Open & Bloot en laat hem/haar jouw gegevens vermelden. Laat ze in het opmerkingenveld onderstaande gegevens invullen en het vinkje ‘lid-werft-lid-actie’ aanzetten. Je ontvangt dan als aandrager de kortingscode per e-mail (€ 5,- bij een minimale besteding van € 15,- en geldig t/m 30 september 2021)

 

Menu