Blootzwemdag Tikibad 2020

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BLOOTZWEMDAG TIKIBAD 2020

Het is inmiddels een traditie. De BlootGewoon! blootzwemdag in het tropische zwemparadijs van Attractiepark Duinrell. Op zondag 13 december 2020 is het Tikibad weer exclusief open voor blootzwemmers met een geldige jaarkaart van NFN Open & Bloot. Zij betalen slechts € 13,00 p.p. entree. Ieder lid mag één introducee meenemen. Je hebt ook nog eens gratis toegang tot de winterattracties van pretpark Duinrell. Stap dus voordat je bloot gaat spetteren nog even de achtbaan, zweefmolen, rodelbaan of reuzenrad in. Een ideaal dagje uit voor het hele gezin. 

 

Grootste glijbanenparadijs van de Benelux!

Hoog, lang, snel, tollend, met bochten, banden én in het donker … het Tikibad heeft glijbanen voor de hele familie. De 21 glijbanen maken het Tikibad tot het grootste glijbanenparadijs van de Benelux! Raas naar beneden van de Flits en de Blits, vlieg naar beneden in de megasnelle Tyfoon en ga samen van de nieuwste glijbaan Triton. Ook leuk: laat je meevoeren in het golfslagbad, neem plaats in één van de heerlijke whirlpools of damp even lekker uit in de stoomcabine.

Kids waterpark Playa

Kids waterpark Playa is speciaal voor stoere jongens en meiden van 0 tot 12 jaar. Dit waterspeelparadijs is geopend in 2019 en beslaat zo’n 1.000 m2, met glijbanen speciaal voor avontuurlijke kids. Natuurlijk kun je in het Tikibad ook heerlijk ontspannen.

Bekijk hier de plattegrond van het Tikibad.

Praktische informatie

 • Vergeet je jaarkaart van NFN Open & Bloot niet, want die moet je laten zien! Ook FBN-leden zijn welkom. 
 • Entree vanaf 14:30 uur en 15:30 uur.
 • De maximale toegangstijd is 4 uur. 
 • Langer genieten van alle waterpret in het Tikibad? Bij de uitgang betaal je € 1,- per half uur extra. Het Tikibad sluit om 20.30 uur. 
 • Ieder lid mag één introducee meenemen. Belangrijk is dat je gelijktijdig aankomt bij de kassa van het Tikibad.

Gratis winterattracties Duinrell!

Ga je naar de Blootzwemdag in het Tikibad? Goed nieuws! Dan heb je ook gratis toegang tot de winterattracties, hoe leuk is dat!? Ga achter elkaar in de Kikkerachtbaan, maak een kaarsrechte duikvlucht naar beneden in achtbaan de Falcon en zweef lekker mee in de Aqua Swing. 

Op zondag 13 december zijn de winterattracties geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Bekijk hier een overzicht van alle winterattracties van Duinrell

 

Tickets

Leden NFN Open & Bloot
€21.5
13,- p.p.
 •  
VOORDEEL
Introducés
€21.5
15,- p.p.
 •  

Informatie tickets voor kinderen

 • Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang tot het Tikibad.
 • Kinderen van 3 tot 18 jaar kopen een ticket voor leden. Kinderen tot 18 jaar vallen in principe onder het lidmaatschap van één van de ouders. Zij hebben geen jaarkaart nodig als ze met hun ouders (die lid zijn) meekomen. Wel kunnen ouders hun kinderen gratis aanmelden bij NFN Open & Bloot.
 • Jongeren van 15 tot 18 jaar die zijn aangemeld bij NFN Open & Bloot kunnen zelfstandig naar het Tikibad. Bijvoorbeeld met een vriendengroepje. In dit geval kunnen zij (gratis) een jaarkaart aanvragen via info@nfn.nl. Voor de blootzwemdag in het Tikibad kopen zij een ticket voor leden.
 • Jongeren vanaf 18 tot 25 jaar krijgen automatisch een gratis jaarkaart van NFN Open & Bloot. Voor de blootzwemdag in het Tikibad kopen zij een ticket voor leden.
 • Ieder lid met een geldige jaarkaart mag één introducé meenemen naar het Tikibad. Deze introducé koopt een ticket voor introducés.

Locatie

Tikibad, Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar, Nederland

Bezoekers kunnen bij de kassa van het Tikibad of bij de kassa bij de hoofdentree een parkeermunt kopen, deze kost € 10,- per stuk.

Bus vanaf Den Haag Centraal naar Duinrell: +- 30 minuten
Bus vanaf Leiden Centraal naar Duinrell: +- 40 minuten

Bestel nu je tickets vanaf slechts € 13,-.

Menu