GRATIS naar Thermen Berendonck met Bloot! magazine. Bestel 'm nu voor slechts € 4,99 of ga naar de magazinewinkel!

Bloot! magazine is er weer

Jaaaa, het gloednieuwe Bloot! magazine ligt vanaf 12 oktober 2019 in de winkel en in onze webshop. Bestel ‘m snel, want met dit magazine mag je GRATIS naar Thermen Berendonck!

Bloot! magazine is hét lifestyleblad over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Bomvol artikelen over de thema’s; wellness, reizen, opinie en zelfbewust. Steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Laat je inspireren! 

Gratis naar Thermen Berendonck!

In je blootje naar de Taj Mahal? Lezers van Bloot! magazine mogen tot en met 22 december 2019 gratis naar Thermen Berendonck! Dompel je onder in de wonderlijke wellness-wereld van mystiek Azië en het verre Oosten. Op vertoon van het magazine én bij online reservering krijg je:

  • De hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten;
  • Deelname aan de opgietingen;
  • Vrij gebruik van scrubzout, shampoo en showergel.
  • Geldig voor één persoon per magazine.
  • Op vrijdag, zaterdag of zondag geldt er een weekendtoeslag van € 4,95 per persoon. 
  • Op basis van beschikbaarheid. De populaire dagen in de kerstvakantie zijn inmiddels volgeboekt. 

De blote drummers

Drummers Toni Peroni (ex-Het Goede Doel) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) hebben niet alleen een gemeenschappelijke liefde voor de drumkit, ze hebben beiden ook iets met bloot. De een thuis, de ander het liefst in de natuur.

Voor Bloot! magazine stapten de twee rockers bloot in de hottub voor een geanimeerd gesprek over natte zwembroeken en kriebelende beestjes.

Bloot magazine drummers Toni Peroni Cesar Zuiderwijk

Gratis inkijkexemplaar!

Benieuw wat je kunt verwachten van Bloot! magazine? Bekijk dan nu het gratis inkijkexemplaar! Je leest hier alvast over de oosterse wellnesswereld van Thermen Berendonck en de mooiste hotsprings wereldwijd. Mis dit niet!

Lees dit keer in Bloot! magazine onder meer over…

Bucketlist? Oostenrijk!

Vink je bucketlist af in Oostenrijk. Hiken, flaneren, lekker eten en daarna met je blote bips in de sauna. Guten Tag!

Hotsprings

Verscholen in mistige bossen of juist zomaar midden in de stad: dit zijn de mooiste warmwaterbronnen om zonder zwembroek in te dobberen. Foto: Larry Pierce

Goed bezig

Hoog tijd dat we dat betere milieu ook eindelijk eens bij onszelf laten beginnen. Wist je dat je ook met kleine beslissingen een groot verschil kunt maken?

Dit zeggen lezers over Bloot! magazine

Nu te koop in de magazinewinkels, onze webshop en op Bol.com!

Menu