BlootGewoon! Relaxdag

BlootGewoon! Relaxdag - Thermae 2000

Donderdag 29 november 2018 vindt de BlootGewoon! Relaxdag bij Thermae 2000 plaats. Leden en introducés kunnen deze dag met een fikse korting gebruikmaken van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft. Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenbad, tot rust komen in de diverse sauna’s, ontspannen tijdens een weldadige massage of deelnemen aan een workshop. Kom jij ook?

Vouchercodes

Leden gebruiken de code: BlootGewoon18LID introducés gebruiken de code: BlootGewoon18INTR

Update 28/11 – Door een storing in de webshop was de standaard dagentree van € 12,50 voor leden tijdelijk niet te bestellen.  Inmiddels kan de dagentree weer besteld worden. Ook is het mogelijk morgen aan de kassa een ticket te kopen op vertoon van een geldige ledenpas.   

Boordevol activiteiten: wat kun je verwachten?

De standaard dagentree geeft je de hele dag (van 09:00 tot 23:00u) toegang tot alle faciliteiten van het wellnesscentrum. Daarnaast kun je deelnemen aan belevenisprogramma’s als floating, aqua fitness, opgietingen en Thermae Motion. Gebruik van shampoo en scrubzout is inbegrepen. De dagentree met workshop biedt daarbovenop nog deelname aan workshops, als mindfullness, massages en rasul behandeling. Tenslotte is het mogelijk de standaard dagentree en de dagentree met workshop uit te breiden met een 2-gangenlunch in Restaurant Senses.

Prijzen

 Soort entree  Leden NFN  Introducés  Regulier tarief
 Standaard   dagentree  € 12,50  € 15,-  € 34,50
 Dagentree met   workshop  € 25,-  € 27,50  € 54,-
 Dagentree met    2- gangenlunch  € 29,45  € 31,95  € 51,45
 Dagentree met   workshop +         2-gangenlunch  € 41,95  € 44,45  € 70,95

Leden moeten hun ledenpas laten zien bij de toegangscontrole. Lid en introducee dienen tegelijkertijd te arriveren.  Omdat Thermae 2000 bij het drielandenpunt zit, krijgen we ook vragen van geïnteresseerden uit België en Duitsland. Als lid van de federatie uit België of Duitsland ben je van harte welkom op vertoon van een geldige ledenpas. 

BlootGewoon Relaxdag - Thermae 2000

Ben je lid van NFN dan ontvang je dus een mooie korting!  Je mag ook een introducé meenemen. Een leuke manier om hem of haar te laten kennismaken met één van de vele voordelen van het NFN-lidmaatschap, want normaal gesproken kost een entreekaartje wel € 34,50! Ken je iemand die nog geen lid is? Schrijf je vriend/vriendin, kennis of familielid dan snel in, want dan profiteert hij/zij direct van de korting. Daarnaast ontvangt diegene natuurlijk ook kortingen op campings en accommodaties en nog veel meer ledenvoordeel. Dat lidmaatschap heb je er dus zo weer uit!

Menu