fbpx

30 juni BlootGewoon! Beachparty

Kom jij ook naar onze Beachparty?

Het leukste feestje van deze zomer!

Word jij ook zo blij van al die leuke festivals en feestjes in de zomer? Er is voor ieder wat wils; muziekfestivals, food & lifestyle-feestjes, in de stad of op mooie locaties in de natuur. De keuze is enorm en daar komt nu nóg een leuke nieuwkomer bij: de BlootGewoon! Beachparty bij strandpaviljoen Adam en Eva op het naaktstrand van Zandvoort. Houd jij van de zon op je billen, het zand tussen je tenen, de zilte zeelucht in je neus, de tonen van fijne muziek in je oren? Wil jij graag ontspannen en genieten van wellness, het strand en de zon met een heerlijk drankje in je hand en lekker en eerlijk eten? Dan moet je hier bij zijn! De BlootGewoon! Beachparty is voor iedereen die het vrije gevoel van bloot relaxen en van de zon genieten al kent of graag wil leren kennen. Ben jij een echte levensgenieter met een ontspannen, sociale en respectvolle instelling? Dan ben je hier zeker op je plek. Je leeftijd? Dat maakt niks uit. BlootGewoon! is er voor jong, oud en alles wat daar tussenin zit. ‘Ontspan, geniet en leef!’, dat is het thema van dit eerste blootgewone feestje. Zaterdag 30 juni is het zover, van 13.30 tot 22.00 uur mag jij komen genieten in en om het strandpaviljoen Adam en Eva op het naaktstrand van Zandvoort.

Handig om te weten

 • De dresscode is bloot als het lekker weer is. Heb je het koud, dan trek je uiteraard gewoon wat aan. Houd er ajb rekening mee dat je (on)geklede keuzes niet aanstootgevend of seksueel getint zijn.
 • Natuurlijk hopen we allemaal op zon en 25 graden C. Wanneer het weer echter tegenvalt, wordt het terras overkapt. En zin in muziek, lekker eten, ontspannen met yoga en in de sauna hebben we altijd, dus weer of geen weer: kom lekker chillen op de BlootGewoon! Beachparty!
 • Ben je lid van NFN of een naturistenvereniging dan ontvang je op vertoon van je ledenpas een leuke BlootGewoon!-gadget.
 • Neem sowieso je ledenpas of identiteitsbewijs mee naar de beachparty, want je ticket wordt hiermee vergeleken. Dit wordt gedaan in het kader van het NFN-veiligheidsprotocol, dat samen met de NFN-gedragscode van toepassing is op alle gasten. Op deze manier kan iedereen prettig en veilig bloot van het feest genieten. Je leest er meer over op www.nfn.nl/over-nfn.
 • In het kader van het bovenstaande zijn alle tickets persoonsgebonden en niet vrij verhandelbaar. Ruilen is niet mogelijk. Indien het feest onverhoopt niet door mocht gaan, dan vindt een terugbetaling van de aankoopprijs plaats.
 • Net als in de geklede wereld is sociaal en net gedrag op een blootlocatie voor iedereen prettig. Wat gebruikelijk is op een blootlocatie, is voor de meeste bezoekers waarschijnlijk gesneden koek, maar voor de zekerheid hieronder enkele do’s en don’ts op een rijtje:

De hele dag staat in het teken van lekker chillen, genieten en ontspannen. En dat lukt je vast prima met dit feestprogramma:

 • DJ Nop: zomerse muziek van alle tijden (aanvragen mag!)
 • Chillen in de sauna’s in de wellnesshoek
 • Heerlijk relaxen: laat je masseren (€)*
 • In-/ontspanning met yoga:

Hatha (14:15)

Ying (15:15)

Kriya (16:45)

 • Let’s move! Workshop basis Caribisch dansen (16:00)
 • Swingende Caribische livemuziek: Trio Bungu Bungu (17:30 en 19:00)
 • Minimarktje met mooie producten en gezicht/body paint (€)*
 • Foodcorners, bbq en bar (€)*

*Bijna alles is inbegrepen in je ticket, dus kom lekker swingen, chillen en stretchen! Alleen voor de hapjes, drankjes, massages en producten wordt een prijsje gevraagd (pin en/of cash, verschilt per product).

Bloot of (soms) niet? Dat bepaal jij zelf! Uiteraard ben je op een naaktstrand, dus laat je je zwemkleding thuis en doe je je best om streeploos bruin te kleuren? Maar bij sommige activiteiten kan het juist weer fijner zijn om wat aan te trekken (yoga en dansworkshop bijvoorbeeld). Neem dus ook wat makkelijks mee om aan te trekken of om te slaan!

Koop je tickets hier!

Menu