fbpx

Contact

voor de pers

PERSBERICHT

Bloot! magazine

VRIJHEID, ONTSPANNEN EN LEKKER IN JE VEL ZITTEN

15 oktober 2019

Bloot! magazine is er weer! De vijfde editie van hét lifestyleblad voor al die 2,5 miljoen mensen die graag naar de sauna, het naaktstrand of de blootcamping gaan – of daar nieuwsgierig naar zijn! In dit nummer lees je onder meer over hoe drumlegendes Cesar Zuiderwijk en Toni Peroni zich blootgeven. Ook wordt je getipt over de mooiste hotsprings in je blootje en hoe je ontspannen je  bucketlist afvinkt in Oostenrijk. Het doel van BlootGewoon! is om met Bloot! magazine meer begrip en maatschappelijke acceptatie voor naaktrecreatie in Nederland te verkrijgen. Dat bloot gewoon is én blijft!

De blote drummers

Drummers Toni Peroni (ex-Het Goede Doel) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) hebben niet alleen een gemeenschappelijke liefde voor de drumkit, ze hebben beiden ook iets met bloot. De een thuis, de ander het liefst in de natuur. Voor Bloot! magazine stapten de twee rockers bloot in de hottub voor een geanimeerd gesprek over natte zwembroeken en kriebelende beestjes.

Goed bezig!

We worden overspoeld door berichten van oceanen vol plastic en smeltende ijskappen. Hoog tijd dus dat we dat betere milieu ook eindelijk eens bij onszelf laten beginnen. Maar duurzaam bezig zijn, betekent niet per se dat de auto vandaag nog de deur uit moet. Ook met kleine beslissingen kun je een groot verschil maken. Je leest hoe in Bloot! magazine.

Thermen Berendonck

De eerste paal moest nog geslagen worden, maar de directeur wist het zeker: Thermen Berendonck zou het mooiste wellnesscomplex van Nederland worden. Wij ontdekten dit oriëntaalse miljoenencomplex en dompelden ons onder in de wonderlijke wereld van mystiek Azië en het verre Oosten. En omdat wij onze lezers enorm waarderen, mogen zij op vertoon van Bloot! magazine GRATIS naar Thermen Berendonck!

Wellness, reizen, opinie, zelfbewust

Bloot! magazine is een uitgave van BlootGewoon!; belangenbehartiger voor naaktrecreanten. Juist anno 2019 – voor velen best een hectische tijd – is het broodnodig om bewust de batterij op te laden. Steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Bloot! magazine staat bomvol artikelen over bloot recreëren. Het magazine ligt vanaf 12 oktober 2019 in de winkels en is te koop via www.blootgewoon.nl en bol.com.

Meer weten? www.blootgewoon.nl

BlootGewoon! biedt een platform vol informatie: de mooiste locaties waar je bloot mag recreëren, reviews over vakantiebestemmingen, stranden en sauna’s en blootgewone evenementen. Verder kun je op ons rekenen als het gaat om het behoud en de uitbreiding van naaktstranden en alle andere mooie openbare plekken om bloot van de zon te genieten.

– Noot voor de redactie, niet voor publicatie –

Beeldmateriaal

Download hier beeldmateriaal dat bij dit persbericht hoort.

Online Pressroom NFN Open & Bloot

In de online pressroom van NFN Open & Bloot vind je contactinformatie, het laatste nieuws over naaktrecreatie, persberichten, factsheets en de mooiste beelden…

Menu