In verband met de aangescherpte Covid-19-maatregelen is het nog niet zeker of de Relaxdagen in de huidige vorm kunnen doorgaan. Na de persconferentie van eind oktober bekijken we samen met Thermae 2000 wat er mogelijk is en informeren we hierover via deze site en onze social mediakanalen. Heb je al gereserveerd of wil je reserveren? Geen probleem! De volgende scenario’s zijn mogelijk:

• De Relaxdagen gaan gewoon door zoals op deze pagina beschreven
• De Relaxdagen worden in een meer beperkte vorm aangeboden (denk bijvoorbeeld aan een kortere maximale verblijfsduur, geen restaurantfaciliteiten, andere workshops)
• De Relaxdagen worden verschoven naar data in 2021

In de laatste twee situaties is het mogelijk om je reservering te annuleren via Thermae 2000.

BlootGewoon! Relaxdag Thermae 2000

Donderdag 12 & 26 november 2020

Op de Relaxdagen bij het Zuid-Limburgse wellnessresort Thermae 2000 mogen leden van NFN Open & Bloot én lezers van ons magazine BlootGewoon! (editie okt ’20), extra voordelig genieten van de wellness. Op donderdag 12 & 26 november krijg je na reservering en op vertoon van je jaarkaart of ons magazine voor maar € 22,50 zeven uur toegang tot alle baden, sauna’s, activiteiten en diverse aantrekkelijke belevenisprogramma’s. Bij dit arrangement mag je ook nog kiezen uit verschillende bijzondere workshops of ervaringen om je relaxdag helemaal compleet te maken. Dit alles komt neer op een korting van maar liefst 50%!

Bestel je tickets vanaf € 22,50 p.p.

Over Thermae 2000

Thermae 2000 is gelegen in Valkenburg aan de Geul met uitzicht over het glooiende Limburgse Heuvelland. In dit ruime wellnessresort kun je genieten van thermale binnen- en buitenbaden, verschillende sauna’s en stoombaden en de uitgestrekte ligweide. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen Limburgse bron met een bewezen heilzame werking op spieren en gewrichten. Op de ligweide vind je het nieuwe infinitum, een sauna-belevingsgebouw waar verschillende ruimtes actieve en passieve rust bieden. De panoramasauna vormt het kloppend hart waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd. 

thermae 2000 relaxdag blootgewoon
thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Relaxdag

Voor onze leden én voor de lezers van het BlootGewoon! magazine (editie okt ’20) hebben we weer een voordelig arrangement geregeld bij Thermae 2000. Zo betaal je maar slechts €22,50 (i.p.v. €37,50) voor een dagentree van zeven uur en mag je daarbij ook nog kiezen uit één van onderstaande ervaringen. Gebruik bij je boeking op de website van Thermae 2000 de actiecode: Bloot20Gewoon.

Theeritueel

Leer tijdens dit theeritueel de verschillende stappen van de Chinese Gong Fu Cha theeceremonie. Het 20 minuten durende theeritueel bevat meerdere elementen waaronder het bereiden van de thee en de theekopjes. Dit ritueel is een belichaming van vakmanschap, aandacht en zorg. Het geeft je een unieke inkijk in een Chinese traditie en de thee van de ceremonie heeft een ontspannende werking voor nét dat beetje extra tijdens je wellnessdag. 

theeceremonie thermae 2000 relaxdag blootgewoon
yoga thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Yoga

Tijdens je wellnessdag kennismaken met de basisoefeningen van yoga? Dat kan! Met de Start To Yoga activiteit worden lichaam en geest in balans gebracht en leer je de basis van yoga. Gedurende de 40 minuten durende sessie kunnen zowel lichaam als geest ontspannen.  

Relaxbioscoop massagestoel

Geniet van verschillende natuurfilms terwijl je een heerlijke massage krijgt in een van onze shiatsu massagestoelen. Plan een kort wellnessmomentje voor jezelf in, zak heerlijk weg in de massagestoel en waan je in een rustig natuurgebied terwijl je nog meer tot rust komt. 

thermae 2000 relaxdag blootgewoon

Dagentree

Van € 37,50
22,50
  • Zeven uur entree tot de welness
  • Gratis belevenisprogramma

De spelregels

Tickets kopen

Dit arrangement moet van tevoren geboekt worden. Je komt op de boekingspagina via de knop ‘koop tickets’ op deze pagina. Vanwege de maatregelen om de verspreiding van corona tegen te gaan heeft Thermae 2000 ervoor gekozen om met tijdslots van 7 uur te werken om zo de bezoekersaantallen te kunnen spreiden. 

 

Wellnessdag

Bij de receptie van Thermae 2000 laat je bij aankomst je reservering zien in combinatie met een geldige jaarkaart of ons nieuwste BlootGewoon! magazine (editie okt ’20)

Relaxdag & coronavirus

Mocht de BlootGewoon! Relaxdag vanwege de maatregelen van het RIVM in verband met het coronavirus niet doorgaan, dan verplaatsen we de Relaxdag naar een andere datum. Komt deze datum je niet uit? Dan mag je de tickets voor deze dag uiteraard retourneren en krijg je de kosten teruggestort op je bankrekening. Hoe je dit moet doen, laten we je hier weten op het moment dat deze beslissing genomen wordt. 

 

Coronamaatregelen Thermae 2000

Lees via de knop hieronder het gehele corona-protocol van thermae 2000.

Bestel je tickets vanaf € 22,50 p.p.

Thermae 2000

Nieuw: Infinitum

NFN (1)

Nog geen lid?

Mooie korting

Als lid van NFN ontvang je dus een mooie korting – want normaal gesproken kost een entreekaartje wel € 37,50!

MAGAZINE

Ken je iemand die nog geen lid is? Op vertoon van het magazine BlootGewoon! (editie 7) kun je ook gebruik maken van de aanbieding.

Ledenvoordeel

Daarnaast profiteer je als lid natuurlijk ook van ledenvoordeel; kortingen op bijvoorbeeld sauna’s, vakantiebestemmingen en in de BlootGewoon! webshop. Dat lidmaatschap heb je er dus zo weer uit!

Menu