fbpx

Activiteiten

blootgewoon! zwemdag tikibad

Zondag 13 maart 2022 - geannuleerd

tickets tikibad 2022

Leden
NFN Open & Bloot
21.5
13,-
p.p.
  •  
uitverkocht

Veelgestelde vragen

Ik heb nog tickets van de geannuleerde Blootzwemdag van 2020 en 2021, wat nu?

Heb je al een ticket in je bezit voor de geannuleerde blootzwemdag in 2020 en 2021? Dan heb je met dit ticket toegang tot deze editie van 2022. Let op: heb je je tickets van 2020 of 2021 nog niet gedownload? Controleer of de link nog werkt. Is de link verlopen? Stuur dan een mail naar [email protected]. Let op: het zelfde tijdslot als je vorig jaar gekocht hebt is van toepassing. Check dus goed of je om 14.30 of om 15.30 naar binnen mag.

Zijn de faciliteiten open?

De douches, kluisjes en horeca in het Tikibad zijn allemaal open.

Hoe laat gaat het attractiepark open?

Met je ticket voor de blootzwemdag heb je op zondag 13 maart ook toegang tot het attractiepark van Duinrell. Het park opent om 11.00 uur. Als jouw tijdslot start voor het Tikibad, kun je vanuit het park naar het Tikibad lopen. 

Waarom moet ik lid zijn van NFN Open & Bloot?

NFN Open & Bloot is de belangenbehartiger voor naaktrecreatie in Nederland. Er zijn 2,5 miljoen mensen die het fijn vinden om bloot te recreëren. Als NFN-lid ontvang je een jaarkaart, waarmee je onder meer evenementen kunt bezoeken. Alle NFN-leden stemmen in met het veiligheidsprotocol.

Ik ben lid van een buitenlandse federatie, kan ik tickets kopen?

Aangezien er minder tickets beschikbaar zijn omdat de tickets van vorig jaren ook geldig zijn, hebben we gekozen om alleen nieuwe tickets te verkopen aan leden van NFN Open & Bloot. Heb je als lid van een buitenlandse federatie al een ticket van vorig jaar, dan ben je van harte welkom. Uiteraard dien jij dan ook je geldige jaarkaart en legitimatie bij de entree te tonen.

Kan ik mijn ticket annuleren?

Het is mogelijk om jouw huidige ticket te annuleren. Je kan tickets annuleren door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je ontvangt dan binnen 5 werkdagen de kosten voor de tickets, minus € 2,50 administratiekosten, retour.

praktische informatie

Op een rijtje

Grootste glijbanenparadijs

Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft glijbanen voor de hele familie. De 21 glijbanen maken het Tikibad tot het grootste glijbanenparadijs van de Benelux! Raas naar beneden van de Flits en de Blits, vlieg naar beneden in de megasnelle Tyfoon en ga samen van de nieuwste glijbaan Triton. Ook leuk: laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

Tikibad-Blootzwemdag

Kids waterpark Playa

Kids waterpark Playa is speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is geopend in 2019 en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen.

Bekijk hier de plattegrond van het Tikibad.

Gratis winterattracties Duinrell!

Ga je naar de Blootzwemdag in het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan de Falcon en zweef lekker mee in de Aqua Swing. Bekijk hier een overzicht van alle winterattracties van Duinrell.

 

Duinrell falcon

Locatie & bereikbaarheid

Tikibad
Duinrell 1
2242 JP Wassenaar

Bezoekers kunnen bij de kassa van het Tikibad of bij de kassa bij de hoofdentree een parkeermunt kopen, deze kost € 10,- per stuk.

Bus vanaf Den Haag Centraal naar Duinrell: ± 30 minuten
Bus vanaf Leiden Centraal naar Duinrell: ± 40 minuten

tickets tikibad 2022

Leden
NFN Open & Bloot
21.5
13,-
p.p.
  •  
uitverkocht
Menu