fbpx

naaktstrand
hoek van holland

Dossier

Voortbestaan naaktstrand ter discussie

Naaktrecreatie op het naaktstrand van Hoek van Holland wordt onzeker. De gemeente geeft aan dat ze meer mensen willen trekken naar de stranden. En omdat het gebied bij strandopgang Stuifkenszand rustig is (hier ligt o.a. het naaktstrand van Hoek van Holland) én weinig voorzieningen heeft, ziet de gemeente juist hier mogelijkheden. De gemeente heeft NFN uitgenodigd om mee te praten over de verdere ontwikkelingen.

naaktstrand hoek van Holland

31 maart 2021 en lopend

naaktstrand in gevaar

30 maart 2021

Op 17 maart kopte het Schiedams Nieuws dat naaktrecreatie in Hoek van Holland onzeker wordt. Aanleiding voor NFN Open & Bloot om onmiddellijk contact te zoeken met de gemeente Rotterdam.

En die reageerde snel. De gemeente wil meer mensen trekken naar de stranden. En omdat het gebied bij strandopgang Stuifkenszand rustig is (hier ligt o.a. het naaktstrand van Hoek van Holland) én weinig voorzieningen heeft, ziet de gemeente hier mogelijkheden. Dit betekent niet onmiddellijk: dus géén naaktrecreanten. En ook NFN ziet liever dat meer mensen van naaktstranden gebruik maken. De gemeente heeft NFN nu uitgenodigd om mee te praten over de verdere ontwikkelingen. Wordt dus vervolgd.

Ben jij (vaste) bezoeker van dit strand en wil de met ons delen waarom dit voor jou waardevol is? Mail het naar [email protected]!  Dan kunnen we jullie verhaal meenemen naar de gemeente.

Menu