fbpx

Activiteiten

blootgewoon! zwemdag tikibad

Tikibad 2020 GEANNULEERD

Verplaatst naar 12 december 2021

Het jaar 2020 is een jaar als geen ander en helaas heeft dit ook consequenties voor onze jaarlijkse blootzwemdag in het Tikibad. Gezien de huidige maatregelen en adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM willen we geen onnodige risico’s nemen. De blootzwemdag is altijd een drukbezochte dag waar honderden mensen van genieten. Dit soort gezellige evenementen stimuleren, is momenteel niet verantwoord. Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen en hebben daarom in overleg met het Tikibad besloten om de blootzwemdag een jaar door te schuiven. De nieuwe datum wordt zondag 12 december 2021.

Uiteraard vinden wij het heel jammer dat onze jaarlijkse traditie er dit jaar niet van komt. Hopelijk zien we je volgend jaar in het Tikibad op de 2021-editie van de BlootGewoon! blootzwemdag en gaan we er alsnog een hele leuke dag van maken! 

Heb je al een ticket in je bezit voor de blootzwemdag in 2020? Dan heb je persoonlijk bericht via de e-mail gehad met aanvullende informatie.

SAVE THE DATE: 12 december 2021!

tickets tikibad 2021

Leden
NFN Open & Bloot
€21.5
13,-
p.p.
  •  
VOORDEEL
Introducé
van NFN lid
€21.5
15,-
p.p.
  •  
VOORDEEL

Grootste glijbanenparadijs

Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft glijbanen voor de hele familie. De 21 glijbanen maken het Tikibad tot het grootste glijbanenparadijs van de Benelux! Raas naar beneden van de Flits en de Blits, vlieg naar beneden in de megasnelle Tyfoon en ga samen van de nieuwste glijbaan Triton. Ook leuk: laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

Tikibad-Blootzwemdag

Kids waterpark Playa

Kids waterpark Playa is speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is geopend in 2019 en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen.

Bekijk hier de plattegrond van het Tikibad.

Gratis winterattracties Duinrell!

Ga je naar de Blootzwemdag in het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan de Falcon en zweef lekker mee in de Aqua Swing. Bekijk hier een overzicht van alle winterattracties van Duinrell.

 

Duinrell falcon

Locatie & bereikbaarheid

Tikibad
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Bezoekers kunnen bij de kassa van het Tikibad of bij de kassa bij de hoofdentree een parkeermunt kopen, deze kost € 10,- per stuk.

Bus vanaf Den Haag Centraal naar Duinrell: ± 30 minuten
Bus vanaf Leiden Centraal naar Duinrell: ± 40 minuten

praktische informatie

Op een rijtje

De BlootGewoon! blootzwemdag in het Tikibad.

tickets tikibad 2021

Leden
NFN Open & Bloot
€21.5
13,-
p.p.
  •  
VOORDEEL
Introducés
van NFN lid
€21.5
15,-
p.p.
  •  
VOORDEEL
Menu