fbpx

HOTTUB of sauna in eigen tuin

Ledenaanbieding

Ledenaanbieding: Gratis opbouw bij aankoop van een Tønsauna (excl. Tønsauna 160).

Ook een hottub in jouw achtertuin?

Voor leden van NFN Open & Bloot is er nu een superrelaxte actie in samenwerking met Welvaere, de grootste aanbieder van hottubs en sauna’s in Nederland.

Gratis opbouw bij aankoop van een Tønsauna (excl. Tønsauna 160).

Hottub actie Blootgewoon
Hottub blootgewoon najaarsactie nfn

Welness in eigen tuin

Of het nu is omdat je je portie wellness zo gemist hebt de afgelopen tijd, of omdat je zo nooit meer een plek hoeft te reserveren: een sauna of hottub in je eigen tuin heeft veel voordelen. Op een dag waarbij de zon je blote huid verwarmt of wanneer de regen als een verkoelende douche werkt, kun je altijd je eigen wellnessmomentje creëren. Tijdens de lunchpauze, na een lange dag werken of op een voetballoze zondagmiddag. 

Kant en klaar

Je hoeft niet zelf aan de slag met een boormachine of zaag. De hottub wordt kant-en-klare hottub in je tuin geplaatst en je kunt dus meteen genieten. En wil je super-de-luxe, dan installeer je er een dompelbad, buitendouche of een ouderwetse stortemmer bij. Zorg wel voor voldoende afscherming of natuurlijke begroeiing, zodat niet iedereen zicht heeft op jouw jaloersmakende skinnydips. Maak je tuin tot een echt wellnessparadijs met houten elementen en geurende planten zoals lavendel, pepermunt of jasmijn. Ben je eenmaal klaar, dan kun je het bestaan van je wellnesswalhalla maar beter verzwijgen. Voor je het weet staan je vrienden elke dag op de stoep voor een plons in jouw hottub…

Hottub actie Blootgewoon

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en wordt jaarlijks automatisch verlengd. Voor het buitenland geldt er een toeslag in portokosten voor de verzending van de magazines van € 20,- binnen Europa en € 30,- wereldwijd per jaar. Bekijk hier de voorwaarden van het lidmaatschap en de algemene voorwaarden. 

Menu