fbpx

Je eigen saunabubbel

Baden in weelde bij SPA Parel in 't Groen

Wat begon met één jacuzzi groeide uit tot een volledig wellnessconcept met zes luxe privéhuisjes en een menukaart aan verwenbehandelingen. SPA Parel in ’t Groen in Moergestel geeft de term ontspannen weer de lading die het verdient.

Bron: magazine BlootGewoon! #10  juni 2022 

blootgewoon 10 spa parel

In de tuin van saunahuisje Het Veld zou je bijna vergeten dat er op dit terrein nóg vier wellnessverblijven liggen. Daar hoef je gelukkig ook niet aan te denken, want tijdens je verblijf bij SPA Parel in ’t Groen hoef je geen kip tegen te komen. Koeien wel. Die grazen ‘s zomers vredig in het weiland waar je vanuit je eigen zwembad en whirlpool zicht op hebt. Terwijl jij de jet-streamknop nog eens indrukt, nemen zij nog een hapje gras. De vogels verzorgen de achtergrondmuziek.

Lezersaanbieding!

Bij dit artikel vind je een exclusieve lezersaanbieding om zelf een kijkje te nemen bij SPA Parel in ’t Groen. Kijk gauw in het magazine!

Lees het volledige artikel in magazine BlootGewoon!

BlootGewoon! is een merk van NFN Open & Bloot. Met jouw steun kunnen wij ons werk blijven doen en help jij mee om een belangrijk doel te bereiken: dat bloot als recreatievorm nog meer maatschappelijk geaccepteerd wordt. Bloot = gewoon! Vind jij dat ook? Word lid van NFN Open & Bloot, we kunnen jouw support goed gebruiken! 

Dit doen wij voor jou

Diensten en producten NFN Open & Bloot

Word lid Blootgewoon

*Op een lidmaatschap van NFN Open & Bloot zijn de lidmaatschapsvoorwaarden van toepassing.

Menu