fbpx

ledenportaal

Activeer je account!

Wat is het Ledenportaal?

Ons Ledenportaal is er om jou als lid van NFN Open & Bloot gemak en extra’s te bieden. Dit geldt ook voor leden van bij NFN aangesloten naturistenverenigingen. Het Ledenportaal heeft veel handige functionaliteiten. Zo heb je altijd alle informatie over je lidmaatschap van NFN Open & Bloot bij de hand!  Ook vind je hier exclusief ledennieuws, je kunt je gegevens aanpassen, je nieuwsbriefvoorkeuren beheren en voordelig winkelen in onze webshop. Steeds meer van onze communicatie verloopt via het Ledenportaal, dus activeer je account en mis niks!

waarom activeren?

Steeds meer communicatie gaat verlopen via ons Ledenportaal. Het portaal is dé plek waar je als NFN-lid alles kunt vinden rondom je lidmaatschap, relevant nieuws en ledenvoordeel

Korting in de webshop

Als lid van NFN Open & Bloot! krijg je extra korting in onze webshop. Deze korting kan geactiveerd worden via het Ledenportaal. Zo kun je in onze webshop vele euro’s besparen op leuke producten die het blote leven nog leuker maken!

Exclusief nieuws

In het Ledenportaal worden exclusieve nieuwsberichten en aanbiedingen voor leden geplaatst. 

Makkelijk je gegevens veranderen

Verhuizen, ander e-mailadres of telefoonnumer? In het Ledenportaal kun je simpel je eigen gegevens aanpassen. 

Je e-mailvoorkeuren aanpassen

Welke e-mail-nieuwsbrieven wil je wel of niet (meer) ontvangen? Vink eenvoudig jouw voorkeuren aan of uit. 

Inzage in je lidmaatschap en belangrijke documenten

In het Ledenportaal vind je je facturen van je lidmaatschap en van eventuele webshopbestellingen. Je vindt er ook de algemene voorwaarden, het veiligheidsprotocol en de gedragscode.  

Stemmen voor de Ledenraad

Stemmen voor onze ledenraadsverkiezingen kan uitsluitend via ons Ledenportaal. 

Veelgestelde vragen

Het Ledenportaal biedt jou als lid veel gemak. Na registratie bij het ledenportaal kun je direct inloggen. Je hebt dan alle informatie over je lidmaatschap bij de hand! Ook kun je hier:

– Persoonlijke gegevens inzien en wijzigen

– Je lidmaatschap beheren

– Belangrijke documenten downloaden

– Winkelen in onze webwinkel met ledenkorting

– Een overzicht bekijken van je facturen en bestellingen

– Stemmen voor onze ledenraad

Krijg je de melding “Wij hebben je gegevens helaas niet kunnen vinden. Neem contact met ons op via het contactformulier”?

Dan komen de gegevens die bij ons bekend zijn niet helemaal overeen met de gegevens die je hebt ingevuld. Ben je bijvoorbeeld verhuisd of heb je een nieuw e-mailadres dat nog niet bij ons bekend is? Probeer dan eens je oude (e-mail)adres in te vullen.

Lukt dit ook niet? Neem dan contact met ons op door het formulier in te vullen of een e-mail te sturen. We sturen je alsnog een e-mail met een activatielink of we nemen contact met je op voor ondersteuning bij de registratie voor ons ledenportaal.

Omdat jouw naturistenvereniging al een afdracht doet voor de diensten die NFN aan het bestuur levert zijn er geen extra kosten verbonden aan jouw NFN-lidmaatschap. Je hoeft je lidmaatschap alleen maar te activeren! Je activeert je lidmaatschap eenvoudig via het Ledenportaal. Hiervoor heb je enkel jouw persoonlijke gegevens en een pincode nodig.

De unieke pincode die je nodig hebt voor activatie is bekend bij jouw vereniging. Heb je deze nog niet ontvangen? Vraag deze dan op bij jouw vereniging!

Na registratie bij het ledenportaal kun je direct inloggen. Je hebt dan alle informatie over je lidmaatschap bij de hand. Lukt het inloggen niet? Lees dan even deze tips:

– Om in te loggen in het ledenportaal ga je naar: https://mijn.voeltvrijheid.nl/inloggen

– Inloggen gaat via de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je zelf hebt gekozen bij de registratie.

– Je gebruiksnaam heb je zelf gekozen. Dit is dus NIET automatisch je e-mailadres. Ben je je gebruikersnaam vergeten? Je vindt deze terug in de bevestigingsmail die je na registratie van ons hebt ontvangen.

– Ben je je wachtwoord vergeten? Ga dan naar het inlogscherm van het Ledenportaal en kies voor “wachtwoord vergeten”. Je ontvangt dan een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

In ons ledenportaal kun je zelf je persoonlijke gegevens aanpassen. Als je ingelogd bent, voer je eenvoudig zelf een gegevenswijziging door. Ga hiervoor via het dashboard naar “Mijn gegevens”, pas je gegevens aan en klik onderaan de pagina op “Opslaan”. Heb je nog geen account bij ons ledenportaal? Registreer je dan via deze pagina.

Ja, dat klopt. Het domein .voeltvrijheid.nl is eigendom van NFN Open & Bloot en wordt gebruikt voor het Ledenportaal, ons Verenigingsportaal en de webshop.

Dat kan op verschillende manieren. Je komt bij het inlogscherm als je surft naar:

mijn.nfn.nl
mijn.voeltvrijheid.nl
mijn.blootgewoon.nl

Of klik op de homepage van onze websites op de button ‘Voor leden of Ledenportaal’. 

Dat kan gebeuren! Klik na het invoeren van je gebruikersnaam op ‘wachtwoord vergeten’ en volg de instructies.

Als je je gebruikersnaam niet meer weet, neem dan contact op met onze Ledenservice. Stuur een e-mail naar [email protected]. Zij helpen je verder. 

INSTRUCTIEVIDEO'S LEDENPORTAAL

Rondleiding Ledenportaal

Lid maar geen account

Account met vereniging maken

Inloggen Ledenportaal

Mis niets! Registreer je nu!

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu