fbpx

BlootGewoon! magazine #3

Bloot! Magazine Editie 3 - De wellness special

Koop nu het magazine BlootGewoon!, het derde nummer alweer, dat bommetje vol staat met mooie reportages over sauna’s, wellness, reizen,  lifestyle en interviews. BlootGewoon! is hét magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten. Dat spreekt veel mensen aan. Bijna iedereen weet wel hoe fijn het voelt om bloot te zwemmen en steeds meer mensen ontdekken het ontspannen gevoel van bloot je vrije tijd doorbrengen. Dit keer lees je in BlootGewoon! onder meer…

  • Top 10 beste sauna’s van Nederland
  • Marieke mocht niet topless zonnen
  • Sauna etiquette: tips voor beginners
  • Zenreis door Toscane
  • Het hoe en wat van de badkledingdagen in sauna’s
  • Voor ieder wat wils: ‘alle’ massagevormen op een rij

Gratis naar de sauna?

LET OP: DE WELLNESSVOUCHER IN DIT MAGAZINE IS VERLOPEN PER 15 FEBRUARI 2019.

Bij BlootGewoon! kreeg je dit keer een GRATIS sauna-entree t.w.v. €31,50 bij Vitae Wellnessresorts. Zo genoot je helemaal gratis van een ontspannen dagje wellness bij één van de 6 Vitae Wellnessresorts in Nederland!

Zo heurt het in de sauna

Na een saunabezoek hoor je weer als herboren naar huis te gaan. Vrij van zorgen, compleet ontspannen en weer lekker fris in je vel. Maar soms lukt dat niet helemaal, omdat andere sauna bezoekers er wel eens vreemde gebruiken op na houden. Tsja, de sauna etiquette is nog niet bij iedereen bekend. In het magazine BlootGewoon! zetten we dit keer alle do’s en don’ts voor jou op een rij! Lees meer over de do’s en don’ts in de sauna

Zoek de bloterik

Voor de een is bloot zijn de normaalste zaak van de wereld, voor de ander is bloot zijn in gezelschap wat ongemakkelijk. Wie van de saunabezoekers gaat graag uit de kleren, en wie het liefst zo min mogelijk? Zoek de bloterik wordt door veel lezers als één van de leukste rubrieken beschouwd. Dit keer keer gingen we achter de deuren van een stoer fort in de Beemsterpolder. Raad jij wie de bloterik is?  

Zoek de bloterik - Bloot! Magazine
Massage voor dummies - Bloot! Magazine

Massage voor dummies

Hot stone, shiatsu, voetreflex, Thaïs… Help! Best lekker om gemasseerd te worden, maar wat moet je je bij al die verschillende soorten voorstellen? Veel mensen kiezen altijd maar voor de veilige optie van een ontspanningsmassage. Zonde! Wij maken je in Bloot! editie 3 wegwijs in de wereld van het masseren en geven je daarbij acht praktische tips.

Zenreis door Toscane

Verse pasta, stijlvol geklede mensen, steden als openluchtmusea en altijd zonnige zomers: Italië scoort hoog als het gaat om favoriete vakantielanden. En dat je op vakantie uitgebreid wilt ontspannen, snappen de Italianen goed. In Toscane zijn drie mooie b&b’s waar je lekker kunt badderen en helemaal zen kunt worden. Benessere noemen de Italianen dat: ‘welzijn’. In deze sfeervolle reisreportage bezoeken we Locanda di Terramare, Costamara en Borgo Corniola. Word meester in het zoete nietsdoen bij deze b&b’s.

Reisreportage Toscane - Bloot! Magazine

Op de bres voor topless

Covermodel Marieke van der Kruijs (40) woont in Vught, waar ze vaak te vinden is op stadsstrand De IJzeren Man. Topless, als het even kan. Maar daar was ineens commotie over. “Er stond daar op een bordje dat naaktrecreatie niet is toegestaan. Maar topless zonnen is toch geen naaktrecreatie?” Marieke ging de discussie aan, wat een flink mediacircus opleverde! Je leest haar verhaal in Bloot!.

Dit zeggen lezers over Bloot!

“Wauw! In één adem het magazine uit gelezen. Ik bewaar ‘m omdat er heel veel goede tips in staan!” “Wat een prachtig blad hebben jullie uitgegeven! Veel informatie en echt een blad om je even lekker mee op de bank te nestelen.” “Een verfrissende kijk op bloot. Leuke, open interviews en artikelen. Dit moet toch helpen om de vooroordelen uit de wereld te helpen.” “Professioneel opgemaakt en lekker leesbaar. Schot in de roos. Zeker nu het blad los te koop is. Een prikkel voor mensen die nog voor de drempel staan van wel of niet geheel bloot op strand of elders. Wellicht dat na het lezen de bekende drempel kan worden genomen.” “Dit jaar voor de eerste keer naar naturistencamping!! Wat is het toch blootgewoon. En wat een mooie campings ook! Zoveel mooier en fijner. Ook het publiek is erg aardig en behulpzaam. Blootgewoon nooit meer anders! Tien jaar eerder moeten doen…” “Sinds vele jaren ga ik al met mijn vriendin, maar ook met vrienden onder elkaar met veel plezier naar de sauna. En iedere keer vind ik het jammer dat we weer naar huis moeten gaan, met kleren aan. Na een artikel in de krant over een bezoek aan een naturistencamping ben ik steeds meer in onze eigen tuin bloot gegaan en ben op jullie site gaan lezen. Tot ik op enig moment tot de logische conclusie ben gekomen dat ik misschien toch wel een hele echte bloterik ben! En toen…Op naar de Readshop….Met enige aarzeling heb ik dan toch maar Bloot! #2 gekocht! En wat een leuk en mooi tijdschrift!”

Menu