fbpx

Magazine BlootGewoon! #5. Bestel 'm nu voor slechts € 4,99!

BlootGewoon! is er weer

BlootGewoon! is hét lifestyleblad over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Bomvol artikelen over de thema’s; wellness, reizen, opinie en zelfbewust. Steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Laat je inspireren! 

Naar Thermen Berendonck met 50% korting!

Dompel je onder in de wonderlijke wellness-wereld van mystiek Azië en het verre Oosten. Lezers van het magazine BlootGewoon! mochten tot en met 22 december 2019 gratis naar Thermen Berendonck! Deze actie is dus inmiddels verlopen. 

Wil je toch extra voordelig naar Thermen Berendonck? Als lid van NFN Open & Bloot profiteer je van maar liefst 50% ledenvoordeel!

 

De blote drummers

Drummers Toni Peroni (ex-Het Goede Doel) en Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) hebben niet alleen een gemeenschappelijke liefde voor de drumkit, ze hebben beiden ook iets met bloot. De een thuis, de ander het liefst in de natuur.

Voor het magazine BlootGewoon! stapten de twee rockers bloot in de hottub voor een geanimeerd gesprek over natte zwembroeken en kriebelende beestjes.

Bloot magazine drummers Toni Peroni Cesar Zuiderwijk

Gratis inkijkexemplaar!

Benieuw wat je kunt verwachten van BlootGewoon! Bekijk dan nu het gratis inkijkexemplaar! Je leest hier alvast over de oosterse wellnesswereld van Thermen Berendonck en de mooiste hotsprings wereldwijd. Mis dit niet!

Lees dit keer in het magazine BlootGewoon! onder meer over…

Bucketlist? Oostenrijk!

Vink je bucketlist af in Oostenrijk. Hiken, flaneren, lekker eten en daarna met je blote bips in de sauna. Guten Tag!

Hotsprings

Verscholen in mistige bossen of juist zomaar midden in de stad: dit zijn de mooiste warmwaterbronnen om zonder zwembroek in te dobberen. Foto: Larry Pierce

Oostenrijk bloot vakantie

Goed bezig

Hoog tijd dat we dat betere milieu ook eindelijk eens bij onszelf laten beginnen. Wist je dat je ook met kleine beslissingen een groot verschil kunt maken?

Dit zeggen lezers over het magazine BlootGewoon!

Nu te koop in de magazinewinkels, onze webshop en op Bol.com!

Menu