BlootGewoon! Relaxdagen - Thermae 2000

Relaxdagen in 2019

Donderdag 28 november

Van 09:00 uur tot 23:00 uur

Laatste keer relaxen!

Het wordt inmiddels een vast gegeven in ons evenementenaanbod: de BlootGewoon! Relaxdag bij Thermae 2000. Dit jaar kunnen NFN-leden en introducés nog één laatste keer supervoordelig genieten van alle faciliteiten van dit mooi gelegen Zuid-Limburgse wellnesscomplex. Iedere donderdag is ongeklede dag bij Thermae 2000 – tijdens de BlootGewoon! relaxdagen geniet je uiteraard zonder badkleding van zowel het badenlandschap als het saunalandschap. 

Fikse korting

Leden en introducés maken deze dag met een fikse korting gebruik van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft. Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenbad. Tot rust komen in de diverse sauna’s. Ontspannen tijdens een weldadige massage. Of deelnemen aan een workshop. Kom jij ook?

Activiteiten

De Dagentree geeft je de hele dag (van 09:00 tot 23:00u) toegang tot alle faciliteiten van het wellnesscentrum. Daarnaast neem je gratis deel aan belevenisprogramma’s zoals floating, aqua fitness, opgietingen en Thermae Motion. Ook gebruik van shampoo en scrubzout is inbegrepen. De dagentree met workshop biedt daarbovenop nog deelname een workshops mindfullness, masseren of rasul. Wil je je relaxdag helemaal compleet maken? Kies dan voor de dagentree met workshop én heerlijke 2-gangenlunch in Restaurant Senses.

Blootgewoon-relaxdag-wellness-hotel-thermae-2000

Lang weekend of doordeweekse break?

Thermae 2000 is alleen op donderdagen geheel zonder badkleding toegankelijk. Daarom vallen de Relaxdagen ook op een donderdag. Met de extra optie om een hotelkamer in het Thermae 2000 hotel te boeken is dit een prima begin van een lang weekend of een doordeweekse break. Je krijgt dan maar liefst twee dagen toegang tot de wellness. Vergeet in dit geval je badkleding niet – want alleen op de donderdag kun je geheel ongekleed van alle faciliteiten gebruik maken

Bestel je tickets vanaf € 15,- p.p.

Dagentree

Van € 36,50
15
 • Entree van 09:00 uur tot 23:00 uur
 • Gratis belevenisprogramma’s

Entree & workshop

Van € 56
27,50
 • Entree van 09:00 uur tot 23:00 uur
 • Gratis belevenisprogramma’s
 • Workshop mindfullness, masseren of rasul

Entree & lunch

Van € 54,45
31,95
 • Entree van 09:00 uur tot 23:00 uur
 • Gratis belevenisprogramma’s
 • 2-gangenlunch in restaurant Senses

Entree, lunch & workshop

Van € 73,95
44,45
 • Entree van 09:00 uur tot 23:00 uur
 • Gratis belevenisprogramma’s
 • Workshop mindfullness, masseren of rasul
 • 2-gangenlunch in restaurant Senses

Hotel arrangement

Van € 189
69,50
p.p.
 • Twee dagen entree van 09:00 uur tot 23:00 uur
 • Hotelovernachting in het **** Wellnesshotel
 • Ontbijten in badjas met uitzicht over het Heuvelland
 • Gratis belevenisprogramma’s

De spelregels

Leden moeten hun ledenpas laten zien bij de toegangscontrole. Lid en introducee dienen tegelijkertijd te arriveren. Omdat Thermae 2000 bij het drielandenpunt zit, krijgen we ook vragen van geïnteresseerden uit België en Duitsland. Als lid van de federatie uit België of Duitsland ben je van harte welkom op vertoon van een geldige ledenpas.

Thermae 2000

"Bij de Relax-dag geweest...... wat een ontzettend leuke dag! Ik ben al 30 jaar NFN-lid en vind dat jullie de laatste tijd erg goed bezig zijn. Ik heb veel leuke mensen ontmoet en de sfeer was prettig. Mooie omgeving en vriendelijk personeel. Wat een goede actie van BlootGewoon!, dit soort dagen mogen jullie vaker organiseren. Het brengt leden en andere geïnteresseerden samen. Hartelijk dank!"
Review - 23/01/2017
NFN (1)

Nog geen lid?

Mooie korting

Als je lid van NFN dan ontvang je dus een mooie korting – want normaal gesproken kost een entreekaartje wel € 36,50!

Introducé

Ken je iemand die nog geen lid is? Je mag ook een introducé meenemen. Een leuke manier om hem of haar te laten kennismaken met de vele voordelen van het NFN-lidmaatschap.

Ledenvoordeel

Daarnaast profiteer je als lid natuurlijk ook van ledenvoordeel; kortingen op bijvoorbeeld sauna’s, vakantiebestemmingen en in de BlootGewoon! webshop. Dat lidmaatschap heb je er dus zo weer uit!

Menu