fbpx

de naakte waarheid

Volgens choreograaf isabelle beernaert

'Het vlammetje dat we meekrijgen is pure liefde'

De Belgische choreograaf Isabelle Beernaert stond afgelopen maanden in de Nederlandse theaters met de dansvoorstelling Naakt. Daar wil BlootGewoon! natuurlijk alles over weten. Een gesprek over levenslessen, jezelf bloot geven en je innerlijk vuur. “Het is veel leuker om voor de lichte, positieve kant te kiezen.

Bron: magazine BlootGewoon! #10  juni 2022 

blootgewoon 10 isabelle

Kun je vertellen waarom Naakt er moest komen?
“Met Naakt heb ik de ruimte opgeëist om op zoek te gaan naar wie of wat ik ben. Op zoek naar mijn naakte waarheid dus. Bij mij ontstaat zo’n thema intuïtief en dat vloeit bijna altijd voort uit mijn eerdere shows. Zo liet de thematiek van Naakt zich al zien in Laat me, een stuk dat ik opvoerde in 2019 en 2020: laat ingevulde doctrines achter je en ga op zoek naar jouw innerlijke vuur.”

'We worden allemaal naakt geboren en krijgen vrijwel direct allerlei lagen toebedeeld'

Lees het volledige artikel in magazine BlootGewoon!

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu