fbpx

Prijskaartje

Wat kost de sauna?

Gemiddelde kosten voor een dagje wellness

Wat kost een saunabezoek je tegenwoordig? Alleen met de entree ben je er vaak niet. Je wil genoeg drinken, misschien wil je jezelf extra trakteren met een lekker diner, of lonkt er een fijne ontspanningsmassage. Prijzen kunnen ook variëren per dag(deel). Wat de gemiddelde prijzen van een dagje wellness zijn, zochten wij uit door de prijzen van 36 Nederlandse sauna’s te vergelijken. 

Bron: magazine BlootGewoon! #12  (2023)

Onderstaand prijsoverzicht is berekend op basis van de geldende tarieven in januari 2023. Hiervoor zijn de prijzen vergelijken van 36 wellnessresorts in Nederland: drie per provincie. Deze sauna’s zijn een mix van grote en kleine complexen.

Doorgaans ben je goedkoper uit als je de sauna ’s avonds of doordeweeks bezoekt. Overdag en in het weekend zijn de prijzen vaak hoger. Er kan ook sprake zijn van een (tijdelijke) energietoeslag.

Gemiddelde prijs saunabezoek

Naar de sauna met korting!

Wist je dat je als NFN-lid van ledenvoordeel bij tientallen sauna’s profiteert? 

BlootGewoon! magazine

Dit artikel stond in ons magazine BlootGewoon! editie 12.

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu