fbpx

Actueel

NFN is jarig!

1961 - 2021

60 jaar NFN Open & Bloot

NFN is jarig en wie jarig is deelt uit! Op 26 februari 1961 werd NFN opgericht door twaalf naturistenverenigingen. Deze mensen hebben jaren gestreden voor plekken waar naaktrecreatie is toegestaan en daar plukken we anno 2021 nog steeds de vruchten van. Dat betekent dat we dit jaar jarig zijn en we ons jubileumjaar op 26 februari 2021 officieel inluiden! Deze feestelijke pagina wordt steeds aangevuld.

Heel 2021 feest

Vier met ons mee!

Dit feestelijke jubileum vieren we niet alleen op onze verjaardag, maar het hele jaar! Hoe we dit doen, zullen we stukje bij beetje onthullen. Houd onze social kanalen, websites en nieuwsbrieven goed in de gaten. We trappen af met de belofte op een traktatie in UIT! en één van de nieuwe jubileum-items in onze webshop!

Nudie legpuzzel 'het Naaktstrand'

Collectors item

Kies nu voor de speciale jubileum VOORVERKOOPACTIE voor NFN-leden, dan weet je zeker dat er een puzzel voor jou gereserveerd wordt! Je hebt dan deze unieke Nudie puzzel voor maar € 17,99. OP = OP !

ACTIEVOORWAARDEN:
Log in via het ledenportaal en ontvang EXTRA € 2,- VOORVERKOOPKORTING (bovenop de standaard ledenkorting van € 4,-). De puzzel wordt in de maand mei 2021 bij jou bezorgd. De looptijd van deze actie is t/m 1 mei 2021.

”Het Naaktstrand”, de Nudie puzzel van 1.000 stukjes is een echt collectors item voor iedereen die graag bloot recreëert. De afbeelding is een zoekplaatje vol met komische figuren en tafereeltjes (de stijl lijkt op de bekende puzzels van Jan van Haasteren). Op de cartoon zijn ook een aantal ”Nudies” verstopt; het poppetje uit de logo’s van de merken van NFN Open & Bloot. Kun jij ze allemaal vinden?

Cover_1-min

Magazine uit!

Jubileumnummer!

Het jubileumnummer van Magazine UIT! staat in het teken van ons 60-jarig bestaan. We kijken terug en halen herinneringen op, maar we kijken ook naar de toekomst! Eind maart valt deze speciale editie bij onze leden op de deurmat.

Cadeautje!

Speciaal voor leden

Bedankt voor jouw steun! Zonder de steun van onze leden kunnen we ons belangrijke werk in Nederland niet doen. Daarom vind je in het jubileumnummer van magazine UIT! een cadeautje! Met de wens dat NFN ook de komende jaren blijft groeien en bloeien. 

blooming wildflowers in vibrant colors, Holl, Denmark, August 13, 2020
Memory_Stapel

Nudie memo-spel

Nieuw in de webshop!

Wie kent het niet? Hét geheugenspelletje voor jong en oud. Speciaal voor ons jubileumjaar hebben we een Nudie Memo-spel met allemaal grappige plaatjes over de diverse vormen van naaktrecreatie gemaakt. In een handige kleine verpakking, die je makkelijk mee op reis of naar het strand neemt!  

Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt.
Bloot = gewoon! Vind jij dat ook?  Sluit je dan aan, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

De kosten voor een lidmaatschap in 2021 zijn € 30,20.  Er zijn lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu