fbpx

Activiteiten

BlootGewoon! Festival 2021

GEANNULEERD

Het is spijtig maar waar; ook in 2021 kan het BlootGewoon! Festival jammer genoeg niet doorgaan. De organisatie van een festival kost veel voorbereidingstijd en op dit moment zijn er nog veel onzekerheden ten aanzien van de mogelijkheden om een groot evenement te houden deze zomer. We willen geen onnodig risico nemen en de gezondheid van onze bezoekers (en onszelf) in gevaar brengen. Daarom is in samenspraak met de evenementlocatie Flevo-Natuur besloten het BlootGewoon! Festival nog een jaartje door te schuiven.

Uiteraard vinden wij dit ook heel jammer en daarom gaan we ons best doen, wanneer het kan en verantwoord is, in de tweede helft van 2021 toch wat kleinere evenementen te organiseren. We houden jullie graag op de hoogte via onze social kanalen en zetten al onze plannen op onze activiteitenkalender.

bLOOTgEWOON! FESTIVAL
IS EEN SAMENWERKING tussen:

BlootGewoon! biedt een platform vol informatie: de mooiste locaties waar je bloot mag recreëren, reviews van anderen over vakantiebestemmingen, stranden en wellnesscentra, tips over de fijnste sauna’s, blootgewone evenementen en aantrekkelijke aanbiedingen.

&

Flevo-Natuur is een vakantiepark in een mooie water- en bosrijke omgeving. Of je nu naakt wilt kamperen of liever in een lodge, bungalow of chalet verblijft, Flevo-Natuur biedt de faciliteiten die nodig zijn voor een fantastische vakantie.

Menu