Blootzwemdag Tikibad

Tikibad 16 december 2018

16 december is het Tikibad exclusief voor de bloteriken!

Het is inmiddels een traditie. De blootzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell. Op zondag 16 december is het Tikibad weer exclusief geopend voor bloteriken. Iedereen met een geldige NFN-ledenpas kan tegen een gereduceerd tarief naar hartelust meedeinen in het golfslagbad, roetjsen van de glijbanen, chillen in de Lazy River en natuurlijk gebruikmaken van alle andere faciliteiten. Voor de kleintjes valt er ook genoeg te beleven in het peutergedeelte met miniglijbanen.

Blootzwemdag Tikibad - 16 december 2018

Tickets

Tickets kosten € 11,50 p.p. voor leden en voor introducés € 13,-.

  • Ieder lid mag één introducee meenemen.
  • Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad.
  • Entree vanaf 14:30u en vanaf 15:30u.
  • Vergeet je ledenpas niet, want die moet je laten zien!
  • Kinderen tot 3 jaar krijgen gratis toegang.
  • De maximale toegangstijd is 4 uur. Langer genieten van alles dat het Tikibad te bieden heeft kan. Bij de uitgang betaal je hiervoor dan € 1,00 per half uur extra. 

Grootste glijbanenparadijs van de Benelux!

16 unieke glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!  Spiksplinternieuw zijn de Triton, een driedubbele Cone glijbaan. Van een hoogte van bijna 20 meter glijden de gasten op een tweepersoonsband razendsnel naar beneden de Cone in. Roetjsen to the MAX! Ook nieuw is Waterpark Playa, speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is pas geopend en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen. Laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

Menu