fbpx

Programma BlootGewoon! Festival

BlootGewoon! Festival
Programma - 19 t/m 21 juli 2019

Muziek

Dennis Koppen

Dennis speelt gitaar en is de lead zanger van zijn band. Hij speelt allerlei soorten dansbare en zeer herkenbare muziek.

Buddha Groove

Deze samengestelde band uit verschillende artiesten spelen heerlijke Funky Jazz muziek.

Miss Mo

Miss Mo zingt de sterren van de hemel en wordt begeleid door swingende Funk muziek.

DJ Lungarno

Op zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer en draait de DJ o.a. Lounge, Funk & House.

Workshops

Handpan

Een handpan drum is een bijzonder instrument. Deze relatief nieuwe soort drums zijn gemaakt van twee op elkaar geplaatste schalen.

Lachsessie

Maarten Vos is lachcoach (en naturist) en geeft al sinds 2005 overal in het land lachsessies. Hij werkt vanuit het principe van lachyoga, lachen zonder reden. We gaan lekker met elkaar lachen, want lachen is aanstekelijk.

Caribisch Dansen

Gooi je heupen flink los en swing mee op de maat van de ritmische klanken tijdens de Caribische dansworkshop. Dans je mee?

Poi

Poi is een Maoriwoord voor 'bal aan touwtje' en het werd door de Maori op Nieuw-Zeeland gebruikt. Jongleer met de koord of ketting en leer trucs uithalen.

Reiki (€)

Reiki is een paranormale therapie. Er wordt gewerkt met de handen, waarbij het lichaam, met een veronderstelde vorm van levensenergie, wordt behandeld. Voor deze workshop wordt een vergoeding gevraagd.

Zandlezen (€)

Zandlezen is een vorm van psychometrie. Bij zandlezen druk je je hand in het zand en dan wordt je energie 'gelezen'. Voor deze workshop wordt een vergoeding gevraagd.

Djembé

De djembé is een handgemaakte trommel die afkomstig is uit West-Afrika. Je bereikt verschillende klankkleuren door beide handen te gebruiken en zowel met je vingers als je vlakke hand te spelen.

Capoeira

Leer deze populaire Braziliaanse dans-vecht sport vol soeplesse, acrobatiek en muziek beoefenen. Boven alles is capoeira een spel. Er is geen winnaar of verliezer.

Sauna & Wellness

Massages (€)

Van een goede massage word je vanzelf blij: je voelt je kalm en uitgerust. Het doet veel voor je lijf. Ontspan en breng je lichaam geestelijk en fysiek in balans brengen. Het verbetert je doorbloeding en maakt je spieren los.

Hottubs

De houtgestookte hottub is een pure vorm van ontspannen. Kom tot rust in het warme water en geniet van het knapperende houtvuur en de opstijgende warmtedampen.

Zwembad & sauna

Neem een verfrissende duik in het ruime buitenzwembad of zoek even de hitte op en geniet van een heerlijk ontspannen saunabezoek.

Auffguss

De saunameesters hebben een indrukwekkend programma vol opgietingen samengesteld. Van eucalyptustakken tot Russische Banja. En van ijs & zout opgieting tot verkoelende mentholkristallen. Zweet je mee?

Sportief & Overig

Openlucht bioscoop

Voor het slapengaan kijken we op vrijdag een mooie film in de open lucht op een megagroot scherm. De suikerspinnen en popcorn staan klaar!

Groot kampvuur

Het festival begint op vrijdagavond heel relaxed bij een groot kampvuur. Zingen en muziek maken mag!

Yoga

De yoga wordt verzorgd door Claudia van Equilibrum. De naam betekent ‘evenwicht’, Vanuit de Ayurveda brengt zij haar cursisten weer in equilibrium.

Sportief

Op zondag is er een meerkamp met spelen, een nuderun en een stormbaan. Ook kun je het hele weekend sportief bezig zijn met jeu-de-boules, zwemmen, tennis en volleybal.

Eten & drinken

Grandcafé ’s Centrum verzorgt in haar eigen restaurant en op het festivaleiland het eten en drinken. Er is o.a. een buitenbar, ijs, een snackwagen en buitenkeuken met Ofyr.

Afsluitende bbq

Zondag 21 juli vanaf 17.00 sluiten we af met een heerlijke barbecue met live muziek. € 15 p.p. (€ 10 voor kinderen t/m 12). Je mag hier 1 x voor opscheppen. 4 stukken vlees/vis/vega, salades, stokbrood & sauzen. Kaarten te koop bij de munten verkoop.

Menu