BlootGewoon! Relaxdag

Het wordt inmiddels een vast gegeven in ons evenementenaanbod: de BlootGewoon! Relaxdag bij Thermae 2000. Dit jaar kunnen NFN-leden en introducés nog maar liefst drie keer supervoordelig genieten in dit mooi gelegen Zuid-Limburgse wellnesscomplex. Leden en introducés kunnen deze dag met een fikse korting gebruikmaken van alle faciliteiten die dit wellnessparadijs te bieden heeft. Heerlijk zwemmen in het warme, thermale water van het binnen- en buitenbad, tot rust komen in de diverse sauna’s, ontspannen tijdens een weldadige massage of deelnemen aan een workshop. Kom jij ook? Bestel snel je tickets voor de volgende Relaxdag op donderdag 20 juni. 

Activiteiten tijdens de BlootGewoon! Relaxdag

Iedere donderdag is ongeklede dag bij Thermae 2000 – tijdens de BlootGewoon! relaxdagen geniet je uiteraard zonder badkleding van zowel het badenlandschap als het saunalandschap. De Dagentree geeft je de hele dag (van 09:00 tot 23:00u) toegang tot alle faciliteiten van het wellnesscentrum. Daarnaast neem je gratis deel aan belevenisprogramma’s zoals floating, aqua fitness, opgietingen en Thermae Motion. Ook gebruik van shampoo en scrubzout is inbegrepen. De dagentree met workshop biedt daarbovenop nog deelname een workshops mindfullness, masseren of rasul. Wil je je relaxdag helemaal compleet maken? Kies dan voor de dagentree met workshop én heerlijke 2-gangenlunch in Restaurant Senses.

Vouchercode

Bestel online je tickets en gebruik de code: BlootGewoon19 om van de korting te profiterenTelefonisch reserveren via 043-6092000 mag ook.

Prijzen BlootGewoon! Relaxdagen 2019

Donderdag 20 juni | 19 september | 28 november

Dagentree van € 36,50  voor € 15,- p.p.

Dagentree met workshop van € 56,  voor € 27,50 p.p.

Dagentree met 2-gangenlunch Senses van € 54,45  voor € 31,95 p.p.

Dagentree met workshop en 2-gangenlunch Senses van € 73,95  voor € 44,45 p.p.

Hotelovernachting voor 2 personen, ontbijtbuffet en 2 dagen entree van € 189,- voor € 69,50 p.p.

Lang weekend of doordeweekse break?

Thermae 2000 is alleen op donderdagen geheel zonder badkleding toegankelijk. Daarom vallen de Relaxdagen ook op een donderdag. Met de extra optie om een hotelkamer in het Thermae 2000 hotel te boeken kan dit een prima begin van een lang weekend of een doordeweekse break zijn. Je krijgt dan maar liefst twee dagen toegang tot de wellness. Vergeet in dit geval je badkleding niet – want alleen op de donderdag kun je geheel ongekleed van alle faciliteiten gebruik maken.

De spelregels

Leden moeten hun ledenpas laten zien bij de kassa. Lid en introducee dienen tegelijkertijd te arriveren. Omdat Thermae 2000 bij het drielandenpunt zit, krijgen we ook vragen van geïnteresseerden uit België en Duitsland. Als lid van de federatie uit België of Duitsland ben je van harte welkom op vertoon van een geldige ledenpas. 

Nog geen lid? Meld je dan direct aan.

Ben je lid van NFN dan ontvang je dus een mooie korting – want normaal gesproken kost een entreekaartje wel € 36,50! Je mag ook een introducé meenemen. Een leuke manier om hem of haar te laten kennismaken met één van de vele voordelen van het NFN-lidmaatschap. Ken je iemand die nog geen lid is? Tip je vriend/vriendin, kennis of familielid dan snel, want als lid profiteer je direct van de korting. Daarnaast profiteer je natuurlijk ook van ledenvoordeel; kortingen op bijvoorbeeld sauna’s, vakantiebestemmingen en in de BlootGewoon! webshop. Dat lidmaatschap heb je er dus zo weer uit!

Menu