fbpx

RELAXDAGEN EN COVID-19  ∼  bijgewerkt 4-11-2020

De Relaxdagen kunnen, zoals het er nu uitziet, doorgaan! Thermae 2000 mag ondanks de aangescherpte maatregelen wel gasten blijven ontvangen. De genomen maatregelen in het wellnessresort, zoals beschreven op deze pagina, voldoen uiteraard aan de huidige Covid-19 richtlijnen van de overheid. We informeren via deze site en onze social media kanalen over veranderingen.

Heb je al gereserveerd of wil je reserveren maar twijfel je i.v.m. mogelijke wijzigingen? Geen probleem! Mocht de Relaxdag uiteindelijk toch niet doorgaan vanwege nieuwe maatregelen omtrent COVID-19, dan ontvang je een voucher en krijg je de optie om de reservering te verplaatsen naar een andere datum. Ook kun je de reservering n.a.v. nog niet bekende wijzigingen ten tijde van de reservering annuleren en het bedrag teruggestort krijgen. Voor verdere vragen over de maatregelen kijk op www.thermae.nl/corona-virus. 

BlootGewoon! Relaxdag Thermae 2000​

Donderdag 12 & 26 november 2020​​

Op de Relaxdagen bij het Zuid-Limburgse wellnessresort Thermae 2000 mogen leden van NFN Open & Bloot én lezers van ons magazine BlootGewoon! (editie okt ’20), extra voordelig genieten van de wellness. Op donderdag 12 & 26 november krijg je na reservering en op vertoon van je jaarkaart of ons magazine voor maar € 22,50 vier uur toegang tot alle baden, sauna’s, activiteiten en diverse aantrekkelijke belevenisprogramma’s. Bij dit arrangement mag je ook nog kiezen uit verschillende bijzondere workshops of ervaringen om je relaxdag compleet te maken.

Bestel je tickets vanaf € 22,50 p.p.

Over Thermae 2000

Thermae 2000 is gelegen in Valkenburg aan de Geul met uitzicht over het glooiende Limburgse Heuvelland. In dit ruime wellnessresort kun je genieten van thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna’s en stoombaden en de uitgestrekte ligweide. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen Limburgse bron met een bewezen heilzame werking op spieren en gewrichten. Op de ligweide vind je het nieuwe infinitum, een sauna-belevingsgebouw waar verschillende ruimtes actieve en passieve rust bieden. De panoramasauna vormt het kloppend hart waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. 

thermae 2000 relaxdag blootgewoon
thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Relaxdag

Voor onze leden én voor de lezers van het BlootGewoon! magazine (editie okt ’20) hebben we weer een voordelig arrangement geregeld bij Thermae 2000. Zo betaal je maar slechts €22,50 (i.p.v. €35,00) voor een dagentree van vier uur en mag je daarbij ook nog kiezen uit één van onderstaande ervaringen. Gebruik bij je boeking op de website van Thermae 2000 de actiecode: Bloot20Gewoon.

Solarium

Ben je in de zomer mooi bruin geworden en ben je er nog niet aan toe om afscheid te nemen van dat zomerse kleurtje? Of wil je, voordat we de winter ingaan, nog even een vitamine-D boost pakken? Boek dan een zonnebanksessie van circa 10 minuten in het solarium.

solarium relaxdagen thermae 2000 blootgewoon
yoga thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Yoga

Tijdens je wellnessdag kennismaken met de basisoefeningen van yoga? Dat kan! Met de Start To Yoga activiteit worden lichaam en geest in balans gebracht en leer je de basis van yoga. Gedurende de 40 minuten durende sessie kunnen zowel lichaam als geest ontspannen.  

Relaxbioscoop massagestoel

Geniet van verschillende natuurfilms terwijl je een heerlijke massage krijgt in een van onze shiatsu massagestoelen. Plan een kort wellnessmomentje voor jezelf in, zak heerlijk weg in de massagestoel en waan je in een rustig natuurgebied terwijl je nog meer tot rust komt. 

thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Vitaliteitspakketje

Aangezien de restaurants in het wellnesscentrum wegens COVID-19 gesloten zijn, biedt Thermae 2000 de optie om een vitaliteitspakketje te kopen. Dit pakket bestaat uit een flesje water, verse smoothie, appel en een mueslireep en is te koop bij de balie voor € 6,00. Het vitaliteitspakket zonder flesje water kost € 5,00 per stuk. Ook is er een mogelijkheid om bij je check-out een snack of lunch te kopen om mee naar huis te nemen. 

Dagentree

Van € 35,00
22,50
  • Vier uur entree tot de wellness
  • Gratis belevenisprogramma

De spelregels

Tickets kopen

Dit arrangement moet van tevoren geboekt worden. Je komt op de boekingspagina via de knop ‘koop tickets’ op deze pagina. Vanwege de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan heeft Thermae 2000 ervoor gekozen om met tijdslots van 4 uur te werken om zo de bezoekersaantallen te kunnen spreiden. 

 

Wellnessdag

Bij de receptie van Thermae 2000 laat je bij aankomst je reservering zien in combinatie met jouw geldige NFN-jaarkaart of ons nieuwste BlootGewoon! magazine (editie okt ’20).

 

Coronamaatregelen Thermae 2000

Lees via de knop hieronder het gehele corona-protocol van thermae 2000.

Bestel je tickets vanaf € 22,50 p.p.

Thermae 2000

Nieuw: Infinitum

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu