fbpx

Actueel

NFN is jarig!

1961 - 2021

60 jaar NFN Open & Bloot

NFN is jarig en wie jarig is deelt uit! Op 26 februari 1961 werd NFN opgericht door twaalf naturistenverenigingen. Deze mensen hebben jaren gestreden voor plekken waar naaktrecreatie is toegestaan en daar plukken we anno 2021 nog steeds de vruchten van. Dat betekent dat we dit jaar jarig zijn en we ons jubileumjaar op 26 februari 2021 officieel inluiden! Deze feestelijke pagina wordt steeds aangevuld.

Heel 2021 feest

Vier met ons mee!

Dit feestelijke jubileum vieren we niet alleen op onze verjaardag, maar het hele jaar! Hoe we dit doen, zullen we stukje bij beetje onthullen. Houd onze social kanalen, websites en nieuwsbrieven goed in de gaten. We trappen af met de belofte op een traktatie in UIT! en één van de nieuwe jubileum-items in onze webshop!

Nudie legpuzzel
'het Naaktstrand'

Collectors item

”Het Naaktstrand”, de Nudie puzzel van 1.000 stukjes is een echt collectors item voor iedereen die graag bloot recreëert. De afbeelding is een zoekplaatje vol met komische figuren en tafereeltjes (de stijl lijkt op de bekende puzzels van Jan van Haasteren). Op de cartoon zijn ook een aantal ”Nudies” verstopt; het poppetje uit de logo’s van de merken van NFN Open & Bloot. Kun jij ze allemaal vinden?

Ledenprijs: € 19,99
Niet-ledenprijs: € 23,99 

Nudie Puzzel het naaktstrand
Cover_1-min

Magazine uit!

Jubileumnummer!

Het jubileumnummer van Magazine UIT! staat in het teken van ons 60-jarig bestaan. We kijken terug en halen herinneringen op, maar we kijken ook naar de toekomst! Eind maart valt deze speciale editie bij onze leden op de deurmat.

Cadeautje!

Speciaal voor leden

Bedankt voor jouw steun! Zonder de steun van onze leden kunnen we ons belangrijke werk in Nederland niet doen. Daarom vind je in het jubileumnummer van magazine UIT! een cadeautje! Met de wens dat NFN ook de komende jaren blijft groeien en bloeien. 

blooming wildflowers in vibrant colors, Holl, Denmark, August 13, 2020
Memory_Stapel

Nudie memo-spel

Nieuw in de webshop!

Wie kent het niet? Hét geheugenspelletje voor jong en oud. Speciaal voor ons jubileumjaar hebben we een Nudie Memo-spel met allemaal grappige plaatjes over de diverse vormen van naaktrecreatie gemaakt. In een handige kleine verpakking, die je makkelijk mee op reis of naar het strand neemt!  

Ledenprijs: € 7,99
Niet-ledenprijs: € 9,99 

Landelijke campagne

Voel je vrij, geef je bloot

NFN Open & Bloot lanceerde begin juli via het merk BlootGewoon! een landelijke multimediale bewustwordingscampagne met de titel ‘Voel je vrij, geef je bloot’. Hiermee willen we bloot recreëren op de kaart zetten en laten zien hoe naaktrecreatie anno 2021 eruitziet. De vele media-aandacht veroorzaakte een storm van hoofdzakelijk positieve reacties. De tv-campagne kreeg dan ook een vervolg in de eerste week van september. Naast dat we te zien en te horen waren op radio en tv, waren we ook online actief: bekijk hier de vlogs van Koert-Jan de Bruijn of beluister onze podcasts met BN’ers. 

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu