fbpx

Bestel Bloot! magazine 3 + 4 als Elsevier lezersaanbieding voor maar € 5,95 in onze webshop!

Bloot! magazine is er weer!

De vierde editie van hét lifestyleblad voor iedereen die graag naar de sauna, het naaktstrand of de blootcamping gaat (of daar nieuwsgierig naar is!), ligt vanaf 8 juni 2019 in de winkel en in onze webshop. Bloot! magazine staat bomvol artikelen over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Dat spreekt veel mensen aan. Bijna iedereen weet wel hoe fijn het voelt om bloot te zwemmen en steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Dit keer lees je in Bloot! onder meer over…

  • Eilandhoppend kamperen in Kroatië
  • Spa One – wellness in een James Bond decor
  • 250.000 volgers voor Stella’s blote billen
  • Ontboezemingen over spontane skinnydips
  • Party time op het BlootGewoon! festival
  • Hoe duurzaam zijn onze blote vakantiekeuzes?

Hop-hop-hop door Kroatië

Het land leent zich er prima voor. Talloze eilanden, eindeloos veel prachtig gelegen baaien – bijna voor privé-gebruik – , een prima zomers klimaat en een hele relaxte houding ten aanzien van bloot ontspannen. Bloot! magazine gaat al eilandhoppend kamperen in Kroatië. We nemen het tentje mee, maar de zwembroek blijft thuis. Geniet je mee?

100% blote wellness

Sinds april van dit jaar kunnen we van het super-de-luxe Spa One bij Breda genieten. Weer een nieuw wellnessresort? Ja! En dit is werkelijk een pareltje. Superstrakke architectuur, oog voor duurzaamheid, niet doorladen tot ze vol zitten en last but not least: een 100% blootbeleid. Hier zal je geen badkledingdagen zien. Een sauna naar ons hart! Voor lezers van Bloot! magazine hebben we drie mooie aanbiedingen geregeld. Check snel het magazine…

Bloot op het world wide web

Stel je voor: jouw blote foto’s op Instagram… Het klinkt als je grootste nachtmerrie, maar niet voor Stella Cordes, beter bekend als ‘A naked girl’. Ruim een kwart miljoen volgers wachten dagelijks op een kiekje van deze Friese schone. In Bloot! magazine vertelt zij hoe ze op haar geheel eigen manier haar broodwinning maakt van bloot en mensen helpt met de acceptatie van hun eigen lijf.

Even snel zonder broekje het water induiken

Dat bloot genieten op een mooi naaktstrand enorm vrij voelt hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Maar soms kom je op plekken waar een blote duik niet direct voor de hand ligt, maar toch niet te weerstaan is. Bloot!-lezers vertellen over hun spontane skinnydips. Heel herkenbaar…

Duurzaam en vakantie

Als je er bewust voor kiest om bloot te recreëren, ga je vaak ook bewust om met andere keuzes. Met het milieu bijvoorbeeld. Je scheidt je afval, kookt zo veel mogelijk met biologische of lokale ingrediënten en rijdt geen benzinegrootverbruiker. Maar als het op vakanties aankomt maken we vaak heel andere keuzes. We gaan vaak, of ver en als het even kan ook nog goedkoop. Bloot! magazine ging op onderzoek naar onze houding en de consequenties van onze vakantiekeuzes.

Tijd voor een feestje

Zonnen, zwemmen, dansen, zingen, muziek maken, sporten, ontspannen, socialiseren, lekker eten en drinken en dat allemaal in je blote niksie als jij dat wilt!  Het BlootGewoon! Festival geeft jouw zomervakantie een extra feestelijk tintje. Zin in? In Bloot! magazine lees je meer over het programma, de locatie en de tickets.

BlootGewoon! festival

Dit zeggen lezers over Bloot! Magazine

“Wauw! In één adem het magazine uit gelezen. Ik bewaar ‘m omdat er heel veel goede tips in staan!”“Wat een prachtig blad hebben jullie uitgegeven! Veel informatie en echt een blad om je even lekker mee op de bank te nestelen.” “Een verfrissende kijk op bloot. Leuke, open interviews en artikelen. Dit moet toch helpen om de vooroordelen uit de wereld te helpen.” “Professioneel opgemaakt en lekker leesbaar. Schot in de roos. Zeker nu het blad los te koop is. Een prikkel voor mensen die nog voor de drempel staan van wel of niet geheel bloot op strand of elders. Wellicht dat na het lezen de bekende drempel kan worden genomen.” “Dit jaar voor de eerste keer naar naturistencamping!! Wat is het toch blootgewoon. En wat een mooie campings ook! Zoveel mooier en fijner. Ook het publiek is erg aardig en behulpzaam. Blootgewoon nooit meer anders! Tien jaar eerder moeten doen…” “Sinds vele jaren ga ik al met mijn vriendin, maar ook met vrienden onder elkaar met veel plezier naar de sauna. En iedere keer vind ik het jammer dat we weer naar huis moeten gaan, met kleren aan. Na een artikel in de krant over een bezoek aan een naturistencamping ben ik steeds meer in onze eigen tuin bloot gegaan en ben op jullie site gaan lezen. Tot ik op enig moment tot de logische conclusie ben gekomen dat ik misschien toch wel een hele echte bloterik ben! En toen…Op naar de Readshop….Met enige aarzeling heb ik dan toch maar Bloot! #2 gekocht! En wat een leuk en mooi tijdschrift!”

Bestel Bloot! Magazine nu in onze webshop!

 

Menu