fbpx

In de media

podcasts en vlogs

podcasts en vlogs

De BlootGewoon!-podcasts en vlogs zijn onderdeel van een grote multimediacampagne. Ze inspireren en zetten je aan tot nadenken. Luister en kijk ze allemaal!

Blootgewoon nfn voel je vrij geef je bloot

BlootGewoon!-podcast seizoen 1

podcast - in gesprek met roos schlikker

'Als je het eenmaal gezien hebt, dan zijn we er vanaf!'

In de eerste aflevering van de BlootGewoon!-podcast gaan tv-presentator en acteur Koert-Jan de Bruijn & directeur van NFN Open & Bloot Christine Kouman in gesprek met Roos Schlikker over haar ervaringen met bloot en de rol van de media. Roos is schrijver van columns, boeken en toneelstukken en schoof regelmatig aan bij Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door. 

PODCAST - IN GESPREK MET EVA KOREMAN​

'Ik voelde me voor het eerst mens en niet per se vrouw.'

Eva radio-dj is bij NPO 3FM. Ze presenteert elke werkdag van 16:00 tot 19:00 uur de middagshow “Frank & Eva: Welkom Bij De Club” samen met Frank van der Lende. Eva post regelmatig over het thema bloot op haar Instagram. In deze podcast praten we met Eva over het doel van haar posts, hoe zij bloot ziet en hoe haar lijf verandert nu ze zwanger is.

PODCAST - IN GESPREK MET stella bergsma

'Ik zou het leuk vinden als we allemaal wat speelser en wat leuker met elkaar en elkaars lichaam om zouden gaan. Een beetje luchtigheid!'

Stella is schrijver, opiniemaker en frontvrouw van de band Einsteinbarbie. Ze heeft een uitgesproken mening over het thema bloot en steekt deze niet onder stoelen of banken. Ze spreekt zich regelmatig online uit over dit thema en krijgt soms ronduit hatelijke reacties. Hoe gaat ze daarmee om?

PODCAST - IN GESPREK MET Sjoukje de haas

'Eerst zei ik: ik weet het niet hoor, naakt... dagenlang, wekenlang? En al heel snel dacht ik, dit is eigenlijk heel normaal. Wat fijn!'

Sjoukje is businesscoach voor vrouwen en heeft drie jaar geleden ontdekt hoe fijn het is om bloot te kamperen. Ze vertelt over haar eerste keer, welke verwachtingen ze vooraf had en hoe het daadwerkelijk was. ‘Je kan er geen oordeel over hebben als je het nog nooit ervaren hebt’. 

BLOOTGEWOON!-vlogs

Koert-Jan vlogt - aflevering 1

'Tips voor de eerste keer bloot recreëren'

Koert-Jan de Bruijn geeft tips aan de beginner over bloot recreëren. Hij put uit zijn eigen ervaringen en vertelt met humor en passie! 

Koert-Jan vlogt - aflevering 2

'Bloot vs. Textiel'

In deze tweede BlootGewoon-vlog benoemd Koert-Jan de belangrijkste verschillen tussen bloot- en textielcampings. Ben jij benieuwd en zou je het ook wel eens willen proberen? Koert-Jan vertelt je waarom hij graag naar een blootcamping op vakantie gaat. 

Koert-Jan vlogt - aflevering 3

Blootrecreatie: do's en don'ts

In deze derde BlootGewoon-vlog van Koert-Jan gaat het om de vraag: wat zijn de omgangsvormen op blootlocaties? Vraag jij je bijvoorbeeld wel eens af of mensen de hele tijd naar elkaar kijken? En ben je benieuwd naar de do’s en don’ts? Bekijk dan zeker deze vlog! 

Koert-Jan vlogt - aflevering 4

Mijn eerste keer bloot recreëren

In deze vierde BlootGewoon-vlog van Koert-Jan vertelt hij over zijn eerste keer bloot recreëren: “Dat gevoel van spanning en onwennigheid was na een half uur compleet verdwenen.” Benieuwd naar zijn eerste bloot ervaring? Bekijk dan snel deze vlog!

Koert-Jan vlogt - aflevering 5

Tips voor als je een bekende tegenkomt in de sauna

In de vijfde en voorlopig laatste BlootGewoon!-vlog van Koert-Jan de Bruijn gaat het over de vraag: wat als je een bekende tegenkomt in de sauna? Koert-Jan heeft tips!

De naakte waarheid

Artikel Vrouw Magazine

31 augustus 2021

Ze moest er een paar hordes voor nemen, maar Sabine Leenhouts (werkzaam bij Vrouw Magazine) durfde het aan om met een vriendin naar een blootcamping in Frankrijk af te reizen. Ze schreef over haar ervaringen een artikel in Vrouw Magazine. 

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu