Flevo-Natuur in Zeewolde

Dagen
Uren
Minuten
Seconds

-BlootGewoon! Festival op Flevo-Natuur-

Heb jij zin in een goed meerdaags feest op Nederlands grootste blootlocatie? Dan moet je van 19 t/m 21 juli 2019 bij het BlootGewoon! Festival op Flevo-Natuur te Zeewolde zijn!

blootgewoon festival openlucht bioscoop

Wat kun je op het festival verwachten? Veel!

Uiteraard een goede sfeer, fijne muziek, gezellige mensen, heerlijk vers eten – van barbecue tot ofyr en sushi – en lekkere drankjes. Uitgebreid ontspannen kan zeker. In het zwembad, de jacuzzi en tijdens een massage bijvoorbeeld, of bij een meesterlijke opgieting in de sauna. Leer zelf wat bij door deel te nemen aan een van de vele workshops zoals yoga, poi, musiceren met tankdrums of djembe’s en nog veel meer. Of doe mee met een lachsessie, Caribisch dansen of capoeira. Of wat dacht je van meditatie met klankschalen, Reiki of een zandleesconsult.

Ook zijn er volop mogelijkheden voor de sportievelingen. Ga lekker volleyballen, jeu de boulen of tennissen! De kinderen kunnen los op de airtrampoline en het recreatieteam verzorgt diverse activiteiten. Om lekker te shoppen komt er een zomerse markt met diverse artikelen. Het is er allemaal!

Kampvuur en film

Vrijdag 19 juli ben je vanaf 13:00 uur van harte welkom om je te installeren en alvast de faciliteiten zoals het zwembad en de sauna te gebruiken. Het festival begint op vrijdagavond heel relaxed bij een groot kampvuur. Zingen en muziek maken mag! Voor het slapengaan kijken we een mooie film in de open lucht op een megagroot scherm. de suikerspinnen en popcorn staan klaar!

De dagen erna heb je een scala aan mogelijkheden. Er is echt voor ieder wat wils. Zaterdagavond gaan we met de voetjes van de vloer tijdens de feestavond met swingende livemuziek in de festivaltent. De zaterdagavond sluiten we af bij de poolbar.

Als je nog energie over hebt kun je je op zondag uitleven met diverse oud-Hollandse buitenspelen. In de namiddag/avond sluiten we af met een heerlijke barbecue.

Kies je ticket en bestel
VÓÓR 18 JUNI met Vroege Vogel korting

Vroege Vogel

Weekendkaart
€31
25,80
  •  

Vroege vogel

Zaterdagkaart
€21
15,80
  •  

Bestel vóór 18 juni je tickets met € 5,- Vroege Vogel korting

Overnachten

Geniet optimaal van het festivalweekend door te blijven overnachten op vakantiepark Flevo-Natuur. Speciaal voor het BlootGewoon! festival is er midden op het eiland een festival kampeerveld ingericht – direct naast het festival! Hier beleef je een heerlijke blootvakantie én een te gek festival. Je kampeert al voor € 27,20 per nacht met twee personen. 

Je kan ook een accmmodatie huren op Flevo-Natuur. Wil je liever één dag gaan of lekker thuis slapen? Dat kan ook.

 

Veelgestelde vragen

Over het BlootGewoon! festival

De Weekendkaart geeft je het hele festivalweekend (19 t/m 21 juli) toegang tot het festival. Met de zaterdag kaart ben je alleen op zaterdag 20 juli welkom.Wil je 2 dagen komen? Koop dan een weekendkaart.

In de ticketprijs is de toegang tot Flevo-Natuur en het BlootGewoon! festivalterrein inbegrepen. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten en activiteiten die het festival te bieden heeft, zoals de openluchtbioscoop (op vrijdag), wellness-activiteiten, sportieve activiteiten, de muziekavond en het zwembad. Voor sommige workshops en behandelingen wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Eten en drinken is niet inbegrepen bij de ticketprijs, munten zijn op het festivalterrein te koop (pin).

Overnachtingen zijn niet inbegrepen bij de ticketprijs. Je kunt festivalovernachtingen reserveren bij Flevonatuur

Het BlootGewoon! Festival is voor alle leeftijden. Het programma biedt een scala aan mogelijkheden. Er is echt voor ieder wat wils. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis welkom onder begeleiding van een betalende ouder of voogd.

Tot 19 juni ontvang je € 5,- VROEGE VOGELKORTING per ticket dus wees er snel bij!

  • Op vrijdag 19 juli kun je Inchecken op de camping vanaf 13:00 uur. Het programma begint vanaf 18:00 uur.
  • Zaterdag programma vanaf 11:00 uur tot een uur of 01:00 uur.
  • Zondag programma vanaf 12:00 uur tot een uur of 21:00 uur.

De dresscode is in principe bloot. Maar natuurlijk trek je gewoon iets aan als je bijvoorbeeld bijna verbrandt, het koud hebt of als het voor een activiteit fijner is. 

Net als overal is ook op een blootlocatie sociaal en respectvol gedrag voor iedereen prettig om blootgewoon te genieten. Enkele do’s en dont’s:

  • Toon respect voor anderen en je omgeving
  • Niet fotograferen of filmen zonder toestemming
  • Niet gluren of cruisen
  • Geen seks of seksueel getinte lichaamsversieringen.

Ook met minder zomers weer gaat het BlootGewoon! festival gewoon door. Er is in de organisatie van het festival rekening gehouden met genoeg overdekte ruimtes en een plan voor minder goed weer. 

Menu